دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

مقدار قند مورد نیاز بدن مصرف قند قند مصرفی در روز جایگزین قند اهمیت مصرف قند

به طور کلی بخواهیم حساب سرانه مصرف قند در ایران بالاست و به طور میانگین هر ایرانی روزانه چهار استکان چایی میخورد و با هر چایی سه حبه قند مصرف میکند. حال توجه داشته باشید که میزان مصرف قند تصفیه شده در طول روز با توجه به وضعیت متابولیک بدن هر فرد باید بین 10 تا 30 گرم باشد. در ادامه ی این گزارش از زبان متخصصان به شما میگوییم که روزانه چقدر و چگونه به بدنتان قند برسانید.

سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه با بیان اینکه بین 50 تا 60 درصد از انرژی روزانه افراد از مواد قندی تامین می شود، گفت: توصیه می‌شود افراد در هر سنی از مواد قندی مرکب، تصفیه نشده و طبیعی برای تامین انرژی روزانه خود استفاده کنند نه خوراکی‌هایی نظیر قند، شکر؛ شکلات و شیرینی که عامل اضافه وزن و ابتلا به بیماری‌های متابولیکی است.

وی افزود: استفاده بیش از حد شیرینی؛ شکلات و خوراکی هایی از این دست موجب پایین آمدن سن دیابت و ابتلای کودکان به این بیماری شده است.

مظهری تصریح کرد: میزان مصرف قند تصفیه شده در طول روز با توجه به سن، جنس و وضعیت متابولیک بدن هر فرد باید بین 10 تا 30 گرم باشد.

وی با اشاره به اینکه هر میزان مصرف قند کمتر باشد فرد زندگی بهتر و عمری طولانی‌تر خواهد داشت، اظهار کرد: شکر، نمک و هرویین سه ماده سفید خطرناک که در بیشتر موارد موجب ابتلا به بیماری‌های متابولیکی و مرگ می شوند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: قند تصفیه نشده، طبیعی، بدون طعم، نشاسته‌های گیاهی و حیوانی خطرناک نیستند و در نان‌های سبوس دار، غلات و حبوبات وجود دارد که به خوبی می‌تواند میزان قند مورد نیاز روزانه را تامین کند.

مظهری با بیان اینکه خرما، انجیر، خربزه و انگور دارای قند فراوانی هستند، گفت: انواع توت از میوه هایی است که قند متوسط داشته و برای بدن بسیار مفید است.

منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 31 مرداد 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • دستیابی به بهداشت روان و لازمه های آن
  • لاک ناخن را چگونه درخشان کنیم و ماندگاری آنرا بالا ببریم
  • اهمیت دریافت امگا 3 برای بدن
  • راهنمایی درباره رژگونه برنزه
  • با این راهکار ها به کودک خود سبزی بدهید
  • چه زمانی شریانها دچار آمبولی می شود؟
  • 10 توصیه مهم برای دوچرخه سواران
  • کدام کربو هیدراتها برای لاغری مفیدند
  • محبوبترین ها

  • دریافت مزایای چای های گیاهی در حاملگی
  • در مصرف پروتئین اعتدال را رعایت کنید
  • تاثیر نوتلا بر ایجاد سرطان در بدن
  • ویژگی رژیم های غذایی در فصل زمستان
  • سیگاریها امگا 3 بخورند
  • چگونه در وعده هایی غذایی محصولات پاییزی داشته باشیم!!
  • غذاهایی که وجودشان در رژیم غذایی کودک بسیار مفید است
  • لیست میزان ویتامین E در انواع مواد غذایی
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x