maxresdefault

با استفاده از توت فرنگی از بدنتان در برابر اختلالات فشار خون محافظت کنید این میوه خوشمزه خاصیت های مختلف ضدسرطانی دارد افرادی که از بیماری های قلبی و عروقی رنج میبرند بهتر است بیشتر از این میوه مصرف کنند

توت فرنگی، که بعنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. توت فرنگی میوه ای محبوب بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین می باشد. این میوه مغذی و پرفیاده چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می نماید. این میوه جزو 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد. فقط 8 عدد توت فرنگی، ویتامین C ای بیشتر از 1 پرتقال دارند. در ادامه به بررسی خواص و فواید این میوه خوشمزه و پرطرفدار می پردازیم.

مصرف توت فرنگی چه خاصیت و فایده درمانی دارد؟

مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، از جمله توت فرنگی فوایدی بی پایان در پی دارد. با خوردن خوراکی های گیاهی، خطر بیماری های قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد. همچنین مصرف مقادیر بالای میوه و سبزیجات برای سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و کاهش وزنمفید می باشد.

  • بیماری قلبی و توت فرنگی – مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلانوئید که در خانواده توت ها موجود است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میانسال کاهش میدهد. همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و در تحقیقاتی که برروی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد. همچنین ممکن است کوئرستین خواص ضدسرطانی نیز داشته باشد، با اینحال تحقیق بیشتری در اینباره لازم می باشد. نتنها پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی برای قلب مفید است، بلکه تحقیقات نشان داده است که توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می شود.
  • سکته مغزی و توت فرنگی – آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.
  • سرطان و توت فرنگی – همانطور که در بالا گفته شد، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود.
  • فشارخون و توت فرنگی –  بدلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادیکه دچار فشارخون بالا هستند، توصیه می شود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک می نماید. مصرف کم پتاسیم همانقدر برای فشارخون بالا بداست که مصرف بالای سدیم برای فشارخون بالا بد می باشد.
  • یبوست و توت فرنگی – مصرف خوراکی هاییکه پر از فیبر و آب هستند به کاهشیبوست و اجابت مزاج راحت کمک می نمایند.
  • دیابت و توت فرنگی – توت فرنگی قندی پایین و میزان فیبری بالا داشته و هردو این فاکتور ها به حفظ تعادل قندخون کمک می نماید. توت فرنگی یکی از خوراکی های مناسب برای افراد دیابتی می باشد. تحقیقات نشان می دهد که خوردن 37 توت فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.
  • بارداری و توت فرنگی – دریافت میزان کافی اسید فولیک برای زنان باردار لازم می باشد و توت فرنگی حاوی مقادیر مناسبی فولیک اسید است.
  • افسردگی و توت فرنگی – فولیک اسید موجود در توت فرنگی برای افسردگی نیز می تواند مفید باشد.
  • حافظه کوتاه مدت و توت فرنگی – مواد موجود در توت فرنگی نشان داده اند که می توانند باعث بهبود حافظه کوتاه مدت شوند.

خطرات و احتیاط ها در مصرف توت فرنگی

توت فرنگی یکی از میوه هایی است که مقادیر زیادی سم و آفت کش برروی آن استفاده می شود. برای اطمینان از سالم بودن میوه ای که میخورید از انواع ارگانیک آن استفاده نمایید. اگر قادر به خرید محصولات ارگانیک نیستید، مصرف توت فرنگی را ترک نکنید چراکه هنوز هم خاصیتی بسیار بیشتر از خطراتش در پی دارد.

بتابلاکر ها، داروهایی هستند که برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عموما تجویز شده و باعث بالا رفتن سطح پتاسیم خون می شوند. میوه ها و خوراکی های حاوی پتاسیم زیاد میبایست به اندازه و مناسب مصرف شوند. مصرف مقادیر بالای پتاسیم می تواند برای افرادیکه کلیه شان بخوبی عمل نمی کند، مضر باشد.

 

ارسال شده در 4 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پرسش و پاسخ

پیشنهاد سردبیر

  • اعصاب بهم ریخته و دندان قروچه
  • استرس داشتن و تاثیر آن بر پوست و مو
  • بروز چروک اطراف چشمان
  • تصمیمات جدید وزارت بهداشت برای حوزه پرستاری
  • نارنجی ترین نگهبان های ریه
  • غذای مانده خوردن و این آسیب ها
  • خوراک یهای به ظاهر رژیمی
  • در یکسال به موفقیت برسید
  • تحول در سلولهای مغز با مصرف قهوه
  • چکار کنیم که گرما عوارضی ایجاد نکند 2
  • سویا و مصرف آن در بانوان یائسه
  • نورالژی عصب سه‌قلو چه نوع اختلالی است ؟
  • فکت گرافی – وانیل یک داروی خوشبو است
  • ابتلا به بیماری کاوازاکی در طفولیت
  • طریقه صاف کردن موهای کوتاه فر
  • محبوبترین ها

  • تکنیک پوشاندن جای زخم با استفاده از آرایش
  • نازک تر شدن موها با این عوامل
  • 2 مرحله ساده برای استفاده از روغن کرچک برای تقویت مژه
  • هنگام ریزش مو اینگونه بخورید
  • برای بهبود جای جوش آموزش چند ماسک ساده
  • انواع مختلف مو چطوری نگه داری میشود
  • ورزش صورت و رفع چروک صورت
  • چگونه ناخن هایی سالم و زیبا داشته باشیم
  • مراقبت بیشتر از ناخن ها
  • یک سوم اهالی کویینزلند به سرطان پوست مبتلا هستند!
  • جواهر کاشتن در نقاط مختلف بدن و این عوارض
  • کمک به زیبایی مژه
  • شیرینی و شکلات، عامل افزایش آکنه
  • اگر از اتو مو و بابلیس استفاده می کنید حتما بخوانید
  • سرم مو را چطوری و در چه مواقعی استفاده کنیم؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است