Biz-Insider

چگونه موادغذایی درون یخچال فاسد می شوند کپک چگونه در مواد غذایی رشد میکند زمان مناسب برای نگهداشتن انواع موادغذایی درون یخچال چیست؟معمولا مزه موادغذایی مختلف پس از چند روز نگهداری درون یخچال تغییر پیدا میکند.

یخچال محل مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری و کپک است. درجه سرمای یخچال باید 4
سانتی‌گراد باشد تا بعضی باکتری‌ها از میان بروند.

 با این حال انواعی از باکتری وجود دارد که در دمای پایین نیز رشد می‌کند.

محیط مناسب شامل دما، مواد مغذی، هوا و رطوبت باعث می‌شود باکتری‌ها به سرعت در یخچال رشد کند.

به محض این که غذا کپک می‌زند، براحتی کپک به غذای دیگر منتقل می‌شود.گوشت خام را نباید بیشتر از یک یا دو روز در یخچال نگه داشت.

گوشت پخته را نیز نمی‌توان بیش از چهار روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت و مرغ را باید در کیسه فریزر قرار داد.

توجه داشته باشید ماده غذایی در یخچال با سرعت پایین فاسد می‌شود حتی ماده غذایی که برای مدت طولانی در فریزر قرار دارد دچار فساد می‌شود حتی اگر سمی هم نشود طعمش تغییر خواهد کرد.

ماده غذایی باید همیشه پوشیده باشد زیرا علاوه بر خشک شدن یا جذب کردن بوی غذاهای دیگر، آلودگی را منتقل می‌کند یا این که رطوبت می‌گیرد. هوا و رطوبت نیز در رشد باکتری موثر است.

http://jamejamonline.ir

ارسال شده در 17 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • شکلات تلخ با روکش انار
  • انواع ریفلاکس نوزاد و درمان هر کدام
  • چربی شکمی
  • درمان سرطان مغز با دارو
  • انتقال تجربیات پزشکی ایران به الجزایر
  • دستور تهیه چند نوع ماسک برای زیباتر شدن دستها
  • توصیه هایی برای عارضه دیسک در گردن
  • تاثیرات منفی نگری نسبت به آینده
  • محبوبترین ها

  • آیا بین خودزنی و اضطراب ارتباطی وجود دارد؟
  • افسردگی در جوانان با وابستگی به دنیای مجازی
  • اگر زنی بداخلاق و تندخو دارید بخوانید!
  • راهنمایی های مشاورین خانواده برای ازدواج
  • آیا واقعا انسان از تنهایی می میرد
  • کارهای ممنوع برای افرادی که روحیه مثبت دارند
  • لبخند را بر لبان شما می آورد این جملات زیبا
  • روش های بالا بردن اراده و هوشیاری
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    پرپین آلا
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است