مراقبت از جنین فواید اسید فولیک اسید فولیک چیست اسید فولیک

قریب به اتفاق خانم هایی که به پزشک زنان مراجعت دارند، پزشک برای آن ها اسید فولیک تجویز میکند. آیا دلیل این همه پافشاری پزشکان بر اسیدفولیک را میدانید؟ اسید فولیک نوعی ویتامین است که بر رشد منظم سلولی تأثیر فوق العاده ای دارد. مصرف مواد غذایی دارای اسید فولیک به علاوه مصرف داروی آن برای خانم های باردار ضروریست. در ادامه با ما همراه باشید تا به طور کامل با اسید فولیک آشنا شوید.

اسید فولیک چیست؟

اسید فولیک یک نوع ویتامین B است که به رشد منظم سلولی و بازسازی آن کمک می‌کند، و به ویژه در هفته‌های اول رشد جنین، وجود آن بسیار حیاتی است. مصرف اسید فولیک کمک می‌کند که این اطمینان را داشته باشیم که شکل‌گیری مغز و نخاع به شکل مناسبی انجام می‌شود. بدون فولیک اسید، احتمال سقط‌جنین بیشتر است، و احتمال ۱ در ۱۰۰۰ وجود دارد که کودک مبتلا به اختلال لوله عصبی (NTD) شود.فولیک اسید، یک ویتامین محلول در آب است، در نتیجه بدن به طور طبیعی مقادیر اضافی آن که در سیستم وجود دارد را خارج خواهد کرد، و به همین دلیل مصرف بیش از حد آن، خطر کمتری نسبت به مصرف مثلاً ویتامین آ دارد.

 

نقص لوله عصبی چیست؟

نقص لوله عصبی، می‌تواند خود را به شکل یک سری وضعیت‌های مختلف در هنگام تولد ، از جمله اسپینا بیفیدا و آنانسفالی نشان دهد. اسپینا بیفیدا، که تقریباً به معنی “ستون فقرات باز” است، در شدیدترین موارد خود می‌تواند منجر به فلج پا، و همچنین مشکلات کنترل مثانه و روده شود. آنانسفالی یک بیماری کشنده است که به علت توسعه‌نیافتگی مغز و جمجمه اتفاق می‌افتد.

چگونه از بروز این بیماری در جنینمان جلوگیری کنیم؟

هر خانمی که قصد باردار شدن دارد، باید ۴۰۰ میکروگرم (۰٫۴ میلی‌گرم) اسیدفولیک در روز مصرف کند، خواه به صورت یک قرص ویتامین که ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید داشته باشد و خواه با استفاده از غذاهایی که با اسید فولیک غنی‌شده‌اند.هنگامی که شما باردار می‌شوید، مقدار مصرف اسید فولیک باید به حداقل ۶۰۰ میکروگرم در روز افزایش پیدا کند، با این حال دکتر شما ممکن است مقدار ۱۰۰۰میکروگرم را پیشنهاد بدهد تا از ابتلا جنینتان به این بیماری ها جلوگیری نماید.

منابع غذایی حاوی اسید فولیک

عدس، لوبیا، نخود، جگر ، بلغور، جو دوسر، مارچوبه، اسفناج، کاهو ، لوبیا ، کلم بروکلی، ذرت ، پاستا ، آب پرتقال و آوکادو.

 

ارسال شده در 25 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • هرگز نمک و شکر به نوزاد ندهید
  • شایعات رایج نادرست در مورد هپاتیت C
  • ساندویچ مغذی برای اطفال
  • خوب بخورید تا به لاغری برسید
  • استرس دائمی بیماران سرطان
  • کسب آرامش با برخی روش های موثر
  • طرز درست کردن کیک انجیری
  • درمان مشکلات کبدی با توت فرنگی
  • مزایای اضافه وزن داشتن !
  • ایده های جالب برای کسب موفقیت
  • داروي پيشگيري از سرطان پروستات توان جنسي مردان را كاهش نمي‌دهد
  • ترس از دندان‌پزشکی هشت دلیل دارد+ شیوه هایی برای رفع آنها
  • امواج موبایل و این هشدارها
  • تقویت مغز با خوردن اسفناج
  • شناخت نشانه های هپاتیت C در مردان
  • محبوبترین ها

  • دانستنی هایی درباره سیروز کبدی
  • بیماری های منتقل شونده از حیوان به انسان را بشناسید
  • آشنایی کامل با استئوپروز
  • چقدر بیماری تالاسمی را میشناسید؟
  • نوجوان و چاق هستید؟پس انتظار بیماریهای قلبی و کلیوی را داشته باشید
  • آشنایی با چند بیماری عجیب ( بخش اول)
  • علل خون دماغ شدن کدامند؟
  • اهمیت انجام دادن تست پاپ اسمیر
  • تاثیر هورمون و تغذیه در افزایش قد و چاقی اطفال
  • آبسه ریه – علائم، علل و درمان
  • چگونگی تشخیص و درمان به موقع اتساع و انسداد های گوارشی
  • ارتباط کم کاری کلیوی و بیماری قلبی
  • آغازگرهای میگرن و چگونه دوری از آن
  • روش های خانگی برای درمان انواع دردهای سینوسی
  • شیوع چراغ خاموش هپاتیت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است