مواد غذایی سمی مضرات لوبیا مضرات گیلاس مضرات سیب زمینی

شاید در ابتدا با خواندن این مطلب شوکه شوید. خوراکی هایی که در طول برنامه غذایی خود از آنها استفاده می کنیم، همیشه برای ما مفید نیستند. برخی از این مواد غذایی می توانند سمی باشند. به عبارتی دیگر استفاده ی بی رویه از برخی مواد غذایی که در ادامه به شما معرفی می کنیم می تواند برای شما به قیمت مسوم شدن و بروز مشکلات جدی در سلامتی تمام شود. با ما همراه باشید.

لوبیا
لوبیا جزء غذاهای سالم به حساب می‌آید و در تهیه خوراک‌ها و غذاهای مختلف استفاده می‌شود. این ماده خوراکی اگرچه سرشار از مواد مغذی همچون فیبر‌،‌ پروتئین، کربوهیدرات و آهن است اما در عین حال به عنوان بخشی از مکانیزم طبیعی دفاعی‌اش حاوی مقدار زیادی «لکتین» هم هست. پروتئین لکتین به طور بالقوه مانند حشره‌کش عمل می‌کند و به طبع وجود آن برای انسان‌ها عامل بیماری‌زا به حساب می‌آید. به طورمثال لوبیا قرمز حاوی ماده سمی «فیتوگلوتینین» است که به ویژه مصرف زیاد آن موجب حالت تهوع، استفراغ، دردشکمی و اسهال می‌شود.
بادام تلخ و تولید سیانور
بادام که معمولا در دسته خشکبار قرار می‌گیرد در حقیقت جزء دانه‌ها به حساب می‌آید. تعجب نکنید اگر بگوییم که بسیاری از بادام‌های خام در واقع خام نیستند زیرا بادام‌های خام تلخ به طور طبیعی حاوی سیانور هستند که در تولید قرص‌های سمی حشره‌کش‌ها هم کاربرد دارد. خرد کردن، گاز زدن و جویدن بادام تلخ می‌تواند سیانور موجود در آن را فعال کند. خوردن چهار تا پنج دانه بادام تلخ موجب سردرد خفیف، حالت تهوع و گرفتگی عضلات شکمی می‌شود.
سیانور در این میوه ها
سیب، گیلاس، هلو و آلو
دانه‌های موجود در این میوه‌ها نیز همچون بادام حاوی سیانور هستند که هنگام جویده شدن یا آسیب‌ دیدن دانه، ترکیب سیانور موجود در آن فعال می‌شود. درحالی‌که مصرف یک دانه ممکن است هیچ واکنشی به همراه نداشته باشد. خوردن بیش از یک دانه می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.
ریواس
در قسمت انتهایی برگ‌های پهن و سبز ریواس ترکیب اسید «اکسالیک» وجود دارد. اگرچه مصرف این اسید مرگ‌آور نیست اما می‌تواند به گیجی، سوزش دهان، دردشکم و در بدترین حالت سنگ کلیه، تشنج و رفتن به کما منجر شود.
سیب‌زمینی
اگرچه طعم سیب‌زمینی هنگامی‌که پخته یا سرخ می‌شود لذت بخش‌ است اما برگ‌های سبز و ساقه آن حاوی سولاتین است که در دوز پایین هم بسیار سمی است. به گفته کارشناسان، سیب‌زمینی‌هایی که در قسمت زیر پوستشان لکه‌های سبزرنگی وجود دارند و یا فاسد شده‌اند نباید مورد استفاده قرار گیرند. وارد شدن ماده سمی سولاتین به بدن موجب هذیان، اسهال، تب، توهم و فلج‌ شدن می‌شود.

www.belga.ir

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 22 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بد بویی دهان را با هل درمان کنیم
  • با وظایف مهندسی پزشکی واحد بیمارستان ها آشنا شوید
  • تاثیرات مفید مصرف تخم مرغ برای جنین
  • از عوارض خطرناک پرکاری تیروئید چه می دانید؟
  • کدام نوع سس با چه اندازه کالری بهتر است؟
  • تکنیک هایی برای باهوش تر شدن
  • عیادت وریز ورزش از پدر استقلال
  • پیشگیری از آلزایمر با سبد غذایی سالم
  • محبوبترین ها

  • چطوری در تابستان از کم آب شدن بدن جلوگیری کنیم
  • اگر به فکر حفظ عضله هایتان هستید بخوانید
  • این سالادها در کاهش وزن به شما کمک میکنند
  • برای کاهش وزن، چه میان وعده ای مصرف کنیم؟
  • ۱۰ماده ضروری در تغذیه سالمندان
  • پیشگیری از آسیب های آلودگی هوا با مواد غذایی
  • افزایش ناگهانی هورمون کورتیزول
  • با دارچین به جنگ با دیابت بروید
  • رپورتاژ

  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است