چگونگی کوچک کردن بینی های گوشتی

اکثر ما ایرانی ها به طور طبیعی بینی های بزرگی داریم و تقریبا میتوان گفت بینی ایرانی سبک خاص خودش را در دنیا دارد؛ ولی اکثر ایرانی ها از فرم بینی خود راضی نیستند؛ به همین علت ایران در عمل جراحی بینی رتبه یک دنیا را در دست دارد. اگر شما بینی گوشتی دارید و قصد عمل زیبایی آن را دارید، بد نیست نگاهی به ادامه این مطلب بی اندازید.

به چه بینی گوشتی گفته میشود؟

یکی از خصوصیات بینی های گوشتی , پوست ضخیم به همراه غضروف های ضعیف می باشد. به این خاطر اینگونه بینی ها دارای نوک پهن و افتاده می باشند. اما از جایی که بینی های گوشتی ,پوستی ضخیم بخصوص در ناحیه ی نوک ببنی دارند.,ظرافت و زیبایی که جراح بینی برای بیمار طراحی کرده است قابل رویت نیست به این خاطر جراح زیبایی بینی دربینی گوشتی از تکنیک های مختلف استفاده می کند.

تکنیک جراحی در بینی گوشتی

گام اول آن است که باید از ضخامت پوست کاسته شود.نکته ی حائز اهمیت این است که پوست از لایه های مختلف تشکیل یافته است,کاهش ضخامت احتمال آسیب به پوست را در بر خواهد داشت وتنها می توان چربی زیر پوست در ناحیه ی نوک بینی را برداشت.

البته چون اینگونه بینی ها دارای غضروف ضعیف می باشند برداشتن و یا ضعیف کردن غضروف ها در این افراد نباید انجام داد زیرا به علت سنگین بودن پوست این افراد باعث افتادگی نوک بینی می شود,به این دلایل, اقدام دوم آنست که بینی های گوشتی را باید تقویت کرد که این کار توسط استفاده از غضروف های بینی خود فرد می باشد.این کار باعث تقویت نوک بینی شده و همچنین کشیده شدن پوست ناحیه ی نوک بینی می شود و نوک بین بهتر قابل رویت خواهد بود.

نتیجتا علی رغم تکنیک های یاد شده نتیجه جراحی بینی های گوشتی نسبت به قبل بهتر شده است اما در مقایسه با بینی استخوانی نتیجه بهتر در برنخواهد داشت