meltology-algae-extract-skin-care

 

جلبک ها چه تاثیراتی روی بدن ما میگذارند آنها چه خاصیت های درمانی دارند ؟آیا از آن ها می توانیم برای کاهش وزنمان کمک بگیریم ویزگی های منحصر بفرد جلبک ها که آن ها را از دیگر سبزیجات مشابه متمایز می کند چگونه اند

خواص جلبک ها

 

جلبک ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی هستند و امروزه در آشپزی بین المللی بسیار استفاده می شوند. در سایر کشورها از این جلبک ها غذاهای متنوعی تهیه می شود چون علم امروز پی به تاثیر آن ها روی سلامتی پی برده است.

ژاپنی ها از جلبک سوپ میزو تهیه می کنند و چینی ها نیز به صورت فراوان از این جلبک ها در تهیه غذا استفاده می کنند. تهیه سالاد از این جلبک ها یک منبع ید، ویتامین K و منیزیم در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. استفاده از جلبک ها در تهیه نان نیز روشی برای کاهش وزن است. در ادامه مطلب بیشتر در خصوص فواید و خواص این مواد غذایی صحبت می کنیم تا تشویقی برای رواج مصرف آن ها شود.
جلبک ها جایگزینی برای نمک
بسیاری از افراد مجبور هستند به خاطر شرایط بدنیشان مصرف نمک را کاهش دهند. جلبک ها یک جایگزین مناسب برای نمک محسوب می شوند. اگر به جلبک تازه دسترسی دارید به جای نمک از آن ها استفاده کنید چون میزان سدیم آن ها در مقایسه با سدیم نمک ۳٫۵ به ۴۰ درصد است.
جلبک ها و تاثیرشان روی وزن
جلبک ها جزو مواد غذایی فوق العاده هستند و به عنوان سبزی دریایی معجزه گر شهرت گرفته اند. این سبزی های رنگارنگ ارزش غذایی بالایی دارند و در عین حال کالری بسیار اندکی وارد بدن می کنند. جلبک ها سرشار از مواد معدنی، فیبرها و همچنین پروتئین هستند

نتایج پژوهشی که در دانشگاه شفیلد هالام انگلستان انجام شده است نشان می دهد که نان جلبک حاوی فیبر زیاد بوده و بیش از نان های معمولی باعث سیری می شوند. در این بررسی مردان دچار اضافه وزن برای وعده صبحانه نان جلبک با تخم مرغ آب پز مصرف کردند. محققان مشاهده کردند این افراد در مقایسه با افرادی که تخم مرغ آب پز را با نان معمولی مصرف کردند در طول روز کمتر گرسنه شدند و ناهار و شام کمتری مصرف کردند. علاوه بر این از ید موجود در جلبک ها برای تهیه کرم هایی استفاده می شود که نرمی و خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش داده و برای کاهش سلولیت ها مناسب هستند. این کرم ها باعث تحریک جریان خون در رگ ها و لنف ها شده و به دفع چربی های سطحی پوست کمک می کنند. استفاده از جلبک ها در کنار عصاره روغنی تاثیر زیادی در برطرف کردن سلولیت ها دارد.
جلبک ها منبع پروتئین ها و املاح معدنی هستند
جلبک ها جزو مواد غذایی فوق العاده هستند و به عنوان سبزی دریایی معجزه گر شهرت گرفته اند. این سبزی های رنگارنگ ارزش غذایی بالایی دارند و در عین حال کالری بسیار اندکی وارد بدن می کنند. جلبک ها سرشار از مواد معدنی، فیبرها و همچنین پروتئین هستند. بی دلیل نیست که امروزه مکمل جلبک ها به طور گسترده تهیه و در سرتاسر جهان مصرف می شود. البته بدون شک استفاده از جلبک تازه در غذا ارزشمندتر است.
جلبک ها ضدسرطان هستند
متخصصان از جلبک ها در تهیه مواد ضدسرطان استفاده کرده اند. در واقع نتایج پژوهش ها نشان داده است که جلبک های گوناگون قدرت پیشگیری کننده از رشد تومورهای پستان در حیوانات آزمایشگاهی دارد. محققان در آزمایشگاه مشاهده کرده اند که جلبک ها حتی در نابودی برخی سلول های سرطانی نیز موثر بوده اند. بنابراین نیاز به بررسی های تکمیلی جهت استفاده از جلبک ها برای مقابله با سرطان بیش از پیش احساس می شود.

جلبک ها جایگزینی برای محصولات لبنی
افرادی که کلسترول بالا دارند معمولاً در مصرف لبنیات دچار مشکل هستند. به عقیده محققان فرانسوی جلبک ها می توانند یک جایگزین مناسب برای محصولات لبنی محسوب شوند چون حاوی میزان قابل توجهی کلسیم هستند و بدون تحمیل چربی و کالری اضافه میزان این ماده معدنی را تامین می کنند.

جلبک ها یک جایگزین مناسب برای نمک محسوب می شوند
جلبک ها منبع آنتی اکسیدان ها
محققان در بررسی های آزمایشگاهی خود متوجه شده اند که عصاره جلبک ها فعالیت آنتی اکسیدانی قوی دارند. البته خاصیت آنتی اکسیدانی آن ها بر اساس میزان قرار گرفتن شان در معرض نور خورشید و عمقی که رشد می کنند متفاوت است. به طور کلی جلبک ها حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی از قبیل کاراتنوئیدها (لوتئین و زئاکسانتین)، فلاوونوئیدها (کاتچین)، اسیدهای فنولیک (تانین) و برخی از ویتامین ها و به  ویژه ویتامین C و E هستند.
جلبک ها مفید برای پوست
محققان در آزمایشگاه مشاهده کرده اند که جلبک ها حتی در نابودی برخی سلول های سرطانی نیز موثر بوده اند. بنابراین نیاز به بررسی های تکمیلی جهت استفاده از جلبک ها برای مقابله با سرطان بیش از پیش احساس می شود

نتایج یک بررسی ژاپنی نشان می دهد که جلبک هایی مانند آگارآگار، آلژینات و کاراگینان خواص مرطوب کنندگی دارند. این جلبک ها باعث رطوبت بخشی و احیای سلول های پوستی می شوند. تهیه خمیر جلبک و قرار دادن آن روی پوست باعث می شود که آلودگی های تلنبار شده از طریق تعریق از روی آن زدوده شود.

علاوه بر این جلبک ها باعث سفت تر شدن پوست می شوند. استفاده از این جلبک ها به صورت موضعی همچنین باعث کاهش سلولیت ها یا همان پوست پرتقالی شکل می شوند. می توانید چند برگ جلبک واکامه پیدا کرده و با آن ماسک درست کنید. این کار باعث لطافت، تقویت و نرم کنندگی پوست می شود. جلبک واکامه را بکوبید تا پودر شود. ۱ قاشق غذاخوری از این پودر را با یک تا دو قاشق چایخوری عسل مخلوط کنید. این خمیر را روی صورت و در صورت نیاز گردن بگذارید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند. سپس پوست را با آب فراوان شستشو دهید. برای رسیدن به نتیجه بهتر می توانید این کار را دو بار در هفته انجام دهید. البته در داروخانه ها ماسک های جلبکی آماده به فروش می رسند.
اگر در جایی زندگی می کنید که جلبک خوراکی به فروش می رسد حتماً خریداری کرده و با آن غذا درست کنید. کافی است جستجویی در اینترنت کنید تا طرز تهیه انواع غذا با جلبک را بیاموزید. سوپ یا سوشی تهیه شده با جلبک طعم خوبی دارند و بسیار مفید هستند. همچنین بهتر است بدانید مکمل های جلبک ها نیز در داروخانه ها به فروش می رسند. می توانید از این مکمل ها نیز استفاده کنید. البته توصیه می کنیم قبل از مصرف هر نوع مکملی با پزشک مشورت کنید.

 

ارسال شده در 22 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیرات مختلف سبک های مختلف ورزشی بر بدن
  • فاکتورهای اصلی مسدود شدن “عروق کرونر” مشخص شد
  • ناپرهیزی های غذایی تان را با خوردن ناشتایی کاهش دهید
  • آموزش و راههای پاک کردن بدن از انواع سم های خطرناک
  • نمایان شدن شخصیت با برخی رفتارها
  • نظرات دانشمندان از قدیم الایام در مورد کاهش وزن
  • ماجرا پلاکارد پزشک جم خطاب به آقای مهرجویی
  • روش پیاده روی
  • کاهش کالری در روزهای آخر هفته
  • عوارض زردی و یرقان در نوزاد
  • کور شدن هوس خوردن با این خوراکی ها
  • مقاوم سازی پوست در سرما
  • تعقل در نوزادان
  • اکلیلی کردن ابروها با این دو شیوه خانگی
  • با گیاهخواری از وزن خود بکاهید
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات مفید نوشیدن آب ولرم
  • اندازه کاهش وزن درهمه رژیم های غذایی یکسان است
  • درباره تشنگی عضلات چقدر اطلاعات دارید؟
  • لیستی از مواد غذایی محرک هورمون های شادی
  • سرطان و ام اس را از خود دور کنید
  • از کجا بدانیم ویتامین ث بدنمان کم شده
  • آجیل خریدن با دانستن این نکات مهم
  • مصرف هندوانه برای این افراد مضر است
  • عصبی شدن به واسطه گرسنگی
  • عوارض غذاهای تیز برای جوانان
  • بهترین ترفندهای غذاهایی برای کاهش مصرف نمک
  • خوراکی های پیشگیری کننده از تحلیل عضلات
  • عارضه های کلسترول برای بدن
  • فواید پر منعت ترین ادویه جات
  • عوارض و آسیب های مصرف برخی خوراکی ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است