مشاوره زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

1116123

اسفناج سرشار از آهن و موادمعدنی مورد نیاز برای رشد کودک است به والدین توصیه می کنیم از موادغذایی سالم و پرخاصیت در رژیم غذایی فرزندانشان استفاده کنند در ادامه آموزش تهیه فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری را برایتان آورده ایم

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به آن بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا کمی نرم شود و آب اضافیش تبخیر شود.

 

12-24 ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

روغن زیتون                           1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                         1 حبه

اسفناج درشت خرد کرده        150 گرم

نمک و فلفل سیاه                 به میزان لازم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری نیمه کرده 5 عدد

تخم‌مرغ همزده                    2 عدد

روش تهیه فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به آن بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا کمی نرم شود و آب اضافیش تبخیر شود. سپس نمک، فلفل و گوجه‌فرنگی‌ها را به مواد درون تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

مواد را درون تابه پهن کنید و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید، 5-10 دقیقه صبر کنید تا یک طرف فریتاتا طلائی‌رنگ شود. سپس طرف دیگر را نیز برشته کنید. این فریتاتا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد مصرف نمائید.

 زندگی آنلاین

5 1000
ارسال شده در 27 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x