سیب نشسته، سلامت انسان را تهدید میکند

بار ها اتفاق افتاده که با عجله سیبی از یخچال برداشته اید و با لباستان آن را تمیز کردید و در حال رفتن به خیابان آن را گاز زده اید. قبول داریم؛ خوردن آن سیب بسیار لذتبخش است و حتی شاید خوردن سیب در در مزرعه و یا در میوه فروشی هم خوشایند باشد. اما همیشه باید به یک مسئله توجه داشت که آیا آن سیب شسته است یا نشسته؟ در ادامه با ما همراه باشید تا از خطرات خوردن سیب نشسته آگاه شوید.

باید نگران چه چیزی باشید؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، بعد از تمیز کردن با یک پارچه، سیب به نظر تمیز و درخشان می آید، پس چطور ممکن است کثیف باشد؟ اما از این غافل هستید که مانند سفید برفی، سیبی مسموم را گاز می زنید که سرشار از باکتری های مضر است. این نوع تمیز کردن، مطمئنا مواد میکروسکوپی را از بین نمی برد و ممکن است چیزی که نمی بینید، کار دستتان بدهد.
بدترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد

مسلما بدترین اتفاقی که ممکن است رخ دهد این است که روی سیب پاتوژن باشد و شخصی آن را بخورد و بمیرد! شخصی با سیستم ایمنی آسیب پذیر ممکن است با خوردن سیب نشسته دچار بیماری های ناشی از مواد غذایی شود و در مقابلش شخص دیگری هم است که باید مقدار زیادی باکتری را ببلعد تا آسیب ببیند.

سیب ها از زمان برداشت تا وقتی که به خانه تان برسند، سفری طولانی در پیش دارند و ممکن است با بسیاری از پاتوژن ها و میکروارگانیسم ها به صورت بالقوه مضر تماس پیدا کنند. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها هر ساله 9 میلیون نفر بر اثر خوردن غذای آلوده مریض می شوند و سهم میوه و سبزیجات از این مقدار بیماری، 46 درصد است. پاتوژن هایی که باید مواظب آنها بود نظیر ای – کولی، سالمونلا، لیستریا و نورو ویروس هستند که می توانند باعث ایجاد مشکلاتی مانند اسهال و تب، از دست دادن کلیه و عفونت مجرای ادرار شوند.
تنها مشکل سیب نشسته، پاتوژن ها نیستند

سیب هایی که در طول برداشت روی زمین می افتند ممکن است با مدفوع حیوانات تماس پیدا کنند. متاسفانه سیبی که در آفات باقی مانده نیز بین میوه ها رتبه خوبی ندارد و بسیاری این موضوع را تایید کرده اند.
پاتوژن ها، آفات و مدفوع حیوانات فقط روی میوه ها باقی نمی مانند
تحقیقات نشان داده یکی از کثیف ترین جاهای یخچال، قسمت کشوی میوه ها و سبزیجات است. مقدار زیادی از باکتری ها به علت فاسد شدن مواد غذایی، بین ترک ها و هر گوشه از این کشوها جمع می شوند. فکر نکنید سیب های اورگانیک در امان هستند. سطح کمتر جلا داده شده آنها ممکن است به مشکلات بیفزاید. سیب هایی که به صورت طبیعی و بدون آفت کش ها رشد می کنند ممکن است به خاطر پشه ها، چاله ها و سوراخ های بیشتر داشته باشند بنابراین باکتری های خارجی خیلی راحت به داخل آن نفوذ می کنند.

خبر خوب اینکه تا به حال نشنیده ام کسی به خاطر باکتری های سیب مریض شود و سیب ها مانند گیاهان برگ دار نیستند که رتبه اول در بیماری های ناشی از غذاها را به خود اختصاص دهند. بهترین روش تمیز کردن سیب، شستن آن زیر آب است. در طول شستشو کف هر دو دست را روی سیب بکشید تا خوب تمیز شود

منبع: سلامت نیوز

 

ارسال شده در 4 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مقابله با زوال عقل با ورزش
  • آشنایی کامل با مضرات کفش پاشنه بلند
  • گول ته دیگ های اشتها آور را نخورید
  • همه مضرات فناوری های جدید پوشیدنی
  • اصول شیردهی به نوزاد، در بدو تولد (بخش اول)
  • بالا بردن سرعت رشد مو با این ماسک های طبیعی
  • تبلیغات جینسینگ برای نیروی جنسی را باور نکنید
  • جهش ژنتیکی سبب عدم وجود خار در پشت جوجه تیغی
  • هدست جالب مخصوص هواپیما
  • 20 داروی گیاهی فوق العاده برای چربی شکم-قسمت1
  • افزایش مشکلات روحی با این عوامل
  • اگر رژیم غذایی لاغری دارید به این نکته توجه کنید
  • مراقبت های بعد از عمل ترمیم پرده گوش
  • پوستر در مورد خواص و فواید سبزی اسفناج
  • تاثیرگذاری مطالب و کتابهای لاغری بیشتر از رژیم آن
  • محبوبترین ها

  • به تحرک واداشتن انگشتان با این روش نوین
  • نگرانی از افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی
  • تاثیرات طلاق بر زندگی انسان
  • از لباسهای معروف به تاناکورا دوری کنید
  • سرم های تخصصی پوست صورت سینره
  • بیماران EB را دریابید
  • بکارگیری محصولات پروبیوتیکی برای مرغ ها
  • وظایف آقایان در قبال همسر و فرزندشان
  • آیا ماسک اکسیژن در سفرهای هوایی سلامتی شما را ضمانت می کند
  • رو نمایی از سریع‌ترین خودروی الکتریکی جهان
  • مطب دندانپزشکی متخلف در اصفهان پلمپ شد
  • امکان پذیرشدن شستشوی مغزی و حذف خاطرات
  • تاثیر ورزش برای بیماران پارکینسون
  • افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت در ایران
  • به بخش دفاعی بدنتان رسیدگی کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است