موضوعات

خطرات مصرف جگر برای مادران بارداری

miscarriage-causing-foods-3

 

آیا خانم های باردار مجاز به مصرف جگر هستند یاخیر؟این ماده غذایی چه تاثیراتی بر بدن آن ها  میگذارد آیا می تواند برای جنین خطری ایجاد کند نقص در جنین می تواند ناشی از مصرف جگر توسط مادر به وجود بیاید وجود ویتامین آ در جگر برای جنین بسیار خطرساز و مشکل آفرین خواهد بود.

  خوردن جگر در دوران بارداری به دلیل مقادیر زیاد ویتامین A می‌تواند برای جنین خطرناک باشد و موجب سقط جنین شود. دوران بارداری یکی از دوران حساس برای مادر و جنین است که نیازمند مراقبت‌های ویژه‌ای است و باید دستورات پزشک متخصص توسط مادر باردار رعایت شود تا سبب جلوگیری از صدمه به خود و جنینش شود و به همین منظور در این دوران نکات ویژه‌ غذایی باید رعایت شود که خوردن انواع ویتامین‌ها و پروتئین‌ها از جمله آن است، البته در این دوران نزدیکان زن باردار نیز تجویزهایی برای وی می‌کنند که برخی از آنها از روی ناآگاهی صورت می‌گیرد و سبب بروز مشکلاتی برای جنین و مادر می‌شود و از جمله این موارد، تجویز خوردن جگر برای مادر است که سرشار از ویتامین بوده و البته این تجویز خودسرانه برخی از اطرافیان زن باردار در شرایطی صورت می‌گیرد که پزشکان به شدت زنان باردار را از خوردن جگر منع می‌کنند. مصرف بیش از حد جگر به دلیل داشتن مقادیر زیاد ویتامین A می‌تواند سبب نقایص بدو تولد در جنین شود.

 

در همین راستا فرزانه جابری با اشاره به اینکه خوردن جگر یک بار در ماه برای خانم‌های بارداری که از قبل به خوردن جگر عادت داشته‌اند، موردی ندارد، اظهار کرد: اگر خانم بارداری در این دوران از خوردن جگر پرهیز کند بسیار خوب است. وی با بیان اینکه خوردن جگر در دوران بارداری به دلیل ویتامین A سبب نقایص در نوزاد می‌شود، گفت: لازم به ذکر است که ویتامین A  در مواد غذایی دیگری چون هویج وجود دارد، اما در این نوع ماده غذایی مشکلی ایجاد نمی‌کند.

 

1. استفاده مقدار زیاد میوه و سبزیجات در دوران بارداری

شرافت در مورد رژیم غذایی افزود: رژیم غذایی معتدل در دوران بارداری از مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه تشکیل می‌شود. وی در ادامه در مورد تعداد وعده‌های غذایی تصریح کرد: با پیشرفت حاملگی تعداد وعده‌های غذا را بیشتر و مقدار هر وعده را کمتر کنید زیرا با این کار هضم غذا بهتر می‌شود، انقباض‌های روده‌ای در طول حاملگی آهسته‌تر می‌شوند و در نتیجه تخلیه معده با سرعت کمتری صورت می‌گیرد و نباید بیش از حد پر شود.

 

این متخصص زنان و زایمان در مورد خوردن جگر و مواد غذایی حیاتی در دوران بارداری تاکید کرد: از خوردن جگر در دوران بارداری پرهیز شود، زیرا با وجود مقادیر زیادی ویتامین A که در این ماده غذایی وجود دارد سقط جنین را به دنبال دارد و پروتئین‌ها، کالری‌ها، فیبر، مایعات و ویتامین‌ها در دوران بارداری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

 

2. افزایش ۹ تا ۱۴ کیلوگرم اضافه وزن در زنان باردار

همچنین میترا شرافت در این زمینه با توجه به حساسیت‌های موجود این ماده غذایی برای زنان باردار تاکید کرد: خانم‌های حامله به طور میانگین ۹ تا ۱۴ کیلوگرم اضافه وزن پیدا می‌کنند که قسمت اعظم آن در هفته ۲۴ حاملگی روی می‌دهد که نیمی از افزایش مزبور را جنین، جفت و مایعات تشکیل می‌دهند.

 

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه رعایت رژیم غذایی متعادل در دوران بارداری اهمیت بسیاری دارد، افزود: در خانم‌هایی که کمتر از مقدار توصیه شده از کالری‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی استفاده می‌کنند احتمال به دنیا آوردن نوزادی کم وزن بیشتر است. وی ادامه داد: سقط خود به خود و مرگ نوزاد در زنانی که افزایش وزن به نسبت زیادی در دوران حاملگی دارند کمتر است و نوزادان متعلق به این مادران در هنگام تولد وزن بیشتری دارند، همچنین دیده شده که وضع حمل طولانی با چگونگی رشد رحم و تغذیه مادر در دوران بارداری ارتباط مستقیم دارد.

http://www.salamaneh.com

writer.n2

18 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • آنتی بیوتیک هایی از جنس طبیعت
  • 8 گام تا کاهش وزن و لاغری
  • از 50 سال سن شان بیشتر شده؟پس این مواد غذایی را فراموش نکنید
  • معجزه در این نوشیدنی های گیاهی است
  • سرکه سیب را قبل از غذا بخورید،لاغر شوید
  • چاق شدن با مصرف گوشت قرمز،درست یا غلط؟
  • اهمیت به تغذیه سالم در دختران نوجوان
  • نکات مهم در زمینه حساسیت غذایی
  • بررسی عوامل مختلف تاثیرگذار بر میل جنسی
  • مناسب ترین روش برای طبخ سبزی جات
  • غذا های تند مناسب برای سفره های پائیزی
  • با این نوشیدنی معجزه آسا، سه روزه لاغر شوید
  • منوی غذایی مناسب برای ناهار مدرسه
  • روش تهیه اکسیر جوانی
  • دیابتی ها این صبحانه را مصرف کنند
  • پربازدیدترین مطالب

  • اگر می خواهید پوستی همیشه شاداب داشته باشید ، بخوانید
  • رژیم نگیرید ولی 7 کیلو لاغر شوید
  • آیا خوردن بیش از حد نارنگی مضر است؟
  • دانستنی های مهم در رابطه با ادویه ها
  • انواع شیرهای مختلف و ویژگی های هرکدام
  • رسپی سالم: اسموتی میوه
  • افزایش دوباره وزن بعد از رژیم با زیاد شدن بافت چربی
  • چرا مشکل چاقی دختران ایرانی را ول نمیکند
  • نسخه غذایی برای حساسیت های پوستی
  • کدام میوه ها برای ماه رمضان مناسب است
  • آیا حذف شکر از رژیم غذایی درست است؟
  • این ادویه ها می توانند وزن شما را کاهش دهند
  • هرگز روغن را از غذاهایتان حذف نکنید
  • اگر باردار هستید و مشکل اضافه وزن دارید بخوانید
  • مردان یا زنان کدامیک زودتر لاغر می شوند؟
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • راه های شادابی چشم
  • آشنایی با بیماری چشمی دویک
  • احتمال بروز سکته قلبی در افراد با سابقه خانوادگی
  • برگر بیماری در کمین دست و پای سیگاری ها
  • علل کاهش روابط اجتماعی بین ایرانیان
  • از مصرف شیرین بیان قافل نشوید
  • تکنیک های سلامتی دهان و دندان در سالمندی
  • غذا های تند مناسب برای سفره های پائیزی
  • صدمات باور نکردنی تصادفات در جاده های ایران!
  • درمان نازایی های حاصل از شیمی درمانی و رادیوتراپی
  • خواص شگفت انگیز سیب برای مقابله با 5 نوع سرطان
  • 8 نشانه خطرناک افسردگی که باید جدی گرفته شود
  • ۳ تاثیر باورنکردنی مادر، بر سلامت فرزند
  • فواید فوق‌العاده آب برای بدن
  • آشنایی با مشکلات رایج مری
  • پیشنهاد سردبیر

  • درمان سوزش ،سردی و کرخت بودن نوک انگشتان دست و پا!
  • آسیب های مربوط به شیرهای طعم دار
  • معرفی برخی میوه های بهشتی
  • درخشش و براقی بیشتر موها
  • برنج آبکش یا کته؟ مسئله این است!
  • از عفونت ساده، تا ابتلا به سرطان
  • رهایی از احساس درد در کمر بدون دارو
  • همه چیز درمورد غذا های کبابی
  • استاندارد مدت زمان بازی با کامپیوتر در کودکان
  • افرادی که باید واکسن آنفولانزا را دریافت کنند
  • عادت های آسیب رسان به پوست
  • در این ساعات نخوابید
  • بررسی مسئله نگرانی از جدایی در کودکان
  • پژوهشهای جدید دکتر ادرالین لوکاس درباره میوه انبه
  • داروی جدید برای یک بیماری دردآفرین
  • 
       
    
    x