Hypertension-Management تنظیم فشار خون با این خوردنی ها

برای کنترل و تنظیم فشار خون از چه تکنیک هایی بهتر است کمک بگیریم چه موارد تغذیه ای را باید در نظر بگیریم خوردنی های مناسب برای کنترل فشار خون را بشناسید و به کمک آن ها ز بروز اختلالات فشار خون پیشگیری کنید

توصیه تغذیه ای برای افراد مبتلا به اختلال فشارخون بالا:

تعداد وعده‌های غذای مصرفی روزانه زیاد و حجم هر وعده کم باشد.
ساعت صرف وعده‌های غذایی حتی‌المقدور منظم باشد.
نان مصرفی از آرد کامل (سبوس‌دار) تهیه شده باشد.
گوشت مصرفی کاملا لخم و چربی گرفته باشد.
لبنیات مصرفی از نوع کم چرب و کم نمک باشد.
مصرف تخم مرغ به دو تا سه عدد در هفته محدود گردد.
مصرف نمک به کمترین میزان محدود شود.
از مصرف غذاهای پرنمک و شور مانند انواع اسنک‌های شور، سس‌های آماده و رب گوجه ‌فرنگی، خیارشور و امثالهم اجتناب به عمل آید.
از مصرف قند و شکر و غذاهایی که مستقیما حاوی آنها هستند، اجتناب شود.
مصرف روغن بسیار محدود شود. برای پخت و پز و به عنوان چاشنی سالاد فقط از روغن‌های گیاهی مایع و برای سرخ کردن سطحی مواد غذایی در شرایط ویژه صرفا از روغن‌های گیاهی مایع مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
از مصرف غذاهای فراوری شده نظیر انواع کمپوت‌ها، کنسروها، سوسیس و کالباس، نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های صنعتی، انواع بیسکوئیت‌ها، کیک‌ها و شکلات‌ها و امثالهم که همگی حاوی نمک، شکر یا روغن فراوانی هستند، حتی‌المقدور اجتناب شود.
روزانه به مقدار کافی از میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده شود.
مصرف حبوبات به شکل تنها یا در خوراک‌هایی همراه با دیگر مواد غذایی، توصیه می‌شود.
دست کم دو تا سه وعده ماهی در برنامه غذایی هفتگی گنجانده شود.
غذاها عمدتا به شکل آب‌پز، بخارپز یا کبابی مصرف شوند.

همراه هر وعده غذایی، مقداری سبزی تازه نیز مصرف شود
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری و کنترل فشار خون عبارت است از:

ـ مصرف روزانه ۷ تا ۸ واحد از گروه نان وغلات به دلیل داشتن کربوهیدرات و فیبر

ـ مصرف روزانه ۴ تا ۵ واحد از گروه سبزی ها (منابع غنی از منیزیم، پتاسیم و فیبر(

ـ مصرف روزانه ۴ تا ۵ واحد از گروه میوه ها (منابع غنی از منیزیم، پتاسیم و فیبر(

ـ مصرف روزانه ۲ تا ۳ واحد از گروه شیر و لبنیات کم چرب (منابع خوب کلسیم، پروتئین، پتاسیم و منیزیم(

ـ مصرف روزانه۲واحد گوشت قرمز یا سفید (منبع خوب پروتئین و منیزیم(

ـ مصرف هفتگی ۴ تا ۵ واحد ازحبوبات، دانه ها و مغزها (منابع خوب پروتئین، منیزیم، پتاسیم و فیبر)

ارسال شده در 1 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • سفید کننده های خوراکی
  • بقچه در قالب مافین
  • از استخوان هایمان بدرستی مراقبت کنیم
  • آیا امکان دارد دیابت ۲ به ۱ تبدیل شود؟
  • رابطه کودکان و مادران در رویارویی با اجتماع
  • تغییر در سبک زندگی بخاطر زمستان
  • کنارگذاشتن این عادات مساوی با موفقیت
  • درباره نقرس؛ درد شست پا بیشتر بدانیم
  • آموزش تمرینات ورزشی برای چربی سوزی بالاتنه
  • خلاقیت کودک در عرض 24 ساعت
  • کودکان با اختلال در روابط اجتماعی
  • کوفته کلم بروکلی و گل کلم
  • چگونه از فلج خواب رها شویم
  • میوه دادن به کودک چگونه و به چه طریق
  • پروتز سینه و این مشکلات روحی
  • محبوبترین ها

  • انگیزه افراد برای ازدواج و تشکیل زندگی مشترک
  • مسائلی پیرامون بستری شدن بیماران روانی
  • واقع گرایی افسرده قسمت 2
  • یک فرد خودشیفته و زندگی با او
  • ماده مفید برای افراد افسرده و غمگین
  • شیوع افسردگی لحظه ای در خانم ها
  • با طلاق عاطفی چه کنیم
  • بحث های عاشقانه میان زوجین
  • با این روش ها اعتماد به نفس خود را بالا ببرید
  • علائمی که نشان می دهد شما از افسردگی رنج می برید
  • عوامل رسیدن به تفاهم برای تشکیل زندگی
  • تحقیر کردن شریک زندگی
  • فاکتورهای مربوط به مشکلات روحی و روانی
  • ترفندهایی برای مبارزه با شکست عاطفی
  • به یاد سپردن در مردان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است