مدیریت سطح انسولین کنترل قند خون کاهش مقاومت به انسولین فواید غلات سبوس دار رژیم غذایی

در کل در ارتباط بودن با بیماری قندی دردناک است ولی با کمی رعایت و اشراف داشتن به رژیم غذایی میتوان آن را کنترل کرد. مقاومت به انسولین، شرایطی است که در آن سلول‌های بدن پاسخ مناسبی به انسولین نمی‌دهند و به دنبال آن جذب گلوکز دچار اختلال شده و به طور ثانویه باعث افزایش قند خون می‌شود. ولی شما میتوانید با مصرف خوراکی هایی که در ادامه معرفی میکنیم این عارضه را کنترل کنید.

سبزیجات: سبزیجات کم کالری و کم کربوهیدرات هستند و یک غذای ایده آل برای تمام مردمی محسوب می‌شوند که به دنبال مدیریت قند خون هستند. گزینه‌های سالم برای مدیریت قند خون عبارت‌اند از گوجه فرنگی، اسفناج، سیب زمینی شیرین، خربزه، ذرت و کلم پیچ. در انتخاب نوع کنسرو شده سبزیجات باید نوع کم سدیم آن‌ها را انتخاب کرد.
میوه‌ها: میوه‌هایی که به آرامی قند خون را بالا می‌برند از قبیل سیب، موز، انگور، آلو و هلو مفید هستند. از نوشیدن بیش از حد آّب میوه باید پرهیز کرد چون به شدت قند خون را افزایش می‌دهد.
لبنیات: لبنیات علاوه بر این که کلسیم مورد نیاز برای استخوان‌ها را فراهم می‌کند، نوع کم چربی آن و یا بدون چربی، می‌تواند برای مدیریت قند خون مفید باشد. به یاد داشته باشید که استفاده از شیر یا لبنیات پرچرب خود عاملی برای بدتر شدن مقاومت به انسولین است و آنهم به دلیل وجود چربی‌های اشباع. اگر عدم تحمل لاکتوز را تجربه می‌کنید، می‌توانید از شیر برنج، شیر بادام، شیر سویای غنی شده و … به جای لبنیات استفاده کنید.
غلات سبوس دار: غنی از ویتامین‌ها، فیبر و مواد معدنی است و یک رژیم غذایی دیابت پسند محسوب می‌شود. سعی کنید در انتخاب غلات هنگام خرید، نوع سبوس دار آن‌ها مانند آرد کامل گندم، بلغور ذرت، بلغور جو، برنج قهوه‌ای و … و یا طیف چاودار را انتخاب کنید.
آجیل: آجیل، دانه‌ها و مغزها حاوی چربی‌های سالم، منیزیوم، پروتئین و فیبر است. آجیل و دانه‌ها نیز از کربوهیدرات کمی دارند و برای مدیریت قند خون مفید هستند. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن‌ها برای سلامت قلب مفید است و بخصوص اسیدهای چرب موجود در دانه کتان و گردو. فقط باید آگاه باشید که نوع کم سدیم و کم قند آجیل را انتخاب کنید.
لوبیا: منبع خوبی از فیبر است که منجر به افزایش آهسته قند خون می‌شود و این یک مزیت دیگر برای افراد مبتلا به مقاومت به انسولین است.

منبع: سلامانه

5 1000
ارسال شده در 23 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 422 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • احساس شادی بیشتر با کمک میوه و سبزی
  • یک ماه برنامه چربی سوزی داشته باشید
  • زن باردار و لبنیات
  • میزان مصرف پروتئین در بیماران دیالیزی
  • کمک به زایمان بهتر با این سبزی
  • گریه نوزاد و رفتارهای والدین
  • خوراکی از قارچ در کنار غذاهای گوشتی
  • ارگاسم را بهتر بشناسید
  • محبوبترین ها

  • خواسته ی اصلی خانم ها از رابطه جنسی
  • چرا باید کودکان را از مسائل جنسی آگاه سازیم
  • عوارض داروهای تبلیغی برای رفع مشکلات جنسی
  • اطلاعات کامل درباره مشکلات جنسی در بیماران دیابتی
  • همه چیز در رابطه با مشکل زود انزالی مردان
  • سوال و جوابهایی درمورد کاندوم
  • 12 راز برای رسیدن به اوج لذت جنسی
  • رابطه جنسی زناشویی را چطوری بهبود دهیم
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما