consuming-amounts-adolescence-density-saturated-adulthood-during_58b6b8ee-1e39-11e6-9a57-4ae968dd8e7b
آیا تغذیه ما در بروز سرطان سینه نقشی دارد و این عارضه با کمک گرفتن از موارد تغذیه ای قابل کنترل خواهد بود ؟پیشنهادات پزشکی موثر در این باره به چه صورت هستند مشورت هایی در این باره با متخصصین داخلی کرده ایم آن ها مصرف خوردنی های چرب را زمینه ساز سرطان های خطرناک میدانند

به گفته محققان، زنان چاق و دارای اضافه وزن که از رژیم غذایی غرب پیروی می کنند دارای بافت متراکم تر سینه بوده و احتمال ابتلا به سرطان سینه در آنها بیشتر است.

یافته های محققان اسپانیایی نشان می دهد زنانی که از رژیم غذایی پرچرب و حاوی قند استفاده می کنند در مقایسه با زنان پیروی کننده از رژیم غذایی مدیترانه ای، ۴۱ درصد بیشتر دارای سینه های با بافت متراکم تر هستند.

دکتر مارینا پولان، عضو تیم تحقیق از مرکز ملی اپیدمیولوژی در مادرید، در این باره می گوید: «به طور کلی حفظ وزن مناسب در طول عمر از طریق کنترل مصرف کالری و کاهش مصرف غذاهای پرانرژی مهم است.»

به گفته وی، رژیم غذایی به سبک غرب شامل محصولات لبنی پرچرب (شیر کامل، پنیر پرچرب، و بستنی)، گوشت های فرآوری شده (کالباس، سوئیس، ژامبون)، و غلات تصفیه شده و بدون سبوس (نان سفید، پاستا و برنج سفید) است. همچنین سایر نمونه ها حاوی شیرینی ها و نوشیدنی های شیرین، فست فودها (پیتزا وچیپس) و سس ها (مایونز و کچاپ) است.

پولان در ادامه عنوان می کند: «زنانی که از چنین رژیم غذای ای پیروی می کنند ۴۶ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.»

خصوصیت رژیم غذایی مدیترانه ای عبارت است از مصرف زیاد ماهی، سبزیجات، بنشن، سیب زمینی آبپز شده، میوه، زیتون و روغن گیاهی و مصرف کم آبمیوه ها.

به گفته وی، زنانی که بیشترین تبعیت را از این الگوی غذایی دارند ۴۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.

در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۳۵۰۰ زن را که جزء برنامه غربالگری سرطان سینه بین اکتبر ۲۰۰۷ تا جولای ۲۰۰۸ بودند جمع آوری کردند. یافته های این مطالعه نشان داد رژیم غذایی غرب موجب افزایش تراکم بافت سینه می شود. افزایش تراکم بافت سینه از عوامل تاثیرگذار بر ابتلا به سرطان سینه است.

مهر

ارسال شده در 22 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • آنتی بیوتیک طبیعی برای از بین بردن عفونت مثانه و کلیه
  • بعد از معالجه سرطان سینه چکار کنیم که عود نکند؟
  • افسردگی از نوع پنهانی
  • صحبت از بچه با همسر
  • غذاهای ضد درد را باهم مرور میکنیم
  • یک دنیا خاصیت برای میخک
  • درباره ریزش مو از نوع تاسی منطقه ای بیشتر بدانید
  • همه آثار و نتایج روحی جدا شدن
  • روش آنژیوپلاستی خطرات ناشی از عوارض آن
  • این بیماری جدید نوجوانانتان را تهدید می کند
  • واکنش های کلی در اختلاف نظر بین افراد
  • کلسیم و تامین آن برای بدن
  • تعلل گری در روانشناسی چه معنا و مفهومی دارد
  • دردهای مزمن در نواحی مختلف بدن مردان
  • احساس ضعف دائم و علل مهم برای آن
  • محبوبترین ها

  • میگو کبابی ، هم خوش طعم ، هم پرانرژی
  • فشار خون زیاد را با یک لیوان آب طالبی درمان کنید
  • تا حد امکان مصرف این خوراکی ها را کم کنید
  • دریافت چربی های سالم از این دانه های روغنی
  • كدام يك از غذاها برای سلول هاي خاكستري مغز مفيدند؟
  • دکتر اوز و این پیشنهادات لاغری
  • اگر حوصله ی ورزش کردن را ندارید بخوانید
  • فاکتور های یک غذای سالم آماده
  • مصرف سنجد و این فایده ها
  • موادی که نباید در مایکروفر گرم شوند
  • معجزه خوردن 3 گردو در روز
  • درباره آبمیوه ها چه می دانید؟
  • مواد مضر موجود در نوتلا
  • کم خون ها به سراغ تخم شترمرغ بروند
  • میان‌ وعده‌های چاق کننده
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است