selenium-benefits-Garlic-and-Cardiovascular-Disease

سیر چه نوع خاصیت های درمانی دارد این گیاه پرخاصیت می تواند بیماری های زیادی را برطرف کند و در زمینه سم زدایی از بدن بسیار تاثیرگذار است از انواع سرطان ها و بیماری های خطرناک به کمک این گیاه می توانید در امان بمانید

 خیلی از افراد سیر را فقط به عنوان چاشنی استفاده می کنند. باید توجه داشته باشید که سیر یک گیاه دارویی محسوب می شود. مصرف سیر می تواند باعث جلوگیری از بیماری های مختلف شود. بهتر است روزانه یک حبه سیر مصرف کنید. در این نوشته می خواهیم در مورد فواید مصرف سیر مطالب مهمی را برای شما عزیزان قرار دهیم. در صورت تمایل پیشنهاد می کنیم تا انتهای نوشته با پرشین طب همراه باشید.

بیماری هایی که سیر عموما در آنها موثر است:

فشار خون بالا – بعضی تحقیقات نشان می دهند که سیر می تواند میزان فاشر خون را بین ۷ تا ۸ درصد کاهش دهد.

تصلب شریان – بنظر می رسد که سیر به کاهش تصلب شریان ها می تواند کمک نماید.

سرطان ها – خوردن سیر می تواند فوایدی در رابطه با کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون، راست روده و معده داشته باشد. با اینحال بنظر نمی رسد که مکمل های سیر دار و قرص های سیر همچین اثری داشته باشند. برای این منظور مصرف هفتگی ۳٫۵ تا ۲۹ گرم در هفته توصیه می شود.

گزش کنه – مصرف بالای سیر بنظر می رسد که گزش کنه را کاهش می دهد.

عفونت قارچی – ژل های تهیه شده از سیر می توانند به بهبود عفونت های قارچی کمک نمایند.

 

مصرف سیر

بیماری هایی که سیر عموما در آنها بی تاثیر است:

دیابت – بنظر نمی رسد که مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا داشته باشد.

درمان هیلوباکتر – هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر باعث کاهش این باکتری شده بود، ولی در عمل چنین چیزی مشاهده نشد.

کلسترول بالا – تحقیقات زیادی در رابطه با تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید انجام شده است، با اینحال نتایج در این مورد مختلف است.

سرطان سینه – مصرف سیر بنظر نمی رسد خطر سرطان سینه را کاهش دهد.

سرطان ریه – بنظر نمی رسد که سیر تاثیری برروی سرطان سینه داشته باشد.

مطالب مرتبط : خواص سیر ۷ ساله

سیر بخورید تا از سرطان پیشگیری کرده باشید!

عوارض جانبی مصرف سیر

مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن می باشد. سیر می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام بیشتر می باشد. همچنین سیر می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد. زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. سیر می تواند باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود. مصرف سیر در باردرای زمانیکه در مقادیر درست مصرف شود، عموما بی خطر می باشد. سیر عموما زمانیکه در مقادیر درمانی مصرف می شود، در دوران باردرای پر خطر می باشد.

تداخلات دارویی در مصرف سیر

مصرف سیر با داروی ایزونیازید (Nydrazid, INH)، داروهای درمان اچ ای وی / ایدز و داروی ساکوییناویر (Fortovase, Invirase) ممنوع می باشد. سیر می تواند تداخلی معمولی با داروهای پیشگیری از باردرای، سیکلوسپورین، داروهایی که توسط کبد تغییر می یابند، داروهای ضد پلاکت و ضد انعقاد خون و وارفارین داشته باشد.

منبع : alodoctor