دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر

081228-bacteria-art-02

چگونه می توانیم مانع انتشار باکتری های مختلف در موادغذایی مان شویم مسمومیت های مختلف ناشی از ورود باکتری ها از طریق خوردنی های مختلف می تواند به سلامتی مان آسیب های جبران ناپذیری وارد کند برای پیشگیری از این عارضه بهتر است برخی نکات مهم و موثر را در نظر بگیرید.

متأسفانه هیچ نوع واکسنی برای مراقبت در برابر مسمومیت غذایی ساخت نشده است. اما اقدامات ساده و پیشگیرانه‌ای در این زمینه وجود دارد که می‌تواند به نحو چشمگیری مانع از مریضی شما شود.

گرمای تابستان و نور خورشید به سادگی نادیده گرفته می‌شود، در حالی که می‌تواند خطرات پنهانی همچون مسمومیت غذایی به همراه داشته باشد.
باکتری‌هایی‌ که به خاطر غذا منجر به بروز بیماری‌هایی هم‌چون بیماری سالمونلوز می‌شود در تابستان شیوع بیشتری دارند. آنها زمانی که دمای هوا حداقل ۳۲ درجه سانتیگراد بوده و رطوبت، فضای مرطوبی را ایجاد کند که در آن این موجودات بسیار ریز زنده بمانند، خیلی سریع رشد می‌کنند.
هم‌چنین بسیاری از افراد در تابستان در محیط بیرون از خانه غذا درست می‌کنند و اقدامات لازم برای حفظ ایمنی غذایی را اعمال نمی‌کنند.
سالمونلا نوعی آلودگی است که خطرناک‌ترین تهدیدها را برای انسان به همراه دارد. این باکتری سالانه ۱ میلیون بیماری در ۱۹۰۰۰ نفر در ایالات متحده را به بار می‌آورد که باعث بستری شدنشان در بیمارستان شده و در نهایت به مرگ می‌انجامد. این رقم به مراتب از آمار هر نوع باکتری‌ِ دیگری که با بروز مسمومیت غذایی پیوند نزدیکی دارد به مراتب بیشتر است. در شرایطی که موارد مربوط به بیماری‌های غذایی سایر باکتری‌ها یا عواملی از این دست طی ۱۵ سال اخیر کاهش چشمگیری داشته است، تحقیقات نشان می‌دهد که تعداد عفونت‌های ناشی از سالمونلا رو به افزایش است.
متأسفانه هیچ نوع واکسنی برای مراقبت در برابر مسمومیت غذایی ساخت نشده است. اما اقدامات ساده و پیشگیرانه‌ای در این زمینه وجود دارد که می‌تواند به نحو چشمگیری مانع از مریضی شما شود. روش‌های زیر در واقع روش‌هایی مشابه برای مبارزه با باکتری ای-کولی است که درست به مانند سالمونلا پخش شده و شیوع پیدا می‌کند.
۱.درک و شناخت این مسئله که سالمونلا چگونه پخش می‌شود
سالمونلا در مجاری روده حیوانات و نیز انسان زندگی کرده و از طریق مدفوع از بدن خارج می‌شود. تحقیقات نشان می‌هد که انسان‌ها معمولا از طریق تماس با غذا یا آبی که توسط مدفوع حیوانات آلوده‌ شده است به این بیماری دچار می‌شوند.
به همین خاطر است که شیوع سالمونلا اغلب از طریق گوشت و مرغ و خروس رخ می‌دهد. محصولات جانبی حیوانی اعم از تخم‌مرغ، پنیر و شیر پاستوریزه‌نشده هم منابع شیوع آن محسوب می‌شوند.
۲.تشخیص این مسئله که هر غذایی می‌تواند محیط زندگی سالمونلا باشد
سالمونلا را می‌توان علاوه بر گوشت، در هر غذای دیگری از جمله آبمیوه‌های پاستوریزه‌نشده، محصولات خام، ادویه‌ها، آجیل و غذای حیوانات خانگی هم یافت.
۳.حواستان به حیوانات زنده باشد
حیوانات و محیط زیست‌شان هم می‌توانند ناقل سالمونلا باشند. تحقیقات نشان می‌دهد که این مسئله به طور ویژه درباره خزندگان، دوزیستان و پرندگان هم صدق می‌کند.
سعی کنید بلافاصله بعد از دست زدن به کبوتران و یا دوزیستان یا هر چیزی در محیط‌زیست آنها، دستان‌تان را خوب بشویید. این کار مانع از انتقال باکتری‌ها به بدن‌تان می‌شود. هم‌چنین سعی کنید فرزندان‌تان را دور از دسترس چنین حیواناتی هم‌چون مرغ خانگی و یا اردک‌ها نگه دارید.
۴.از خوردن غذاهای پخته‌نشده و پاستوریزه‌نشده پرهیز کنید
گوشت، بوقلمون و تخم‌مرغ را بپزید تا بتوانید مقداری از هر نوع باکتری که ممکن است در آن وجود داشته باشد از بین ببرید. یعنی باید گوشت کامل را در دمای ۶۲ درجه سانتی‌گراد، گوشت گاو در دمای ۷۰ درجه و بوقلمون هم در دمای ۷۵ درجه باید پخت.
از خوردن غذاهایی که حاوی تخم‌مرغ خام هستند هم پرهیز کنید. این نوع غذاها می‌تواند شامل تیرامیسو، خمیر شیرینی، خامه، بستنی خانگی، سس سزار خانگی، سس هلندی، و مایونز خانگی باشد. اگر تمایل زیادی به خوردن تخم‌مرغ خام دارید، بهتر است نوع پاستوریزه آن را بخورید.
۵.دست‌هایتان را به طور مرتب و کامل بشویید
تحقیقات نشان می‌دهد شستن دست‌ها مانع از انتقال باکتری‌‌هایی مانند سالمونلا به دهان و یا غذاها می‌شود. بنابراین سعی کنید همیشه دست‌تان را بلافصله بعد از انجام کارهای زیر بشویید:
-استفاده از توالت
-عوض کردن پوشک بچه
-تماس با گوشت خام و گوشت بوقلمون
-پاک‌سازی یا تماس با مدفوع حیوانات
-تماس با دوزیستان یا کبوتران
۶.رعایت نظافت آشپزخانه
تخته‌های بُرش، ظرف‌ها و محفظه‌ها را باید بعد از هر بار تماس با گوشت خام، بوقلمون یا تخم‌مرغ و پیش از تماس با هر نوع غذای دیگری تمیز کرد. در صورت امکان، متخصصان توصیه می‌کنند که از دو تخته بُرش مجزا استفاده کنید – یکی برای گوشت‌های خام و یکی هم برای درست کردن سایر چیزها. گوشت خام، بوقلمون و تخم‌مرغ را باید جدا از سایر غذاها در یخچال نگهداری کرد.
منبع: msn

http://www.alodoctor.ir/

ارسال شده در 16 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • شست و شوی اصولی قمقمه آب
  • سوراخ کردن گوش نوازد از دید روانشناسان
  • مراقبت های خوردنی از پوست در این فصل
  • بزرگ کردن سینه با تزریق چربی و نحوه آن
  • توصیه هایی پیرامون مقاربت جنسی
  • لبخند را به عنوان امضاء خاص چهره خود اضافه کنید!
  • اقدامات اورژانسی برای اندام تناسلی مردانه
  • نگهداری از لوازم آرایش در حمام چه خطراتی دارد
  • محبوبترین ها

  • استفاده از کانسیلر هم فوت و فن دارد
  • از علل ایجاد تا روش های درمان کچلی موضعی یا آلوپسی آره آتا
  • ریختن مو در خانمها: نازک شدن مو علتها و شیوه های درمان
  • چرا بیشتر خانمها ابرهای پر و زیبا را دوست دارند
  • درمان خانگی کومدون‌های سیاه پوستی
  • 5 مشکل آرایشی و پاسخ به آنها
  • چگونه بعد از چهل سالگی از موهایمان مراقبت کنیم
  • خطاهای میکاپی و زشت شدن
  • رپورتاژ

  • تزریق بوتاکس در کلینیک زیبایی یکتا
  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • برچسب میزان آلایندگی، یک ضرورت برای وسایل گازسوز
  • دکتر بابایی متخصص پوست مو و زيبايی
  • کلینیک زیبایی جوانه
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی