دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

عکس پینه کوهی درمان با پینه کوهی درباره پینه کوهی خواص پینه کوهی خاصیت پینه کوهی پینه کوهی

گیاه پینه کوهی چه فایده های درمانی دارد خواص مفید آن برای بدن چگونه اند این گیاه در چه مناطقی رشد میکند و چگونه می توانیم از آن استفاده کنیم برای برطرف کردن چه عارضه هایی مفید خواهد بود

آیا می‌دانید پینه کوهی یا کاکوتی اثر ضد میکروبی دارد؟

گیاه «پینه کوهی» با نام فارسی کاکوتی و نام علمی ziziphora clinopodioides گیاهی دارویی از خانواده نعناعیان چندساله به بلندی ۴۰ – ۱۰ سانتی‌متر است که برگ‌های آن بعضی پوشیده از کرک و گل‌های آن کوچک سفید و پوشیده از کرک است و در استان ایلام در مناطقی مانند «ایوان»، «تنگ دالاب»، «مله گَوِن»، «سیوان»، «بدره»، «تنگ کافری»، «آبدانان»، «انجیره» و «میمه» می‌روید.

کاکوتی دارای طبیعتی گرم است و از دمکرده آن بعنوان مقوی معده استفاده می شود. این گیاه همچنین دارای خواصی چون ضدنفخ، خلط آور، درمان سرماخوردگی، رفع ناراحتیهای روده و تقویت کننده عمومی بدن است و در طب سنتی استان ایلام طبق گزارشات موجود در درمان اسهال از آن استفاده می شود.

گیاه پینه کوهی بسیار مورد علاقه مردم بوده و از خشک شده گیاه در مزه دار کردن دوغ استفاده می‌شود و به دلیل عطر و مزه مطبوعی که دارد به صورت تفننی در چای مورد استفاده قرار می گیرد.

نتایج تحقیقات بر روی اثر ضدمیکروبی عصاره گیاه پینه کوهی (ziziphora clinopodioides) بر باکتری‌های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی مثبت ارزیابی شده است، بنابراین می توان استفاده از آن را به عنوان یک ترکیب نگهدارنده و طعم دهنده طبیعی در فرآورده های غذایی پیشنهاد کرد.

(ایسنا)،

5 1000
ارسال شده در 27 مرداد 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x