مشاوره زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو

آیا سرخ کردن ماهی فواید آن را میسوزاند؟

ماهی جزء لذیذ ترین غذا هاست و در منوی بین المللی هر کشوری چندین غذا با ماهی وجود دارد. ما ایرانی ها اکثر ماهی های موجود را یا کباب میکنیم یا سرخ. ماهی‌ها، مخصوصا ماهی‌های چرب‌تری مانند سالمون، ساردین، قزل‌آلا یا کیلکا، حاوی اسیدهای چرب امگا3 هستند. ولی تا به حال به این فکر کدره اید که ممکن است با سرخ کردن ماهی، امگا3 موجود در آن بسوزد و از بین برود؟

 

بدن ما به خودی‌خود، قادر به تولید امگا3 نیست و ما باید برای حفظ سلامت ارگان‌های حیاتی بدنمان، امگا3 را از طریق غذاهای حاوی آن، وارد بدن‌ خود کنیم. امگا3 علاوه بر ماهی در روغن زیتون، گردو و روغن کانولا هم وجود دارد.

اگر علاقه چندانی به مصرف ماهی ندارید، می‌توانید آن را از شب قبل با انواع ادویه‌های دلخواه و آبلیمو، طعم‌دار کنید تا این گوشت پرخاصیت را در برنامه غذایی‌تان داشته باشید.

گوشت ماهی، دارای باکیفیت‌ترین نوع پروتئین است و میان گوشت‌های مختلف، کالری پایینی هم دارد. اگر بتوانید ماهی‌ را با سبزیجات مختلف بخارپز و تنوری کنید یا با حرارت ملایم و با کمک روغن‌های زیتون و کانولای مخصوص سرخ کردن، تفت دهید، ارزش تغذیه‌ای وعده غذایی خود را بالاتر خواهید برد.

سرخ کردن عمیق ماهی، تاثیر چندانی بر از بین رفتن امگا3 آن ندارد اما می‌تواند باعث افزایش چربی و کلسترول دریافتی شما از یک وعده غذایی شود. یادتان باشد مصرف 2 وعده ماهی در هفته (هر وعده حدود 300 گرم) می‌تواند امگا3 کافی را برای بدن تامین کند. بد نیست بدانید مصرف حداقل یک وعده ماهی در طول هفته هم می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا 50 درصد کم کند.

تحقیقات جدید نشان می‌دهند سلول‌های آن قسمت از مغز که مسوول حفظ حافظه و قدرت یادگیری است، در آن گروه از افرادی که حداقل یک وعده ماهی بخارپز یا تنوری در طول هفته مصرف می‌کنند، بزرگ‌تر از سایر افراد است.

از طرف دیگر، مصرف خوراکی‌های سرشار از امگا3 مانند ماهی، می‌تواند کمک بزرگی به درمان برخی مشکلات پوستی مانند پسوریازیس و خشکی پوست کند. مصرف ماهی در دوران بارداری به رشد بهتر مغز جنین و در دوران کودکی (از 18 ماهگی به بعد) به تقویت حافظه و قدرت یادگیری کودکان کمک می‌کند.

مصرف منظم گوشت انواع ماهی در دوران نوجوانی، جوانی و میانسالی هم می‌تواند راهی برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و بیماری‌های قلبی در دوران سالمندی باشد.

دکتر سیدعلی کشاورز

استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران

منبع: هفته نامه سلامت

5 1000
ارسال شده در 30 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x