مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه

Rethinking-Aluminum-Foil-Traditional-Cooking-School-GNOWFGLINS-main

استفاده از فویل های آلومینیومی می تواند به سلامتی ما آسیب وارد کند یا خیر؟محققین بسته بندی مواد غذایی با فویل را برای سلامتی مضر میدانند بهتر است از جای گرفتن این ماده خطرناک در بدنتان پیشگیری کنید

دانشمندان علوم پزشکی، تغذیه و بهداشت عمومی نسبت به پخت و پز و یا نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی در فویل آلومینیومی هشدار دادند.

 

این فویل‌های آلومینیومی که به صورت جعبه های کوچک یا ورق به طور گسترده‌ای در آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها به خصوص برای نگهداری یا جابجایی غذا از مکانی به مکان دیگر مورد استفاده قرار می گیرند، از نظر دانشمندان علوم تغذیه و بهداشت برای سلامتی انسان زیان آور هستند.

به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میرور» محققان دانشگاه مصری “عین شمس” طی یک تحقیق علمی به این نتیجه رسیدند که پخت و پز گوشت در فر با استفاده از برگ‌های آلومنیومی یا نگهداری غذا به مدت طولانی خطری جدی برای سلامت عمومی انسان دارد، حتی اگر این مواد غذایی پخته شده و یا در دمای مناسب نگهداری شده باشد.

روزنامه بریتانیایی از قول خانم دکتر غاده بسیونی یکی از کارشناسان مواد غذایی دانشگاه عین شمس، نوشت:«مواد غذایی هنگام پخت وپز یا زمان نگهداری تحت تاثیر مواد اکسید آلومنیوم موجود در این فویل ها قرار می گیرد و در نتیجه مقداری از این اکسیدها وارد مواد غذایی می شوند وباعث آسیب هایی به سلامت انسان می شوند.

بسیونی گفت:«وقتی شما غذا در یک قابلمه از آلومینیوم در فر می گذارید و با ورق آلومنیم آن را می پیچانید و در فر می گذارید با افزایش درجه حرارت فر، فرآیند اکسیداسیون آلومنیوم و غذا رخ می دهد و مقداری از مواد اکسید وارد غذای ما می‌شود به خصوص هنگامی که عمل پخت و پز در دمای بسیار و با دمای گرم صورت بگیرد».

بسیونی گفت:«تحقیقاتی در این زمینه انجام داده که ثابت می کند فویل آلومینیوم یا پوشش مواد غذایی با ورق های آلومینیوم برای سلامتی زیان آور است زیرا مواد آلومنیوم طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی حاوی مقادیر زیادی ذرات اکسید است که در نهایت تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار می رود».

دکتر بسیونی اظهار داشت:«جسم انسان قادر است که مقداری از مواد آلومینیوم را در خود هضم کند اما این مقدار در سطحی بسیار کم می تواند در جسم انسان جا بگیر د اما بیشتر از آن مقدار به زیان سلامتی انسان خواهد بود.».

استاد دانشگاه عین شمس گفت:« برای کسی که وزن او 60 کیلو است، بیشتر از 40 میلی گرم آلومنیوم برای او زیان آور است».

5 1000
ارسال شده در 27 مرداد 1395 توسط با موضوع عمومی
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • چهار چیز که زنان باید در مورد سرطان پروستات بدانند
  • اضافه وزن افراد دارای زندگی پر استرس
  • چگونه با استفاده از طب سنتی گوش درد را درمان کنیم
  • چند توصیه برای سالم زندگی کردن
  • مهمترین دانستنی ها درباره لباس بارداری
  • 6 ماده غذایی که خوردن آن ها باعث دیدن کابوس می شود
  • میوه هایی که به درمان اسم کمک می کنند
  • کامپیوتر چه بیماریهایی به همراه دارد
  • محبوبترین ها

  • درمان برای کم شدن میزان قند خون
  • دانستنی هایی موثر در مورد چرخه خواب
  • آشنایی با برخی از فواید و اثرات سحر خیزی بر سلامت بدن
  • آیا اختلال فعالیت غده تیروئید می تواند موجب بلوغ زودرس شود؟
  • کاهش سطح بالای جیوه ماهی تن
  • اگر دوست دارید لاغر شوید وعده های غذایی را حذف نکنید
  • ABG چیست؟
  • نشانه های هشدار دهنده‌ سرطان که نسبت به آنها بی تفاوت هستیم
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • هایفو تراپی لیفت بدون نیاز به جراحی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • خدمات دندانپزشکی دکتر عارفی
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x