teeth

همانطور که میدانید لیمو و آبلیمو از دسته مرکبات پرفایده هستند که مصرف آن در ایران بسیار رایج میباشد. آبلیمو از نوشیدنی هایی است که مصرف آن همیشه توصیه می‌شود، زیرا خواص و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد، از جمله کاهش وزن، تقویت دستگاه ایمنی بدن، پاک‌سازی دستگاه گوارش، کم کردن التهابات بدن، افزایش نیروی بدن، تأثیرگذاری مثبت بر فرآیند متابولیسم و سوخت و ساز بدن؛ ولی نکاتی در مصرف آبلیمو هست که همه ما باید از آن باخبر باشیم تا آسیب نبینیم. در ادامه این نکات را در اختیارتان قرار خواهیم داد.

۱) زیاد از حد آبلیمو مصرف نکنید.

اسید موجود در آب لیمو، ممکن است باعث از بین رفتن مینای دندان شود. استفاده بیش از اندازه از آب لیمو، باعث خورده شدن مینای دندان شده و آن را از بین می‌برد.

به طور کلی زیاده روی در خوردن موادی که حاوی اسیدهای خوراکی هستند، دندان‌ها را در مقابل آب سرد یا گرم حساس می‌کند.

اگر دقت کنید متوجه خواهید شد، افرادی که در خوردن آب لیمو زیاده روی می‌کنند برای مثال در خوردن ماده سردی مثل بستنی دچار مشکل می‌شوند.

۲) آب لیمو را با مایعات داغ نباید مصرف کرد.
توصیه می‌شود، آب لیمو را با آب سرد مخلوط کرده و میل کنید، زیرا گرما باعث تسریع واکنش‌های شیمیایی موجود در آب لیمو شده و قدرت مخرب آن را بر روی دندان‌ها افزایش می‌دهد.

آب لیموی طبیعی را با آب سرد مخلوط کنید و از ریختن آن در چای داغ و…بپرهیزید.

۳) بعد از خوردن آب لیمو مسواک نزنید
بعد از خوردن آب لیمو بلافاصله مسواک نزنید، زیرا باعث منتشر شدن اسید آب لیمو در دهان می شود و با فشار مسواک بر دندان‌ها مینای دندان آسیب می‌بیند؛ بنابراین، تا یک ساعت پس از مصرف آب لیمو مسواک نزنید و سعی کنید با جویدن یک تکه آدامس یا خوردن یک عدد خیار تعادل مواد را به دهان خود بازگردانید. از این روی، بهتر است آب لیمو را همراه سالاد مصرف کنید.

منبع: سلامانه

ارسال شده در 18 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • لزوم استفاده از کفش بند دار
  • سوپ رژیمی با سبزیجات
  • توضیحات پزشک فرانسوی پیرامون عباس کیارستمی
  • پزشک جنجالی تبریزی باغذای نذری مسموم شد
  • سالمندان عزیز لطفا بخوانید
  • تمرینات مناسب قبل از شروع ورزش
  • روایتی از وزیر بهداشت در مورد یکی از کاروان های فاجعه ی منا
  • تاثیرگذار ترین ترفندها برای تناسب اندام
  • چه موقع نباید از مسواک استفاده کرد
  • از فواید مصرف چلغوزه آشنایی دارید؟
  • خنده و شادی کردن به طور اصولی
  • در مورد حس نوع دوستی بیشتر بدانیم
  • خوردن معجون و این خاصیت های مهم
  • سوپ آسان و سریع-سوپ تخم مرغ
  • ماهی برای سلامتی خوب است دلیلش چیست؟
  • محبوبترین ها

  • لیست 7 تایی از خوراکی های طبیعی و شادی آور
  • نرمال بودن جنین بشرط تغذیه صحیح مادر
  • اشتباهات و خطاهای تغذیه ای رایج
  • 3 اسموتی خوشمزه برای سم زدایی بدن
  • تاثیر دمای زیاد بر سرطان زا شدن غذای گوشتی
  • با نظارت بر عملکرد بدن به تناسب اندام برسید
  • رژیم غذایی مناسب بر اساس آناتومی بدنتان
  • مراقب مشکلات گوارشی در این ایام باشید
  • مهم سالم ماندن است نه نوع رژیم!
  • آیا فقدان روی باعث کوتاهی قد خواهد شد؟
  • همه چیز درمورد خواص تخم کتان
  • کمک به افزایش حافظه با میوه و سبزیجات
  • فکرتان به قندهای پنهان شده در غذاها باشد!
  • گوشت قرمز بیشتر از 2 بار در هفته ممنوع!
  • با این خوراکی ها صد ساله شوید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است