عوارض مصرف غذاهای پرچرب عوارض مصرف چربی حیوانی عوارض اسیدهای چرب ترانس افزایش احتمال سکته

 

بهتر است بدانید برخی مواد غذایی می توانند باعث بروز آسیب های مغزی از قبیل سکته و یا ایست قلبی شوند برخی مواد غذایی برای تقویت ذهن و حافظه و همچنین توقیت سلامتی بدن مفید هستند غذاهای سبک مانند سالاد، شیرکم‌چرب، مرغ، گوشت قرمز کم‌چرب، سویا و لبنیات کم‌چرب از این قبیل غذاها هستند بهتر است از مصرف چربی های اشباع شده و غذاهای پرچرب پرهیز کنید.

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: مصرف چربی حیوانی اشباع و اسیدهای چرب ترانس موجب آسیب به سلول‌های مغزی و افزایش احتمال سکته می‌شود.

دکتر احمدرضا درستی با اشاره به مواد غذایی مفید برای ارتقا و تقویت حافظه گفت: به افراد توصیه می‌شود در وعده صبحانه از شیر کم‌چرب، میوه، تخم‌مرغ پخته، قهوه، چای و نان سبوس‌دار استفاده کنند. همچنین توصیه می‌شود در این وعده غذایی مهم از مصرف نیمرو، سیب‌زمینی سرخ‌شده، مربا، نان سفید، کیک و بیسکویت به شدت خودداری شود.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی افزود: همچنین برای وعده ناهار به افراد توصیه می‌شود مواد غذایی از قبیل ماهی، سالاد، شیرکم‌چرب، مرغ، گوشت قرمز کم‌چرب، سویا و لبنیات کم‌چرب استفاده کنند و از مصرف غذاهای پرچرب و فست‌فود و انواع نوشابه‌های گازدار به شدت خودداری شود.

وی با بیان اینکه افراد برای تقویت حافظه در وعده شام از غذاهای سبک استفاده کنند، گفت: موادی مانند ماهی، سبزیجات، گوجه‌فرنگی و میوه نیز مفید است و باید از مصرف گوشت گاو، سیب‌زمینی پخته، ذرت و شیرینی به شدت خودداری شود.

مدیرگروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: مصرف چربی‌های حیوانی اشباع، اسیدهای چرب ترانس و اضافه‌ وزنی که موجب دیابت می‌شود می‌تواند به سلول‌های مغز آسیب برساند و احتمال سکته را افزایش دهد به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود از مصرف چنین موادی به شدت خودداری کنند.

http://www.salamatnews.com

ارسال شده در 18 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش وزن به چه قیمتی؟
  • غذا های تند مناسب برای سفره های پائیزی
  • قاعدگی طبیعی در طب سنتی چه ویژگی هایی دارد
  • ملاک رسمی تشخیص افسردگی اساسی
  • تازه مادران و نوشیدن آب
  • رول فلفل قرمز کبابی با سبزیجات
  • هفت راه برای مخفی کردن شوره سر !
  • دروغگویی و تاثیرات آن روی بدن
  • فایده های بی نظیر مصرف محصولات لبنی
  • همه چیز درمورد سس ها و ارزش غذایی آنها
  • چه چیزهایی خوشبو کننده دهان هستند؟
  • ابداع روشي جديد براي پيش‌بيني عوارض جانبي داروها
  • چطوری خانمها تکنیک های کنترل خشم را بیاموزند
  • آنتی بیوتیک هایی از جنس طبیعت
  • کالری پیتزا
  • محبوبترین ها

  • چرا سرخ کردن گوشت قرمز ضرر دارد؟
  • پیامدهای مخرب روحی مصرف فست فود
  • انتخاب با کیفیت و مرغوب ترین روغن زیتون
  • مصرف کره و مقابله با دیابت
  • شیوه های جدید تغذیه
  • چربی سوزی بیشتر با این تغییرات غذایی
  • کباب کوبیده ، سرشار از خاصیت
  • هر ماده غذايي مدلهای خاص خودش را دارد
  • مسائلی که می تواند تغذیه ی شما را دچار اختلال کند
  • اصلی ترین اثرات سودمند عصاره هسته انگور
  • اهمیت کاهش و کنترل مصرف گوشت قرمز
  • خوراکی های افزایش دهنده سوزش معده
  • فقط 5 روز در ماه رژیم بگیرید و لاغر شوید
  • در 14 روز 4.5 کیلو لاغر شوید
  • با میوه های کهنه لواشک های خوشمزه درست کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است