کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
مصرف چای سیاه و سبز خاصیت چای سبز چای کیسه ای و دمنوش های آماده چای کهنه دم چای سبز و سیاه چای سبز در مقایسه با چای سیاه بررسی چای سبز و سیاه
بهتر است در مصرف چای بیشتر دقت کنید اگر جزو طرفداران این نوشیدنی هستید بهتر است بیشتر مراقب باشید و از نوشیدن چای کهنه دم پرهیز کنید چون باعث افزایش مواد سمی در بدنتان می شود چای تازه دم و  چای کهنه تفاوت و تاثیرات متفاوتی بر بدن ما میگذارند

آن دسته از افرادی که در طول روز بیش از 3 لیوان چای مصرف می کنند باید بدانند که چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود و تبعات جبران ناپذیری را به همراه دارد و…

 چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در بین ایرانی هاست که مصرف آن قاعده و اصول خاصی دارد که همگان از آن بی خبرند. امیر هومن کاظمی متخصص طب سوزنی و گیاهان دارویی و عضو هیئت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ بیان کرد: آن دسته از افرادی که در طول روز بیش از 3 لیوان چای مصرف می کنند باید بدانند که چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود و تبعات جبران ناپذیری را به همراه دارد.

مضرات چای کهنه دم

چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجبافزایش خستگی در فرد خواهد شد.چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است.

مضرات چای کیسه ای و دمنوش های آماده

کاظمی با یادآوری اینکه به دلیل ترکیبات نگه دارنده، اسانس و رنگ مورد استفاده در تهیه چای کیسه ای افراد باید از مصرف آن پرهیز کنند؛ عنوان کرد: به دلیل وجود مواد مصنوعی در چای های کیسه ای، این قبیل چای ها در مدت زمان کمتری نسبت به چای معمولی رنگ می دهند.

وی با عنوان اینکه مصرف دراز مدت چای کیسه ای خطر آفرین است؛ افزود: از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و مشکلات گوارشی اشاره کرد. این موارد در مورددمنوش های گیاهی آماده نیز صدق می کند و دمنوش باید با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود. پایتخت

5 1000
ارسال شده در 24 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • گرفتن 5 تا 10 دقیقه آفتاب در روز ضروری است
  • چگونه ازدواج مجدد موفقی داشته باشیم؟
  • کرونا ویروس تهدیدی برای زائران خانه خدا
  • زیبایی و شفافیت پوست را با جو دوسر تجربه کنید
  • بررسی جدید محققان ایرانی در مورد تریاک
  • مقابله با چاقی پرنده خانگی
  • اهمیت دادن به تمایلات جنسی در بارداری
  • ضعف بینایی و علل تشدید آن
  • محبوبترین ها

  • خشکی چشم،یکی از عارضه های ناشی از تلفن همراه
  • علل ایجاد هاله اطراف عنبیه
  • منظور از دیستروفی قرنیه چیست
  • خطر مالیدن چشم ها برای بینایی
  • تفاوت بین التهاب اطراف چشم
  • درباره لکه یا نقطه سیاه در میدان دید چه میدانید
  • انواع پتوز ؛ علل و درمان آن ها
  • انطباق تاریکی و روشنایی
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • دکتر حسن عامری جراح زیبایی گوش و بینی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x