improve-memory-concentration-home-remedies-to-improve-weak-memory-for-kids-adult-1

 

بهتر است بدانید برخی مواد غذایی می توانند باعث بروز آسیب های مغزی از قبیل سکته و یا ایست قلبی شوند برخی مواد غذایی برای تقویت ذهن و حافظه و همچنین توقیت سلامتی بدن مفید هستند غذاهای سبک مانند سالاد، شیرکم‌چرب، مرغ، گوشت قرمز کم‌چرب، سویا و لبنیات کم‌چرب از این قبیل غذاها هستند بهتر است از مصرف چربی های اشباع شده و غذاهای پرچرب پرهیز کنید.

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: مصرف چربی حیوانی اشباع و اسیدهای چرب ترانس موجب آسیب به سلول‌های مغزی و افزایش احتمال سکته می‌شود.

دکتر احمدرضا درستی با اشاره به مواد غذایی مفید برای ارتقا و تقویت حافظه گفت: به افراد توصیه می‌شود در وعده صبحانه از شیر کم‌چرب، میوه، تخم‌مرغ پخته، قهوه، چای و نان سبوس‌دار استفاده کنند. همچنین توصیه می‌شود در این وعده غذایی مهم از مصرف نیمرو، سیب‌زمینی سرخ‌شده، مربا، نان سفید، کیک و بیسکویت به شدت خودداری شود.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی افزود: همچنین برای وعده ناهار به افراد توصیه می‌شود مواد غذایی از قبیل ماهی، سالاد، شیرکم‌چرب، مرغ، گوشت قرمز کم‌چرب، سویا و لبنیات کم‌چرب استفاده کنند و از مصرف غذاهای پرچرب و فست‌فود و انواع نوشابه‌های گازدار به شدت خودداری شود.

وی با بیان اینکه افراد برای تقویت حافظه در وعده شام از غذاهای سبک استفاده کنند، گفت: موادی مانند ماهی، سبزیجات، گوجه‌فرنگی و میوه نیز مفید است و باید از مصرف گوشت گاو، سیب‌زمینی پخته، ذرت و شیرینی به شدت خودداری شود.

مدیرگروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: مصرف چربی‌های حیوانی اشباع، اسیدهای چرب ترانس و اضافه‌ وزنی که موجب دیابت می‌شود می‌تواند به سلول‌های مغز آسیب برساند و احتمال سکته را افزایش دهد به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود از مصرف چنین موادی به شدت خودداری کنند.

http://www.salamatnews.com

ارسال شده در 18 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با روزه میگرن شدیدتر می شود
  • آلرژی بهاری و این داروهای سنتی
  • دستیابی به اکسیر جوانی میسر شد!
  • تاثیر روحیات نوجوانان بر یکدیگر
  • آیا گیاه کینوا را می شناسید
  • آماده کردن نوجوانان دختر برای مواجهه با قاعدگی
  • خواب به صورت فردی
  • رابطه جنسی را چگونه گرم نگه داریم
  • گرایش به همسرگزینی برای بار دوم
  • مدیریت اصولی با این روش ها
  • اجرای برنامه ملی افزایش آزمایشگاههای مرجع ایدز
  • شیرینی رنگارنگ سوئیسی
  • خطر سرطان با تغییر در رژیم غذایی
  • یادآوری برخی نکات پر اهمیت زنانه
  • آرد نانوایی هایی غنی سازی می شود
  • محبوبترین ها

  • رئیس جمعیت هلال احمر نشان فاطمی دریافت کرد
  • آقایان حواستان به سرطان کلیه باشد
  • در ماههای پایانی ،سال عسل را فراموش نکنید
  • طراحی صندلی مخصوص حفظ سلامت قلب در حین رانندگی
  • تربیت بهیار سبب سوءاستفاده از اسم پرستار می شود
  • کنترل فرزند برای روز اول مدرسه
  • با پیوند مغز استخوان کودک چهار ساله نجات یافت
  • اختصاص بودجه برای مقابله با زیکا در آمریکا
  • صحبت با تلفن همراه بیشتر از یک دقیقه ممنوع!
  • تاثیرات MRI بر روی جنین
  • سخنی با مادر و پدر های 7 ساله ها
  • نوشیدنی بی نظیر برای رفع سردرد
  • زمان کاری زیاد و بیمار شدن
  • همه چیز درباره التهاب قرنیه و مراقبت های آن
  • از جمله مضرات تغییر رنگ با کرم های روشن کننده
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است