دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
20130523150427Cantaloupe
میوه طالبی مانند شمشیر دولبه است  همانقدر که برای سلامتی مان موثر و پرفایده است می تواند خطرساز و مهلک باشد برخی دیگر از مواد غذایی هم به همین نحو می توانند موجب مسمومیت مصرف کنندگان شوند آیا از مسمومیت با میوه ها اطلاع دارید؟

در اکثر مواد غذایی که ما مصرف می کنیم، باکتری های غذایی مختلفی وجود دارند که در صورت بی توجهی به آن ها گرفتار بیماری های مختلفی می شویم.
بسیاری از مسمومیت های غذایی که در انسان به وجود می آید می تواند زنگ خطری برای سلامتی باشد چرا که انسان های زیادی در جهان حتی بر اثر ساده ترین مسمومیت جان خود را از دست داده اند.
دکتر میندی کاستلو  رییس سازمان غذا و داروی آمریکا در خصوص مسمومیت های غذایی می گوید:  مسمومیت یک بیماری مرموزی است که متاسفانه نشانه و علائم خاصی ندارد و در افراد به صورت ناگهانی ظاهر می شود.
وی ادامه می دهد: اسهال ، شکم درد ، استفراغ و کاهش آب بدن از علائم جدی و اولیه مسمومیت های غذایی بوده و افراد جوان ، زنان باردار و سالمندانی که سیستم ایمنی بدن شان آسیب پذیر است بیشتر در معرض مسمومیت های غذایی قرار دارند.
در این گزارش اصلی ترین مواد غذایی که عامل مسمومیت های شدید می باشند، معرفی شده است:
سبزیجات
کاهو ، اسفناج ، کلم بروکلی و دیگر سبزیجات برگ دار سرشار از مواد مغذی بوده که ممکن است باکتری های زیادی را حمل کنند.
بر اساس گزارش سازمان غذا و دارو آمریکا میکروب لیستریا در اثر شستن نامناسب سبزیجات به سیستم گوارشی نفوذ کرده و مشکلات زیادی را به وجود می آورد. مدفوع گاوی که در ساقه گیاهان برگ دار نفوذ می کند یکی دیگر از عواملی است که باعث مشکلات گوارشی شدید در بین طرفداران میوه و سبزی می شود.
تخم مرغ
تخم مرغ یک غذای مقوی برای صبحانه محسوب می شود ولی در این ماده غذایی بیماری سالمونلا که از طریق تخمدان مرغ کاملا به شکل پنهانی وارد تخم مرغ شده وجود دارد  و افراد مصرف کننده را دچار مشکلات متعددی می کند.
دکتر جنیفر رییس مرکز سرطان شناسی در این رابطه می گوید : بهترین راه استفاده از تخم مرغ جوشاندن آن در دمای 100 درجه بوده تا میکروب های سالمونلای آن کشته شده و صدمه ای به سیستم ایمنی فرد وارد نشود.
 این کارشناس ادامه می دهد: اگر افراد بخواهند تخم مرغ رتا به صورت نیمرو استفاده کنند بهتر است آن را 2 روز زیر آفتاب نگه دارند تا میکروب های آن از بین برود.
ماهی تن
این ماهی ممکن است حاوی بیماری اسکوم بروتکسین بوده که در اثر  زیاده روی در مصرف آن افراد دچار سردرد، گر گرفتگی و گرفتگی عضلات می شوند.
برای پخش نشدن سم اسکوم بروتکسین در بدن باید پس از صید این نوع ماهی از آب آن را در محیط سرد و یخچال نگه داری کرد تا سم موجود در آن از بین برود.
سیب زمینی
این ماده غذایی حاوی بیماری های مختلفی از جمله بو تو لینوم و کولی بوده و 30 درصد از بیماری ها در اثر مصرف نادرست آن بروز پیدا می کنند.
دکتر پلانکت می گوید: قبل از مصرف سیب زمینی ابتدا آن را به طور کامل شسته و سپس آن را خشک کنید زیرا رطوبت سبب جذب میکروب شده و فعالیت های باکتری ها را افزایش می دهد.
پنیر نرم
استفاده پنیری که از شیر غیر پاستوریزه تهیه شده سبب بروز بیماری های متعددی شده و همین امر باعث زنده شدن میکروب لیستریا در بدن افراد می شود.
در سال 2015ویروس لیستریا سبب بیمار شدن 30 مورد از مردم آمریکا شده که از این تعداد سه نفر جان خود را از دست دادند. برای در امان ماندن از این ویروس باید حتی الامکان از پنیرهای پاستوریزه استفاده کرد.
بستنی
هنگامی که بستنی با شیر آلوده درست شود ویروس لیستریا داخل آن رشد کرده و این عامل ، سبب بروز بیماری  های مختلفی در افرادمی شود.
طی چند ماه اخیر شیوع میکروب لیستریا سبب مسمومیت های شدید در بین اهالی 41 ایالت آمریکا شد و یکی از بزرگترین کارخانجات بستنی سازی این کشور را به تعطیلی کشاند.
پلانکت در این باره می گوید: زنان باردار و افراد سالمند از مصرف بستنی های تهیه شده از شیر غیر پاستوریزه جدا جلوگیری کنند.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین سی و لیکوین بوده اما در بعضی از اوقات ویروس سالمونلا در ریشه آنها نفوذ می کند و بیماری های مختلفی را به وجود می آورد.
پلانکت در این باره می گوید: برای از بین بردن میکروب سالمونلا باید گوجه فرنگی را 20 ثانیه قبل از مصرف شست و شو داد تا میکروب های در کمین مانده از روی پوست آن جدا شوند.
توت ها
توت های رنگی حاوی آکسیدان های قوی و ضد سرطان بوده که در بعضی از مواقع انگل های موجود در آن به نام “سیکلوسپرا”  باعث اسهال، کم آبی بدن ، دل درد شدید و معده درد می شود.
دکتر پلانکت می گوید: قبل از مصرف این میوه باید آن را 20 ثانیه شستشو داد تا خطر ابتلا به این بیماری به حداقل برسد.
طالبی
در اثر مصرف طالبی آلوده به میکروب سالمونلا در سال گذشته 94 نفر راهی بیمارستان شدند که نیمی از آن ها به علت بی توجهی به مسائل بهداشتی جان خود را از دست دادند.
پلانکت می گوید: بهتر است طالبی را در یخچال نگهداری کرد و در زمان مصرف آنها را به خوبی شست.افراد در هنگام خرید طالبی باید نوع رسیده آن را انتخاب کنند و حتی الامکان از خرید طالبی نارس اجتناب کنند.
گفتنی است ، همه مواد غذایی در عین حال که سرشار از ویتامین و خاصیت هستند در صورت مصرف نادرست می توانند عامل بروز بیماری های خطرناکی شده و افراد زیادی را راهی بیمارستان ها کنند که با بکارگیری راه حل های دکتر پلانکت کارشناس تغذیه غذا  و داروی آمریکا می توان تا حدود زیادی از مسمومیت های غذایی جلوگیری کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان
5 1000
ارسال شده در 23 مرداد 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی