ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

 ویتامین و مواد معدنی در رژیم غذایی نقش آب در رژیم غذایی متعادل مصرف گوشت مرغ کاهش چگالی استخوان‌ها رژیم متعادل رژیم غذایی متناسب دریافت پروتئین کم‌چرب جایگاه چربی ها در رژیم غذایی متعادل جایگاه پروتئین در رژیم غذایی متعادل اختلال در قند خون

دریافت پروتئین های گیاهی تا چه حد بر سلامتی و طول عمر ما تاثیرگذار خواهد بود فواید مهم استفاده از پروتئین های سالم برای سلامت جسمی ما به چه صورت می باشند ؟پروتیئن گیاهی چه مزیت هایی بر پروتئین حیوانی دارد

کسانی که بخش زیادی از پروتئین مورد نیاز خود را از محصولات گیاهی می‌گیرند و کمتر پروتئین‌های حیوانی می‌خورند، حتی در صورت داشتن عادت‌های ناسالمی مثل خوردن الکل و کشیدن سیگار، باز هم عمر طولانی‌تری دارند.

  به نقل از سایت «رویترز»، وقتی بحث پروتئین در میان باشد، منبع آن به اندازه حجم مصرفی اهمیت پیدا می‌کند.
دکتر مینگ- یانگ سونگ، محقق دانشگاه هاروارد که همراه با تیمش تحقیق مفصلی در این باره کرده، می‌گوید: «گیاهان در مقایسه با حیوانات منبع پروتئینی بهتری هستند. اگر مردم ناچار به انتخاب از بین محصولات حیوانی هستند، بهتر است از گوشت قرمز فرآوری شده دوری کنند و به جایش ماهی یا مرغ بخورند.»
سونگ و همکارانش بیش از 130 هزار پرستار و حرفه‌ای‌های حوزه سلامت را به مدت چند دهه زیر نظر گرفتند.
بعد از در نظر گرفتن عواملی مثل سیگار کشیدن، نوشیدن الکل، چاقی و کم تحرکی، به این نتیجه رسیدند که به ازای هر 3 درصد افزایش کالری حاصل از پروتئین گیاهی، خطر مرگ در مدت تحقیق 10 درصد کمتر می‌شد.
برعکس، هر 10 درصد افزایش در کالری‌هایی که با خوردن پروتئین حیوانی به دست می‌آمد، با 2 درصد افزایش خطر مرگ به هر دلیلی و 8 درصد افزایش خطر مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی و عروقی در دوره تحقیق مرتبط بود. ارتباط بین پروتئین حیوانی و مرگ و میر در بین کسانی که چاق بودند یا زیاد الکل می‌خوردند، حتی بیش‌تر هم می‌شد.
نتیجه این پژوهش در مجله «JAMA» منتشر شده است.

5 1000
ارسال شده در 31 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x