دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
table-of-foods-containing-soy
اگر مبتلا به عارضه تنبلی تخمدان هستید توصیه می کنیم از بهترین مواد غذایی از جمله سویا برای درمان آن کمک بگیرید همچنین می توانید با مصرف سویا قندخونتان را کنترل کنید و از ناباروری نیز در امان بمانید

طبق مطالعات مصرف رژیم غذایی غنی از سویا به زنان مبتلا به نوعی اختلال هورمونی مرتبط با ناباروری در پیشگیری از ریسک دیابت و بیماری قلبی کمک می کند.

، محققان دانشگاه کاشان ایران در مطالعه خود به بررسی تاثیر ایزوفلاوون ها، که به طور طبیعی در سویا وجود دارند، بر زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) پرداختند.

اختلال PCOS یک نوع اختلال هورمونی است که موجب بزرگ شدن تخمدان ها شده و کیست های کوچکی بر لایه بیرونی آن ایجاد می شود. این اختلال علت اصلی ناباروری است.

زنان مبتلا به PCOS، با ریسک بالای ابتلا به سایر مشکلات سلامت نظیر دیابت و بیماری قلبی هم روبرو هستند.

ذات الله عاصمی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد مصرف منظم سویا به زنان مبتلا به PCOS در بهبود متابولیک و سلامت قلبی-عروقی شان کمک می کند.

یافته ها نشان داد زنانی که به طورمنظم ایزوفلاوون های سویا را مصرف می کردند شاهد بهبود در نشانگرهای بیولوژیکی خود بودند که تاثیر موثری بر استفاده بدن از انسولین در جهت فرآوری قند داشت.

ایزوفلاوون های سویا با کاهش میزان جریان انسولین در خون و سایر نشانه های بیولوژیکی مرتبط با مقاومت انسولین، مانع از ابتلا فرد به دیابت نوع۲ می شوند.

همچنین خوردن سویا موجب کاهش سطح تستوسترون، کلسترول مضر LDL و تری گلیسیریدها یا چربی های موجود در خون می شود.

این تحقیق شامل ۷۰ زن بین رده سنی ۱۸ تا ۴۰ سال بود. به نیمی از زنان به طور تصادفی به مدت ۱۲ هفته روزانه ۵۰ mg/d مکمل ایزوفلاوون سویا و به نیمی دیگر دارونما داده شد.

مهر

5 1000
ارسال شده در 25 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x