Rethinking-Aluminum-Foil-Traditional-Cooking-School-GNOWFGLINS-main

استفاده از فویل های آلومینیومی می تواند به سلامتی ما آسیب وارد کند یا خیر؟محققین بسته بندی مواد غذایی با فویل را برای سلامتی مضر میدانند بهتر است از جای گرفتن این ماده خطرناک در بدنتان پیشگیری کنید

دانشمندان علوم پزشکی، تغذیه و بهداشت عمومی نسبت به پخت و پز و یا نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی در فویل آلومینیومی هشدار دادند.

 

این فویل‌های آلومینیومی که به صورت جعبه های کوچک یا ورق به طور گسترده‌ای در آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها به خصوص برای نگهداری یا جابجایی غذا از مکانی به مکان دیگر مورد استفاده قرار می گیرند، از نظر دانشمندان علوم تغذیه و بهداشت برای سلامتی انسان زیان آور هستند.

به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میرور» محققان دانشگاه مصری “عین شمس” طی یک تحقیق علمی به این نتیجه رسیدند که پخت و پز گوشت در فر با استفاده از برگ‌های آلومنیومی یا نگهداری غذا به مدت طولانی خطری جدی برای سلامت عمومی انسان دارد، حتی اگر این مواد غذایی پخته شده و یا در دمای مناسب نگهداری شده باشد.

روزنامه بریتانیایی از قول خانم دکتر غاده بسیونی یکی از کارشناسان مواد غذایی دانشگاه عین شمس، نوشت:«مواد غذایی هنگام پخت وپز یا زمان نگهداری تحت تاثیر مواد اکسید آلومنیوم موجود در این فویل ها قرار می گیرد و در نتیجه مقداری از این اکسیدها وارد مواد غذایی می شوند وباعث آسیب هایی به سلامت انسان می شوند.

بسیونی گفت:«وقتی شما غذا در یک قابلمه از آلومینیوم در فر می گذارید و با ورق آلومنیم آن را می پیچانید و در فر می گذارید با افزایش درجه حرارت فر، فرآیند اکسیداسیون آلومنیوم و غذا رخ می دهد و مقداری از مواد اکسید وارد غذای ما می‌شود به خصوص هنگامی که عمل پخت و پز در دمای بسیار و با دمای گرم صورت بگیرد».

بسیونی گفت:«تحقیقاتی در این زمینه انجام داده که ثابت می کند فویل آلومینیوم یا پوشش مواد غذایی با ورق های آلومینیوم برای سلامتی زیان آور است زیرا مواد آلومنیوم طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی حاوی مقادیر زیادی ذرات اکسید است که در نهایت تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار می رود».

دکتر بسیونی اظهار داشت:«جسم انسان قادر است که مقداری از مواد آلومینیوم را در خود هضم کند اما این مقدار در سطحی بسیار کم می تواند در جسم انسان جا بگیر د اما بیشتر از آن مقدار به زیان سلامتی انسان خواهد بود.».

استاد دانشگاه عین شمس گفت:« برای کسی که وزن او 60 کیلو است، بیشتر از 40 میلی گرم آلومنیوم برای او زیان آور است».

ارسال شده در 28 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف کشک خشک برای سلامتی
  • تصاویری از ساکشن دندانپزشکی
  • چه کسانی باید از کره بادام زمینی استفاده کنند
  • آلوپسی بیماری مرموز این دختر
  • فیبریلاسیون دهلیزی و مکمل روغن ماهی
  • اگر می خواهید وزن کم کنید ، در شام خود از این غذا ها استفاده کنید
  • مشاوره برای سم زدایی بدن
  • عینک دودی و مقابله با نور خورشید در زمستان
  • محبوب ترین غذاهای خیابانی، در سفرهای خارجی را بشناسیم.
  • رهایش هورمونی پس از فعالیت بدنی پیش بینی کننده سن بیولوژیکی است
  • اطلاعات کامل درباره بیماری آسم
  • تاثیرات مختلف امراض قندی بر سلامت استخوان
  • قهوه در پیشگیری از نابینایی موثر است
  • خنک شدن با این نوشیدنی های تابستانی
  • بهترین توصیه ها برای نظافت چشم
  • محبوبترین ها

  • اهمیت پیگیری مشکلات بینایی از کودکی
  • سوال های رایج درباره فشار چشم
  • بررسی چشم با افتالموسکوپ غیرمستقیم
  • درمان تومورهای خوش خیم اوربیت
  • تاثیرات مخرب باد کولر ماشین برای بینایی
  • این افراد نباید اشک مصنوعی را از یاد ببرند
  • داروهای داخل چشمی
  • استفاده دائم از وسایل دیجیتالی و خطرات آن برای بینایی
  • اندازه مردمک خبر از تصمیم گیری شما می دهند
  • چگونه مطالعه کنیم که چشم آسیب نبیند
  • از شر عینک مطالعه با این کار رها می شوید
  • کار زیاد با رایانه و بیماری های خطرناک چشمی
  • چه کسانی نباید عمل لیزیک کنند
  • ضعف بینایی و علل تشدید آن
  • داروهای ضد حساسیت چشم Antiallergy medication
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است