3515690-Whole-roast-chicken-with-potatoes-pumpkin-carrots-and-beans--Stock-Photo

گوشت مرغ جزو گوشت های کم چرب و مفید است که برای افراد ورزشکار و کسانی که می خواهند به تناسب اندام برسند بسیار مناسب و مفید است می خواهیم تاثیرات مختلف استفاده از گوشت مرغ را بر استخوان ها و مفاصل بدانیم

گوشت مرغ یکی از سالم‌ترین انواع گوشت‌هاست که مصرف هفتگی آن می‌تواند فواید بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.

یکی از مهم‌ترین این فواید، دریافت پروتئینی مرغوب با حداقل میزان چربی حیوانی (چربی اشباع) است. یعنی افرادی مانند ورزشکاران یا افراد دارای اضافه وزن که به دریافت پروتئین کم‌چرب نیاز دارند، می‌توانند گوشت قسمت‌های سینه و کتف مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

 از طرف دیگر، گوشت مرغ حاوی آمینواسیدی به نام تریپتوفان است. به همین دلیل مصرف آن می‌تواند با افزایش ترشح سروتونین در مغز، باعث بهبود خلق‌وخو، کاهش استرس و افزایش آرامش هنگام خواب شود.

 خبر خوب برای سالمندان هم اینکه تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف گوشت مرغ از کاهش چگالی استخوان‌ها هم پیشگیری می‌کند و به این ترتیب، خطر ابتلا به پوکی استخوان را پایین می‌آورد. نکته جالب دیگر در مورد گوشت مرغ اینکه مصرف سینه مرغ باعث کنترل سطح آمینواسیدی به نام هموسیستئین در بدن می‌شود. افزایش سطح این آمینواسید در بدن با بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی همراه است. از این رو، اگر می‌خواهید سیستم قلبی سالمی داشته باشید، مصرف منظم سینه مرغ را به شما پیشنهاد می‌کنیم. گوشت مرغ، حجم قابل‌توجهی از فسفر را هم در خود جای داده است. دریافت فسفر از گوشت مرغ می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، کلیه‌ها، کبد و بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک فراوانی کند.

       از طرف دیگر، نمی‌توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم پوشی کرد. این ماده معدنی، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، نقش بسزایی دارد و به همین دلیل مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا مبتلا به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می‌شود. نیاسین (نوعی ویتامین B) فراوان موجود در این گوشت سفید هم می‌تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آسیب‌های ژنتیکی را بگیرد=

ارسال شده در 25 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عوامل خطرزای افسردگی بعد از زایمان
  • مهار آب مروارید با ویتامین ث
  • زوال عقل و این علائم اولیه
  • چطوری ریه ها را با میوه و سبزی سم زدایی کنیم
  • سرکه سیب به عنوان یک آنتی‌بیوتیک و داروی دیابت
  • لاغری سریع و مداوم با تکنیک اولترازد لیپوساکشن
  • بزرگسالان،مراقب آبله مرغان باشند!
  • ویژگی مهم شیاف
  • در دانشجویان جوان خطر ابتلا به دیابت با عادات بد
  • خطر ابتلا به سل را با طب سوزنی افزایش ندهید
  • هرآنچه درباره عمل بینی بدانید
  • جوانان سالم و ورزیده و بروز سکته قلبی
  • تغذیه مقابل تلویزیون ممنوع
  • خارج کردن کاتاراکت به روش خارج کپسولی
  • افراد کم حرف و پر حرف چه خصوصیاتی دارند؟
  • محبوبترین ها

  • روانشناسی و گروههای پیشرفته
  • تاثیر رنگ ها بر فشار خون و هوش افراد
  • تاثیر اسپری کردن اکسی توسین بر مبتلایان به اوتیسم
  • تصمیم به ازدواج و شرط و شروط قبل از آن
  • خلق و خوی بد و سلامت بدن
  • تغییر نام دادن خانم ها به چه علت است؟
  • تحمل افراد در هنگام مواجهه با مشکلات
  • اهمیت و نقش ذهن آگاهی
  • چگونه بدانیم که به استرس اعتیاد داریم یا نه؟!
  • منبع حسادت
  • نام هر شخص و اثرات آن بر زندگی وی
  • یاد دادن حد و مرز در رابطه با جنس مخالف به همسر
  • پرورش حس قدرشناسی در اطفال
  • رنگ و تاثیرات آن بر روی کودکان
  • سوالات مهم قبل از ازدواج مجدد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است