شخصیت شناسی، از روی انتخاب بستنی
امروزه علم روانشناسی پای خود را فراتر از انتظارات گذاشته و از مدل ابرو و حالت گوشی دست گرفتن تا نوع غذا خوردن اصول شخصیت و شخصیت شناسی را بنا کرده است؛ از این بابت ما هم تصمیم گرفتیم آنچه که بستنی مورد علاقه تان از شخصیتتان برملا می کند را عنوان کنیم. در واقع طعمی که شما می پسندید رازهایی از درونتان را برملا می کند که جالب و خواندنی است. با ما همراه باشید تا راز شخصیت افراد را با بستنی فاش کنیم.

ما که تا به حال کسی را ندیده ایم بستنی دوست نداشته باشد. بچه و پیر و جوان هم ندارد. بستنی خوشمزه است و به خصوص برای روزهای گرم سال باعث خنکی و نشاط می شود. اما از آنجایی که این روزها از فرم ابرو گرفته تا خط صورت و دست و غیره شخصیت شناسی می کنند ما هم تصمیم گرفتیم آنچه که بستنی مورد علاقه تان از شخصیتتان برملا می کند را عنوان کنیم. در واقع طعمی که شما می پسندید رازهایی از درونتان را برملا می کند که بسیار جالب و خواندنی است. با ما همراه باشید تا با این شخصیت شناسی جالب بیشتر آشنا شوید.

اگر عاشق بستنی وانیلی هستید

وانیل عطر معروف اکثر بستنی ها است. بر اساس شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه، افرادی که طرفدار بستنی وانیلی هستند افرادی پرشور، سرزنده و اهل خطر هستند که از ریسک کردن نمی ترسند. این افراد بدون فکر و برنامه قلبی عمل می کنند و آرمانگرا هستند.

عاشقان بستنی وانیلی به شم و حس ششم خود بیش از منطقشان اعتماد دارند. البته این ها برگرفته از نتایج پژوهش هایی است که توسط Alan Hirsch متخصص مغز و اعصاب روی بوها و مزه ها و تأثیر آن ها انجام شده است. عاشقان بستنی وانیلی احساسات خود را زیاد بروز می دهند و در روابط عاطفی خود موفق هستند. این متخصص مغز و اعصاب در حین مطالعات خود از نتایج تست های روانشناسی استفاده کرد. به عقیده این متخصص یک بخش مشترکی از مغز، مسئول رفتارهای شخصی و علاقمندی هایی غذایی است. به گفته این متخصص مغز و اعصاب، علاقه نسبت به یک طعم خاصی از بستنی از زمان کودکی شکل می گیرد و در تمام عمر نیز باقی می ماند.

اگر عاشق بستنی با طعم توت فرنگی هستید

نتایج بررسی های Alan Hirsc که برای یک شرکت زنجیره ای لبنیاتی در ایالات متحده آمریکا انجام شده است نشان می دهد، طرفداران بستنی های توت فرنگی اغلب افرادی صبور، وفادار، صادق و درونگرا هستند. نتایج بررسی های دیگر نیز نشان می دهند افراد علاقمند به این میوه کوچک و خوشمزه افرادی منطقی و متفکر محسوب می شوند.

اگر عاشق بستنی شکلاتی هستید

اگر بین تمام طعم ها انتخاب شما یک اسکوپ بستنی شکلاتی است، Alan Hirsch شما را فردی معرفی می کند که دوست دارید خودتان را در دل بقیه جا کنید. شما فردی سرزنده، پرشور، مهربان، مهیج و خوش باوری هستید.

اگر عاشق طعم بستنی نعنایی و شکلاتی هستید

شما دوست دارید همیشه حق با شما باشد؟ خب. به گفته Hirasch، بستنی نعنایی با تکه های شکلات بستنی مورد علاقه افراد حق به جانب است. در واقع این طعم بستنی بیشتر با شخصیت افراد جاه طلب، بلندپرواز، با اعتماد به نفس، کم غذا و افرادی که دوست دارند همیشه محق باشند در ارتباط است. این افراد فقط زمانی راضی و خشنود هستند که هر نوع بحث و منازعه ای را به نفع خود کرده باشند. البته به عقیده این محقق، افرادی که فقط بستنی نعنایی و فقط بستنی شکلاتی را ترجیح می دهند (نه هر دو طعم در یک بستنی) شخصیت های دلسوزی دارند که به راحتی با بقیه افراد کنار می آیند.

اگر عاشق بستنی با طعم قهوه هستید

به شدت به طعم قهوه حتی در بستنی نیز وفادار هستید؟ در این صورت به نظر می رسد فرد سرزنده ای هستید با طبیعت تئاتری که زندگی را با طعم خوب و عشق زیاد دنبال می کند. به گفته این محقق افرادی که عاشق طعم قهوه در بستنی هستند غصه آینده را نمی خورند و در زمان حال زندگی می کنند.

اگر عاشق تکه های شکلات در بستنی هستید

بر اساس نتایج بررسی های این محقق، افرادی که بستنی خود را با تکه های شکلات می پسندند افرادی دست و دلباز، باکفایت، کاردان و خونگرمی هستند.

اگر عاشق بستنی یخی رنگین کمانی هستید

این طعم میوه ای و چند رنگ بر خلاف ظاهر خوش رنگ و شاد خود مورد علاقه افراد بدبین است. به گفته Hirsch افرادی بستنی یخی های چند رنگ را انتخاب می کنند که در واقع شخصیتی بدبین دارند. البته این افراد قدرت تحلیل بالایی دارند و اغلب تصمیم های خوبی در زندگی شان می گیرند.

اگر عاشق بستنی گردویی با کره هستید

افرادی که طرفدار طعم گردو در بستنی هستند، افرادی وفادار، با وجدان، وظیفه شناس، مودب و مبادی آداب هستند. این افراد خونگرم بوده و به خوبی پذیرای دیگران هستند.

منبع: جام جم سرا

ارسال شده در 2 شهریور 1395 توسط writer.m با موضوع روانشناسی

پیشنهاد سردبیر

  • شایعات رایج در زمینه ارتودنسی
  • زیبایی و حجیم شدن مو با این روش ها
  • کوکوی کلم قمری
  • چگونه با برنج قهوه ای پلو بپزیم؟
  • چرا دچار سردرد خوشه ای می شویم؟
  • 25 نوع داروی غیر مجاز در اسد آباد ضبط و جمع آوری شد
  • املاح و ویتامین های نهفته در انجیر
  • در فصل گرما خیار را به برنامه غذایی تان اضافه کنید
  • سالمترین نوشیدنی های چربی سوز کدامند؟
  • چرا خانمهای ترکیه زیبا هستند
  • روان درمانی مبتنی بر ایجاد طراوت ذهنی
  • چگونگی پیشگیری از تلف شدن زمان
  • نکات تاثیرگذار بر زیبایی صورت
  • چگونگی تشخیص و درمان به موقع اتساع و انسداد های گوارشی
  • چک لیستی از ارزش تغذیه ای چای ترش
  • محبوبترین ها

  • رفع کلسترول اضافی با این خوردنی ها
  • اتفاقات مثبت در بدن پس از ترک شیرینی جات!
  • سالمترین خوردنی های کره زمین
  • شنیده های جدید درباره یک فایده دیگر سیب زمینی
  • پیامدهای مهم استفاده از قهوه
  • چرا باید روی سالاد تخم مرغ رنده کنیم
  • در مصرف عسل احتیاط کنید
  • ترکیب جالب موز و دارچین
  • نقش چای در بروز سردردهای روزه داران
  • رنگینک و خواص آن
  • مواد غذایی که سلامت شما را در فصل پائیز تضمین می کننند
  • بخاطر این 50 دلیل باید انار بخورید
  • فست فود خوردن و این آسیب ها
  • رعایت تعادل در مصرف خوراکی های قندی
  • میزان کالری گردو
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است