علت رویش موهای زاید و هیرسوتیسم در خانم ها

تصویری که در بالای این نوشته مشاهده میکنید، صورت یک خانم است که مبتلا به هیرسوتیسم شده است. معمولا خانم ها به رشد موهای زائد حساسند چرا که رشد این مو ها در قدرت جاذبه آن ها تأثیر میگذارد و این موضوع یعنی فاجعه. ولی با دانستن علت این بیماری و مراجعه به پزشکان متخصص میتوان رویش موی زائد متوقف کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا علت رشد موهای زائد در خانم ها را به شما بگوییم.

علت رویش موهای زاید

علت رویش موهای زاید گوناگون است. موهای زاید در بدن همه افراد کم و بیش وجود دارد. اما این موهای زاید در بدن بسیاری از افراد حتی خانم ها زیاد است که هم زیبایی را از بین میبرد و هم موجب اذیت وآزار شان می شود. اما براستی علت رویش موهای زاید خانم ها چیست ؟ در این مقاله اطلاعاتی را در این باره برایتان جمع آوری کرده ایم .

این موهای زاید ممکن است پشت لب خانم ها یا زیر چانه شان رشد کنند. همچنین سینه، پشت، و شکم موهای خیلی ریز و نازکی دارند که کرک نامیده می‌شوند. مشکل هیرسوتیسم (hirsutism)  را به شرایطی میگویند که طی آن این کرک‌ها، سیاه و زبر می‌شوند. این مشکل برای آقایان طبیعی است ولی برای خانم ها خیر. تفاوت اصلی بین موی طبیعی وهیرسوتیسم در بافت مو می‌باشد. البته این نکته را یاداوری میکنیم که هیرسوتیسم یک شرایط بی‌ضرر است . ولی خب بسیاری از خانم ها ان را خجالت آور می دانند.

علت رویش موهای زاید خانم ها چیست ؟

•یک علت رویش موهای زاید ، تومور یا سرطان غده فوق کلیوی یا همان سرطان تخمدان است.

•از علت اصلی رویش موهای زاید بدن در خانمها میتوان به داروهای تستسترون، استروئیدهای انابولیک، سیکلوسپروین ، و ماینوکسیدیل اشاره کرد .

• به گزارش بخش پوست و موی سایت آسان طب ، از دیگر علت رویش موهای زاید میتوان به هورمون های مردانه اشاره کرد. همینطور که می دانید زنان مقدار بسیار کمی هورمونهای مردانه دارند، ولی خب وقتیکه میزان تولید اندروژنها (هورمونهای مردانه) در تخمدان‌های زنان افزایش یابد ، منجر به رشد موهای زاید در زنان می شود .

• رشد موهای زاید در زنان میتواند ریشه وراثت داشته باشد .

•یکی از انواع علل رشد موهای زاید سندروم تخمدان پلی کیستیک می باشد. زنانی که به این سندروم مبتلا هستند، هیروسوتیسم را همراه با آکنه خواهند داشت. طاسی در نزدیکی پیشانی و اختلال‌های قاعدگی یک بیماری مزمن است. طبق تحقیقات بدست امده ، سندروم تخمدان پلی کیستیک می‌تواند با مشکلات دیگری چون دیابت، کلسترول بالا، و بیماری‌های قلبی همراه باشد .

• هیرسوتیسم ناشناخته یکی از انواع هیرسوتیسم است که در ان هیچ دلیل قابل‌تشخیصی برای این مشکل وجود ندارد. این مشکل گونه خفیفی از PCOS است و یک بیماری مزمن به شمار می اید. علامت اصلی این بیماری، افزایش تدریجی رشد مو در زنان است. هیرسوتیسم ناشناخته چرخه قاعدگی طبیعی را بر هم نخواهد زد .