میوه مودار میوه رامبوتان عکس رامبوتان سرخالوی مژکی رامبوتان درباره رامبوتان

میوه رامبوتان را می شناسید تا به حال این میوه را دیده اید و از آن مصرف کرده اید می خواهیم به بررسی خاصیت های آن بپردازیم ارزش تغذیه ای این میوه چگونه است و در چه زمینه هایی برای بدن مفید می باشد به اطلاعاتتان درباره این میوه خاردار قرمز  اضافه کنید

رامبوتان میوه تیغ تیغی موداری است که بومی مناطق جنوب شرقی آسیا می باشد و کشورهایی مانند مالزی و تایلند مهمترین صادرکننده های این میوه می باشند. رامبوتان را میتوان یک میوه شیرین و آبدار که سرشار از ویتامین C و مواد معدنی مفید برای بدن است، دانست. در ادامه مطلب به خواص رامبوتان خواهیم پرداخت. با گیاه یاب همراه باشید.

رامبوتان میوه ای گرمسیری است که با نام علمی سرخالوی مژکی (nephelium lappaceum) شناخته شده است.

این میوه شیرین و آبدار است و مزه آن شبیه به انگور ست ودارای هسته ای بزرگ می باشد.میوه آن شباهت زیادی به میوه لایچی و لونگان دارد.

رامبوتان به صورت خام و کنسرو شده ویا آب میوه در فروشگاه ها به فروش می رسد.

میوه رامبوتان شکلی تقریبا کروی دارد و مودار است. نام رامبوتان نیز به زبان مالزیایی معنی “میوه مودار” می دهد. موهای پوسته رامبوتان نازک و نرم بوده، خار مانند نیستند و به پوست و دست آسیب نمی رسانند. اندازه هر میوه بالغ نصف کف دست است.

همچنین میوه ها قبل از رسیدن به رنگ سبز روشن می باشند.

رامبوتان به شکل خوشه ای روی درخت خود می روید و در دو رنگ زرد و قرمز موجود است.

رامبوتان زرد طعمی ترش و شیرین و رامبوتان قرمز مزه شیرین دارد.

برای مصرف هر دو گونه، با برش دادن پوسته رنگی، آن را جدا کرده و گوشته سفید (گاهی متمایل به صورتی) و آبدار میوه را میل می کنند.

داخل میوه هسته ای به رنگ قهوه ای روشن و به قطر ۲ سانتی متر وجود دارد.

درخت رامبوتان بومی مناطق استوایی بوده، ریشه عمیقی ندارد، بعد از ۲ الی ۳ سال از زمان کاشت میوه می دهد و تا ۸ الی ۱۰ سال قدرت باردهی دارد.

میوه رامبوتان را اغلب به صورت خام مصرف می کنند و به خاطر رنگ سفید آن کمتر در سالاد های میوه مورد مصرف قرار می گیرد.

با خواص رامبوتان آشنا شوید

سرشار از ویتامین C ، آهن ، فیبر و مصرف آن برای افراد کم خون پیشنهاد می شود.

رامبوتان حاوی کلسیم منیزیم و پتاسیم به مقدار بسیار زیادی می باشد.

رامبوتان را به عنوان یک میوه و داروی ضد کرم می شناسند.

اگر به دنبال درمان اسهال و رفع اسهال خونی هستید مصرف این میوه بهترین پیشنهاد می باشد.

پوست این میوه را بچوشانید و برای درمان برفک استفاده کنید.

بیتوته ، آکاایران

5 1000
ارسال شده در 2 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 379 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ایجاد اختلال بویایی با این خوراکی
  • گزینش مرد زندگی
  • حفاظت از کودکان در برابر درد رشد
  • از خواص سرکه سیب برای پوستتان چه می دانید؟
  • نکاتی در خصوص غذاهای نذری
  • حفظ سلامتی بدن با این روش ها
  • هیپنوتیزم چگونه به من کمک می کند؟
  • دیدگاه طب سنتی درباره خواب
  • محبوبترین ها

  • معجون گل قند چه خاصیت درمانی دارد+ طرز تهیه
  • بادام و کاهش چربی بدن
  • عارضه های جانبی و خاصیت های دارویی آنغوزه چیست؟
  • تیغ زدن پشت گوش نوزادان برای درمان زردی
  • خاصیت های درمانی جوانه کلم بروکلی
  • برخی ادویه ها و خواص مفید آن ها
  • تهیه پماد خانگی برای درمان زگیل و آکنه
  • امان از دمنوش هایی که این روزها همه جا هستند!
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما