دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

خطرات باورنکردنی خوراکی های روزمره ما

شاید در ابتدا با خواندن این مطلب شوکه شوید. خوراکی هایی که در طول برنامه غذایی خود از آنها استفاده می کنیم، همیشه برای ما مفید نیستند. برخی از این مواد غذایی می توانند سمی باشند. به عبارتی دیگر استفاده ی بی رویه از برخی مواد غذایی که در ادامه به شما معرفی می کنیم می تواند برای شما به قیمت مسوم شدن و بروز مشکلات جدی در سلامتی تمام شود. با ما همراه باشید.

لوبیا
لوبیا جزء غذاهای سالم به حساب می‌آید و در تهیه خوراک‌ها و غذاهای مختلف استفاده می‌شود. این ماده خوراکی اگرچه سرشار از مواد مغذی همچون فیبر‌،‌ پروتئین، کربوهیدرات و آهن است اما در عین حال به عنوان بخشی از مکانیزم طبیعی دفاعی‌اش حاوی مقدار زیادی «لکتین» هم هست. پروتئین لکتین به طور بالقوه مانند حشره‌کش عمل می‌کند و به طبع وجود آن برای انسان‌ها عامل بیماری‌زا به حساب می‌آید. به طورمثال لوبیا قرمز حاوی ماده سمی «فیتوگلوتینین» است که به ویژه مصرف زیاد آن موجب حالت تهوع، استفراغ، دردشکمی و اسهال می‌شود.
بادام تلخ و تولید سیانور
بادام که معمولا در دسته خشکبار قرار می‌گیرد در حقیقت جزء دانه‌ها به حساب می‌آید. تعجب نکنید اگر بگوییم که بسیاری از بادام‌های خام در واقع خام نیستند زیرا بادام‌های خام تلخ به طور طبیعی حاوی سیانور هستند که در تولید قرص‌های سمی حشره‌کش‌ها هم کاربرد دارد. خرد کردن، گاز زدن و جویدن بادام تلخ می‌تواند سیانور موجود در آن را فعال کند. خوردن چهار تا پنج دانه بادام تلخ موجب سردرد خفیف، حالت تهوع و گرفتگی عضلات شکمی می‌شود.
سیانور در این میوه ها
سیب، گیلاس، هلو و آلو
دانه‌های موجود در این میوه‌ها نیز همچون بادام حاوی سیانور هستند که هنگام جویده شدن یا آسیب‌ دیدن دانه، ترکیب سیانور موجود در آن فعال می‌شود. درحالی‌که مصرف یک دانه ممکن است هیچ واکنشی به همراه نداشته باشد. خوردن بیش از یک دانه می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.
ریواس
در قسمت انتهایی برگ‌های پهن و سبز ریواس ترکیب اسید «اکسالیک» وجود دارد. اگرچه مصرف این اسید مرگ‌آور نیست اما می‌تواند به گیجی، سوزش دهان، دردشکم و در بدترین حالت سنگ کلیه، تشنج و رفتن به کما منجر شود.
سیب‌زمینی
اگرچه طعم سیب‌زمینی هنگامی‌که پخته یا سرخ می‌شود لذت بخش‌ است اما برگ‌های سبز و ساقه آن حاوی سولاتین است که در دوز پایین هم بسیار سمی است. به گفته کارشناسان، سیب‌زمینی‌هایی که در قسمت زیر پوستشان لکه‌های سبزرنگی وجود دارند و یا فاسد شده‌اند نباید مورد استفاده قرار گیرند. وارد شدن ماده سمی سولاتین به بدن موجب هذیان، اسهال، تب، توهم و فلج‌ شدن می‌شود.

www.belga.ir

5 1000
ارسال شده در 22 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اشخاصی که دچار سندرم روده تحریک پذیر هستند بخوانند
  • پیشگیری از آسیب‌های گردن هنگام استفاده از گوشی موبایل
  • همه چیز درمورد تغذیه کودک هشت ، نه ماهه
  • پاسخ دادن به سوالات +18 اطفال
  • با روش های عملی به جنگ اضافه وزن بروید
  • بررسی مرگی مشکوک در بیمارستانی خصوصی
  • دلیل آتش سوزی در واحد مرکز بهداشت دانشگاه تهران مشخص شد
  • آیا واقعا شیر استخوان ها را محکم می کند؟
  • محبوبترین ها

  • عوارض مصرف زیاد مواد قندی روی مغز
  • هر آنچه درمورد فواید و مضرات شکلات تلخ باید بدانید
  • از فواید این آش برای بدن غافل نشوید
  • معرفی صبحانه هایی که وزن را بالا می برد
  • همبرگر خوردن و این پیامدها
  • با خانواده ی ویتامین B بیشتر آشنا شوید
  • دانشجویان نسبت به تغذیه تان بیشتر توجه داشته باشید
  • اسهال را با مکمل روی کنترل کنید
  • رپورتاژ

  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x