Coffee-Straw_thumb

 

نوشیدن چای و قهوه با دمای بالا بسیار خطرساز خواهد بود بهتراست این نوشیدنی ها را هرگز با نی مصرف نکنید و اجازه دهید ولرم شوند و سپس آن ها را بنوشید و بدنتان را از خطر مشکلات گوارشی در امان نگه دارید توصیه می کنیم هنگام مصرف این نوشیدنی ها به خصوص دمنوش ها و چای دقت بیشتری کنید.

 

بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، نوشیدن چای و قهوه داغ خطر ابتلا به انواع سرطان های گوارشی را افزایش می دهد.کارشناسان به افراد توصیه می کنند از نوشیدن قهوه بسیار داغ پرهیز کنند، زیرا این کار می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی چون سرطان مری ، گلو و بروز انواع تومورهای دستگاه گوارش شود.

تحقیقات جدید نشان داده است که خود دانه قهوه برای سلامت انسان بسیار مفید است اما نوشیدنی آن در دمای بالا می تواند به خاطر ورود آب جوش به داخل مری باعث انواع سرطان شود. کارشناسان توصیه می کنند افراد از نوشیدن قهوه در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد خودداری کنند و هنگام تمایل به نوشیدن قهوه ابتدا اندکی صبرکنند تا دمای آن ولرم شود.

خطرناکترین شیوه خوردن قهوه استفاده از نی برای نوشیدن قهوه های آماده است که در برخی فروشگاه ها به فروش می رسند و می تواند آب جوش را مستقیماً وارد مری کند و خطر سرطان زایی را تا حد زیادی افزایش دهد.

علاوه بر قهوه ، نوشیدن چای و انواع دمنوش ها با حرارت بالا  نیز می تواند با افزایش خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش ، تشدید عارضه آکنه روزاسه(acne rosacea ,آکنه دوران بزرگسالی عبارت است از التهاب و قرمزی مزمن پوست صورت معمولاً گونه‌ها، بینی و پیشانی. در واقع این بیماری آکنه نیست.) ، بالا رفتن فشار خون، آسیب به پرزهای چشایی زبان، تخریب مینای دندان و بروز سوء هاضمه همراه باشد.

کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی بیماران مبتلا به سرطان مری بدست آورده اند و اینکه اکثر آنها در طول زندگی خود سابقه نوشیدن چای و قهوه بسیار داغ را داشته اند.سرطان مری یکی از مرگبارترین سرطان ها در جهان است و کشورهایی چون ایران ، هند، چین و آمریکای جنوبی بالاترین میزان مبتلایان را دارد.

اهمیت نوشیدن چای و قهوه در دمای ولرم به اندازه ای است که سازمان بهداشت جهانی امسال اعلام کرده است حرارت بالای نوشیدنی ها از عوامل ابتلا به سرطان مری در جهان است.

این یافته ها توسط محققان آژانس بین المللی تحقیقات سرطان ایالات متحده انجام شده و در جدید ترین شماره مجله لانست به چاپ رسیده است.

 

http://www.salamaneh.com/

ارسال شده در 18 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • بدبویی ادرار در سنین پایین
  • مشکلات مهم در زبان
  • چرا دست و پاها متورم می شوند!
  • رسپی سرشار از آهن
  • اهمیت نادیده گرفتن مشکلات
  • بر تقویت هوش کودکان شنا چه تاثیری دارد؟
  • بررسی مرگی مشکوک در بیمارستانی خصوصی
  • نقص های رژیم غذایی گیاهخواری
  • پیامدهای ناگوار بی خوابی
  • مدل گوشواره و کشیدگی لاله گوش
  • تجربه شادی با این توصیه ها
  • هوای خنده دار تنفس کنید
  • مولتی ویتامین چه فوایدی برای سلامتی دارید
  • مکانیزم های دفاعی و شخصیت انسان
  • ترکیه ای ها چگونه در منزل پیتزا درست می کنند
  • محبوبترین ها

  • سوپ جالب با طعم پیاز
  • راه حل هایی برای کم کردن مصرف موادغذایی چرب
  • رسپی سوپ کره با طعم متفاوت
  • طرز تهیه نان خامه ای با رویه شکلاتی مثل قنادی ها
  • سالاد بروکلی با ماست و فلفل کبابی
  • رسپی کوکی کدو تنبل بدون شکر مخصوص هالووین
  • تخم مرغ و گوجه فرنگی داخل فر
  • تارت سبد سیب
  • طرز تهیه ترایفل لایه لایه
  • سالاد رژیمی سیر کننده
  • خوراک اسفناج و تخم مرغ در فر
  • دلمه فلفل قرمز و گردو
  • سوپ خوش طعم با پاستا و عدس
  • روزتان را با این 10 صبحانه آغاز کنید
  • نان نرم با آب معدنی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است