دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

مضرات گوشت مرغ مصرف گوشت مرغ گوشت مرغ کاهش چگالی استخوان‌ها دریافت پروتئین کم‌چرب

گوشت مرغ جزو گوشت های کم چرب و مفید است که برای افراد ورزشکار و کسانی که می خواهند به تناسب اندام برسند بسیار مناسب و مفید است می خواهیم تاثیرات مختلف استفاده از گوشت مرغ را بر استخوان ها و مفاصل بدانیم

گوشت مرغ یکی از سالم‌ترین انواع گوشت‌هاست که مصرف هفتگی آن می‌تواند فواید بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.

یکی از مهم‌ترین این فواید، دریافت پروتئینی مرغوب با حداقل میزان چربی حیوانی (چربی اشباع) است. یعنی افرادی مانند ورزشکاران یا افراد دارای اضافه وزن که به دریافت پروتئین کم‌چرب نیاز دارند، می‌توانند گوشت قسمت‌های سینه و کتف مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

 از طرف دیگر، گوشت مرغ حاوی آمینواسیدی به نام تریپتوفان است. به همین دلیل مصرف آن می‌تواند با افزایش ترشح سروتونین در مغز، باعث بهبود خلق‌وخو، کاهش استرس و افزایش آرامش هنگام خواب شود.

 خبر خوب برای سالمندان هم اینکه تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف گوشت مرغ از کاهش چگالی استخوان‌ها هم پیشگیری می‌کند و به این ترتیب، خطر ابتلا به پوکی استخوان را پایین می‌آورد. نکته جالب دیگر در مورد گوشت مرغ اینکه مصرف سینه مرغ باعث کنترل سطح آمینواسیدی به نام هموسیستئین در بدن می‌شود. افزایش سطح این آمینواسید در بدن با بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی همراه است. از این رو، اگر می‌خواهید سیستم قلبی سالمی داشته باشید، مصرف منظم سینه مرغ را به شما پیشنهاد می‌کنیم. گوشت مرغ، حجم قابل‌توجهی از فسفر را هم در خود جای داده است. دریافت فسفر از گوشت مرغ می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، کلیه‌ها، کبد و بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک فراوانی کند.

       از طرف دیگر، نمی‌توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم پوشی کرد. این ماده معدنی، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، نقش بسزایی دارد و به همین دلیل مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا مبتلا به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می‌شود. نیاسین (نوعی ویتامین B) فراوان موجود در این گوشت سفید هم می‌تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آسیب‌های ژنتیکی را بگیرد=

5 1000
ارسال شده در 25 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x