Hypertension-Management

برای کنترل و تنظیم فشار خون از چه تکنیک هایی بهتر است کمک بگیریم چه موارد تغذیه ای را باید در نظر بگیریم خوردنی های مناسب برای کنترل فشار خون را بشناسید و به کمک آن ها ز بروز اختلالات فشار خون پیشگیری کنید

توصیه تغذیه ای برای افراد مبتلا به اختلال فشارخون بالا:

تعداد وعده‌های غذای مصرفی روزانه زیاد و حجم هر وعده کم باشد.
ساعت صرف وعده‌های غذایی حتی‌المقدور منظم باشد.
نان مصرفی از آرد کامل (سبوس‌دار) تهیه شده باشد.
گوشت مصرفی کاملا لخم و چربی گرفته باشد.
لبنیات مصرفی از نوع کم چرب و کم نمک باشد.
مصرف تخم مرغ به دو تا سه عدد در هفته محدود گردد.
مصرف نمک به کمترین میزان محدود شود.
از مصرف غذاهای پرنمک و شور مانند انواع اسنک‌های شور، سس‌های آماده و رب گوجه ‌فرنگی، خیارشور و امثالهم اجتناب به عمل آید.
از مصرف قند و شکر و غذاهایی که مستقیما حاوی آنها هستند، اجتناب شود.
مصرف روغن بسیار محدود شود. برای پخت و پز و به عنوان چاشنی سالاد فقط از روغن‌های گیاهی مایع و برای سرخ کردن سطحی مواد غذایی در شرایط ویژه صرفا از روغن‌های گیاهی مایع مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
از مصرف غذاهای فراوری شده نظیر انواع کمپوت‌ها، کنسروها، سوسیس و کالباس، نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های صنعتی، انواع بیسکوئیت‌ها، کیک‌ها و شکلات‌ها و امثالهم که همگی حاوی نمک، شکر یا روغن فراوانی هستند، حتی‌المقدور اجتناب شود.
روزانه به مقدار کافی از میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده شود.
مصرف حبوبات به شکل تنها یا در خوراک‌هایی همراه با دیگر مواد غذایی، توصیه می‌شود.
دست کم دو تا سه وعده ماهی در برنامه غذایی هفتگی گنجانده شود.
غذاها عمدتا به شکل آب‌پز، بخارپز یا کبابی مصرف شوند.

همراه هر وعده غذایی، مقداری سبزی تازه نیز مصرف شود
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری و کنترل فشار خون عبارت است از:

ـ مصرف روزانه ۷ تا ۸ واحد از گروه نان وغلات به دلیل داشتن کربوهیدرات و فیبر

ـ مصرف روزانه ۴ تا ۵ واحد از گروه سبزی ها (منابع غنی از منیزیم، پتاسیم و فیبر(

ـ مصرف روزانه ۴ تا ۵ واحد از گروه میوه ها (منابع غنی از منیزیم، پتاسیم و فیبر(

ـ مصرف روزانه ۲ تا ۳ واحد از گروه شیر و لبنیات کم چرب (منابع خوب کلسیم، پروتئین، پتاسیم و منیزیم(

ـ مصرف روزانه۲واحد گوشت قرمز یا سفید (منبع خوب پروتئین و منیزیم(

ـ مصرف هفتگی ۴ تا ۵ واحد ازحبوبات، دانه ها و مغزها (منابع خوب پروتئین، منیزیم، پتاسیم و فیبر)

ارسال شده در 1 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • به این دلایل شیر پرچرب را ترک کنید
  • نحوه ی برخورد با مرد بچه ننه
  • اعتیاد روحی و روانی به مصرف مواد مخدر
  • میکاپ ساده و بی عیب و نقص در ۵مدت دقیقه!
  • چه ورزشهایی برای زانو ضرر ندارد
  • در دنیای پزشکی پلی یورتان چه کاربردی دارد؟
  • با خواص باورنکردنی فلفل دلمه ای آشنا شوید
  • ضرورت آموزش مسائل جنسی به اطفال
  • آشنایی با غذاهایی که استرس می آورند
  • پیاده روی همراه با تفکر مثبت برای رفع استرس
  • عکس های چراغ مادون قرمز
  • کیسه بیضه – تعریف و کارکرد
  • حفظ سلامتی بدن با این روش ها
  • روشهای هوشمند برای استفاده روزانه از نارگیل و روغن نارگیل
  • متولدین ماههای مختلف پس از ازدواج چگونه اند
  • محبوبترین ها

  • بهبود عملکرد ذهن با روش های ساده
  • نشانه های کبد چرب را بدانیم
  • عوامل چاقی که از آن ها خبر ندارید!
  • مشکلات ایسکمی در سنین جوانی
  • دستیابی به احساس بهتر در اوایل صبح
  • آمار دانش آموزان سال تحصیلی 1395
  • روزه و مبارزه با انواع بیماری ها
  • 10 ساعت پس از لاک زدن در بدن ما چه رخ میدهد؟
  • اعتیاد به خرید و نشانه های رفتاری آن
  • ظرف جالب با درب کنترلی هوشمند
  • بی خوابی با وجود مشکلات تنفسی
  • پیامدها و آسیب های میگرن
  • پیشگیری از گریه کردن نوزاد با فشار دادن این نقاط
  • عادات غلط در زمان مطالعه
  • منشا احساسات و رفتارهای احساسی را بشناسید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است