ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

مقدار قند مورد نیاز بدن مصرف قند قند مصرفی در روز جایگزین قند اهمیت مصرف قند

به طور کلی بخواهیم حساب سرانه مصرف قند در ایران بالاست و به طور میانگین هر ایرانی روزانه چهار استکان چایی میخورد و با هر چایی سه حبه قند مصرف میکند. حال توجه داشته باشید که میزان مصرف قند تصفیه شده در طول روز با توجه به وضعیت متابولیک بدن هر فرد باید بین 10 تا 30 گرم باشد. در ادامه ی این گزارش از زبان متخصصان به شما میگوییم که روزانه چقدر و چگونه به بدنتان قند برسانید.

سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه با بیان اینکه بین 50 تا 60 درصد از انرژی روزانه افراد از مواد قندی تامین می شود، گفت: توصیه می‌شود افراد در هر سنی از مواد قندی مرکب، تصفیه نشده و طبیعی برای تامین انرژی روزانه خود استفاده کنند نه خوراکی‌هایی نظیر قند، شکر؛ شکلات و شیرینی که عامل اضافه وزن و ابتلا به بیماری‌های متابولیکی است.

وی افزود: استفاده بیش از حد شیرینی؛ شکلات و خوراکی هایی از این دست موجب پایین آمدن سن دیابت و ابتلای کودکان به این بیماری شده است.

مظهری تصریح کرد: میزان مصرف قند تصفیه شده در طول روز با توجه به سن، جنس و وضعیت متابولیک بدن هر فرد باید بین 10 تا 30 گرم باشد.

وی با اشاره به اینکه هر میزان مصرف قند کمتر باشد فرد زندگی بهتر و عمری طولانی‌تر خواهد داشت، اظهار کرد: شکر، نمک و هرویین سه ماده سفید خطرناک که در بیشتر موارد موجب ابتلا به بیماری‌های متابولیکی و مرگ می شوند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: قند تصفیه نشده، طبیعی، بدون طعم، نشاسته‌های گیاهی و حیوانی خطرناک نیستند و در نان‌های سبوس دار، غلات و حبوبات وجود دارد که به خوبی می‌تواند میزان قند مورد نیاز روزانه را تامین کند.

مظهری با بیان اینکه خرما، انجیر، خربزه و انگور دارای قند فراوانی هستند، گفت: انواع توت از میوه هایی است که قند متوسط داشته و برای بدن بسیار مفید است.

منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 31 مرداد 1395 توسط با موضوع پزشکی
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • عینک دودی و مقابله با نور خورشید در زمستان
  • رونی کلمن در برنامه تمرین سرشانه اسرارش را بیان میکند
  • آرتریت چه علائم و درمانهایی دارد؟
  • تاثیرات مثبت بوتاکس بر بدن
  • فرق کودکان در دو و سه سالگی
  • ویتامین های پیشگیری کننده چاقی
  • با تغذیه سالم کارکرد مغز را بهبود دهید
  • چه عواملی موجب زود پریود شدن می شود؟
  • محبوبترین ها

  • درمان مشکلات رحم و تخمدان با تشکیل زندگی مشترک
  • آیا یائسگی خواب شما را مختل می کند؟
  • خانم ها این موارد را در خصوص سینه میدانید؟
  • خانم ها حتما این آزمایشات را انجام دهند
  • اندام قبل از زایمان چگونه به دست می آیند؟
  • تاثیرات مختلف هورمون درمانی بر بدن
  • 5 مورد که هر زن باید درباره ی تخمدان هایش بداند
  • مزایای اهدای خون توسط بانوان
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • لیپوماتیک بهتر است یا سایر روش های لیپوساکشن
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x