نان شیرینی شکلات و گردو مواد لازم برای نان شیرینی شکلات و گردو عکس نان شیرینی شکلات و گردو روش تهیه نان شیرینی شکلات و گردو

این نان خوشمزه انتخاب خوبی برای صبحانه و یا عصرانه فرزندتان است این شیرینی خوش طعم و سالم را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید برای کودکانتان اشتها آور و مقوی خواهد بود

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید.

سعید بابارحیمی

مواد لازم برای 12 نفر

آرد نان (آرد قوی)                    450 گرم

نمک                                      یک‌چهارم قاشق چایخوری

دارچین آسیاب کرده                 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره خرد کرده                         50 گرم

شکر ریز                                50 گرم

پودر مایه‌ خمیر فوری               2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                          1 عدد

آب                                       120 میلی‌لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

شیر                                    60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

کره آبکرده                           40 گرم

شکر قهوه‌ای روشن              50 گرم

شکلات چیپسی                  175 گرم

گردوی خرد کرده                  75 گرم

میپل سیروپ                      40 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 روش تهیه نان شیرینی شکلات و گردو

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید. اکنون. شکر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخم‌مرغ، آب و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را کم‌کم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. سپس کره آبکرده را روی خمیر بمالید و شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.‌ آن‌گاه خمیر را از درازا رول کنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.

اکنون این برش‌ها را کنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد  قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان که گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده کنید.

ارسال شده در 29 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آشنایی با ارزش غذایی اسفناج با ماست
  • داروهای خانگی اثبات شده برای دیابت
  • هر آنچه باید درباره فرق بین چربی ها و کلسترول بدانیم
  • داروی مثلا ترک اعتیاد تمجیزک
  • 8علامتی که نشان میدهد شما سالم نیستید
  • لزوم تشكيل انجمن دانشجويان داروسازي
  • مزایای نوشیدن یک لیوان شیر
  • تکان مغزی زوال روانی افراد در معرض آلزایمر را سرعت می بخشد
  • محبوبترین ها

  • صرع را با موسیقی آرام کنید
  • زنان بیشتر بخاطر کمبود خواب آسیب میبینند یا مردان؟
  • افراد با تحصیلات عالی بیشتر در معرض تومورهای مغزی قرار دارند
  • قابلیتی جدید در مغز
  • صرع پایدار را جدی بگیرید
  • بیمار سکته مغزی کرده را سه ساعته به بیمارستان برسانید
  • رفع انواع تومورهای مغزی
  • خوردنی های موثر برای تقویت ذهن
  • رپورتاژ

  • لیفتینگ با نخ
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • الو دکتر

    پرپین آلا
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است