limiting-child-sugar-intake-01-pg-full
مراقب مصرف شیرینی جات توسط فرزندتان باشید و سعی کنید مانع مصرف مدام و مکرر این نوع خوردنی ها توسط آن ها شوید بدن کودکان در برابر دیابت و امراض قندی با مصرف خوردنی های شیرین تضعیف خواهد شد و ریسک ابتلای آن ها به این بیماری ها بالا خواهد رفت

به گفته محققان، کاهش مصرف مواد قندی، و نه کالری، راهکار کاهش ریسک بیماری قلبی در بین کودکان چاق است.

به گزارش مهر، محققان بیمارستان کودکان سان فرانسیسکو دریافتند محدودیت مصرف مواد قندی در کودکان موجب بهبود سطح تری گلیسیرید (نوعی چربی خون یا لیپید) و همچنین سطح پروتئین مرتبط با بیماری قلبی موسوم به ApoC-III می شود.

دکتر رابرت لاستیگ، محقق دوم این مطالعه، در این باره می گوید: «واکنش های لیپیدی خون این کودکان اصلا تعجب آور نیست و ارتباطی با تغییر وزن یا کالری ندارد.»

وی در ادامه عنوان می کند: «به منظور دستیابی به این میزان کاهش از لیپید و پروتئین تنها با خوردن کمتر، بیمار باید یک پنجم از وزن بدن شان را از دست دهد.»

این مطالعه شامل ۴۳ بچه چاق بین رده سنی ۹ تا ۱۸ سال بود که حداقل به یک اختلال مزمن متابولیکی نظیر فشار خون بالا، تری گلیسیرید بالا یا نشانه کبد چرب مبتلا بودند.

به مدت ۹ روز، کودکان مثل همیشه می خوردند و می خوابیدند و فقط یک وضعیت استثناء در روند خورد و خوراک شان ایجاد شده بود: به جای مواد خوراکی شیرین مثل ماست شیرین و کیک، خوراکی های نشاسته ای نظیر پیتزا و نان مصرف می کردند.

یافته ها نشان داد در مجموع قند موجود در رژیم غذایی کودکان از ۲۸ درصد به ۱۰ درصد، و فروکتوز از ۱۲ درصد به ۴ درصد کاهش پیدا کرد.

تست خون قبل و بعد از مطالعه نشان داد کاهش میزان مصرف قند کودکان منجر به کاهش ۳۳ درصدی سطح تری گلیسیریدها و کاهش ۴۹ درصدی ApoC-III شد.

به گفته محققان، درحالیکه استاتین ها در کاهش LDL (کلسترول بد) موثر هستند، آنها فقط موجب کاهش ریسک بیماری قلبی تا ۵۰ درصد می شوند. عوامل مضر دیگر، تری گلیسیریدهای لیپید خون و پروتئین مربوطه ApoC-III هستند.

طبق یافته های این تیم تحقیق، تنها کاهش مصرف مواد قندی تاثیر خارق العاده ای در کاهش این دو فاکتور پرخطر اصلی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد خواهد داشت.

 

ارسال شده در 22 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع سلامت کودک

پیشنهاد سردبیر

  • برای اندازه گیری پلاک های سرخرگی خطرناک در بیماران دیابتی ازCT استفاده می شود
  • داشتن دوست و تاثیرات روحی آن
  • عکس هایی از نخود فرنگی و اطلاعاتی در رابطه با آن
  • از پیامک شبانه پرهیز کنید
  • آشنایی با انواع مشکلات زانو
  • در کلاس درس معلمان به چه علتی خسته می شوند
  • پیری زودرس را مهار کنیم
  • سالاد ماست و بادمجان له شده
  • آنژیوگرافی چیست؟
  • والدین و دخالت هایشان در زندگی زوجین
  • 6 خاصیت طلایی ویژه فلفل
  • مواد مغذی موجود در برگ نعناع
  • به وسیله بوتاکس میگرن هم درمان می شود
  • جایگاه خشم در زندگی اشخاص افسرده
  • چطوری لاغری آسان تری داشته باشیم؟
  • محبوبترین ها

  • هرآنچه درمورد سالاد ها باید بدانید
  • نظرات رایج میان مردم در مورد کم کردن وزن
  • سالم بودن توت فرنگی را چگونه تشخیص بدهیم
  • برای کمک به بهبود دستگاه گوارش این 6 شیوه ساده را بخوانید
  • نکاتی جالب در رابطه با تاثیر غذا بر طول عمر
  • این خوراکی ها شما را خواب آلوده می کند
  • چگونه می توان بستنی را در رژیم غذایی کودکان جا داد؟
  • با این غذاها بدنی قوی و مقاوم داشته باشید!
  • زمان هایی که بدن نیاز به آب بیشتری دارد
  • چک لیستی از خواص پسته
  • در کوهنوردان تغذیه باید بر مبنای چه اصولی باشد بخش 1
  • آیا با خوردن زینک سرطان نمی گیریم؟
  • این مواد غذایی باعث افزایش تناسب اندامتان می شود
  • ماه رمضان بهترین فرصت برای استفاده از غذاهای سالم
  • دانستنی های مهم در رابطه با انواع جویدنی ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است