میوه مودار میوه رامبوتان عکس رامبوتان سرخالوی مژکی رامبوتان درباره رامبوتان

میوه رامبوتان را می شناسید تا به حال این میوه را دیده اید و از آن مصرف کرده اید می خواهیم به بررسی خاصیت های آن بپردازیم ارزش تغذیه ای این میوه چگونه است و در چه زمینه هایی برای بدن مفید می باشد به اطلاعاتتان درباره این میوه خاردار قرمز  اضافه کنید

رامبوتان میوه تیغ تیغی موداری است که بومی مناطق جنوب شرقی آسیا می باشد و کشورهایی مانند مالزی و تایلند مهمترین صادرکننده های این میوه می باشند. رامبوتان را میتوان یک میوه شیرین و آبدار که سرشار از ویتامین C و مواد معدنی مفید برای بدن است، دانست. در ادامه مطلب به خواص رامبوتان خواهیم پرداخت. با گیاه یاب همراه باشید.

رامبوتان میوه ای گرمسیری است که با نام علمی سرخالوی مژکی (nephelium lappaceum) شناخته شده است.

این میوه شیرین و آبدار است و مزه آن شبیه به انگور ست ودارای هسته ای بزرگ می باشد.میوه آن شباهت زیادی به میوه لایچی و لونگان دارد.

رامبوتان به صورت خام و کنسرو شده ویا آب میوه در فروشگاه ها به فروش می رسد.

میوه رامبوتان شکلی تقریبا کروی دارد و مودار است. نام رامبوتان نیز به زبان مالزیایی معنی “میوه مودار” می دهد. موهای پوسته رامبوتان نازک و نرم بوده، خار مانند نیستند و به پوست و دست آسیب نمی رسانند. اندازه هر میوه بالغ نصف کف دست است.

همچنین میوه ها قبل از رسیدن به رنگ سبز روشن می باشند.

رامبوتان به شکل خوشه ای روی درخت خود می روید و در دو رنگ زرد و قرمز موجود است.

رامبوتان زرد طعمی ترش و شیرین و رامبوتان قرمز مزه شیرین دارد.

برای مصرف هر دو گونه، با برش دادن پوسته رنگی، آن را جدا کرده و گوشته سفید (گاهی متمایل به صورتی) و آبدار میوه را میل می کنند.

داخل میوه هسته ای به رنگ قهوه ای روشن و به قطر ۲ سانتی متر وجود دارد.

درخت رامبوتان بومی مناطق استوایی بوده، ریشه عمیقی ندارد، بعد از ۲ الی ۳ سال از زمان کاشت میوه می دهد و تا ۸ الی ۱۰ سال قدرت باردهی دارد.

میوه رامبوتان را اغلب به صورت خام مصرف می کنند و به خاطر رنگ سفید آن کمتر در سالاد های میوه مورد مصرف قرار می گیرد.

با خواص رامبوتان آشنا شوید

سرشار از ویتامین C ، آهن ، فیبر و مصرف آن برای افراد کم خون پیشنهاد می شود.

رامبوتان حاوی کلسیم منیزیم و پتاسیم به مقدار بسیار زیادی می باشد.

رامبوتان را به عنوان یک میوه و داروی ضد کرم می شناسند.

اگر به دنبال درمان اسهال و رفع اسهال خونی هستید مصرف این میوه بهترین پیشنهاد می باشد.

پوست این میوه را بچوشانید و برای درمان برفک استفاده کنید.

بیتوته ، آکاایران

5 1000
ارسال شده در 2 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • مضرترین نوع اختلال بی خوابی برای بدن
  • دندان مصنوعی که بلای جان صاحبش شد!
  • آبمیوه سر سفره شام ممنوع!
  • ساخت ضربان‌سازهای قلب از گذشته تا به امروز
  • نشانه های سرطان تخمدان و راه تشخیصی
  • تمدید مهلت ارسال مقاله به سمپوزیوم بین المللی سرطان در مشهد
  • فعالیت در زمان آلودگی هوا
  • از مرغ و سبزیجات سرخ‌ شده‌ غذای متفاوت درست کنید
  • محبوبترین ها

  • سالاد سیب زمینی و لبو با رسپی ترکیه
  • خوراکی از شلغم قهوه ای
  • دسر با طعم سیب و چاشنی دارچین
  • تاراتور فلفل کبابی با هویج
  • خوراک ماهی به همراه گوجه
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • آموزش کوکی های پنجره ای
  • سالاد کلم قرمز با 98 کالری
  • رپورتاژ

  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما