دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

1130040

این نان خوشمزه انتخاب خوبی برای صبحانه و یا عصرانه فرزندتان است این شیرینی خوش طعم و سالم را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید برای کودکانتان اشتها آور و مقوی خواهد بود

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید.

سعید بابارحیمی

مواد لازم برای 12 نفر

آرد نان (آرد قوی)                    450 گرم

نمک                                      یک‌چهارم قاشق چایخوری

دارچین آسیاب کرده                 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره خرد کرده                         50 گرم

شکر ریز                                50 گرم

پودر مایه‌ خمیر فوری               2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                          1 عدد

آب                                       120 میلی‌لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

شیر                                    60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

کره آبکرده                           40 گرم

شکر قهوه‌ای روشن              50 گرم

شکلات چیپسی                  175 گرم

گردوی خرد کرده                  75 گرم

میپل سیروپ                      40 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 روش تهیه نان شیرینی شکلات و گردو

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید. اکنون. شکر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخم‌مرغ، آب و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را کم‌کم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. سپس کره آبکرده را روی خمیر بمالید و شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.‌ آن‌گاه خمیر را از درازا رول کنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.

اکنون این برش‌ها را کنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد  قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان که گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده کنید.

5 1000
ارسال شده در 29 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x