کپک در غذا فاسدشدن ماده غذایی در یخچال رشد و تکثیر باکتری و کپک رشد باکتری

چگونه موادغذایی درون یخچال فاسد می شوند کپک چگونه در مواد غذایی رشد میکند زمان مناسب برای نگهداشتن انواع موادغذایی درون یخچال چیست؟معمولا مزه موادغذایی مختلف پس از چند روز نگهداری درون یخچال تغییر پیدا میکند.

یخچال محل مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری و کپک است. درجه سرمای یخچال باید 4
سانتی‌گراد باشد تا بعضی باکتری‌ها از میان بروند.

 با این حال انواعی از باکتری وجود دارد که در دمای پایین نیز رشد می‌کند.

محیط مناسب شامل دما، مواد مغذی، هوا و رطوبت باعث می‌شود باکتری‌ها به سرعت در یخچال رشد کند.

به محض این که غذا کپک می‌زند، براحتی کپک به غذای دیگر منتقل می‌شود.گوشت خام را نباید بیشتر از یک یا دو روز در یخچال نگه داشت.

گوشت پخته را نیز نمی‌توان بیش از چهار روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت و مرغ را باید در کیسه فریزر قرار داد.

توجه داشته باشید ماده غذایی در یخچال با سرعت پایین فاسد می‌شود حتی ماده غذایی که برای مدت طولانی در فریزر قرار دارد دچار فساد می‌شود حتی اگر سمی هم نشود طعمش تغییر خواهد کرد.

ماده غذایی باید همیشه پوشیده باشد زیرا علاوه بر خشک شدن یا جذب کردن بوی غذاهای دیگر، آلودگی را منتقل می‌کند یا این که رطوبت می‌گیرد. هوا و رطوبت نیز در رشد باکتری موثر است.

http://jamejamonline.ir

5 1000
ارسال شده در 17 شهریور 1395 توسط با موضوع عمومی | 492 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • علل شیوع اکتینومایکوز
  • این رنگ ها شیوه زندگی را عوض میکنند
  • اختلال رشد در کودکان،چرا؟
  • میوه ی سیب، در رنگ ها و مدلهای مختلف
  • افسردگی را به روش گیاهی درمان کنید
  • با چند راه حل ساده اعتماد به نفستان را بالا ببرید
  • دارو های افسردگی
  • آسیب هایی که موبایل به مغز وارد میکند
  • محبوبترین ها

  • در مورد بدن انسان بیشتر بدانید؟
  • صابون های سازگار با محیط زیست
  • تشخیص جهش ژنتیكی عامل بروز بیماری های نادر در كودكان
  • علل سوت کشیدن گوش چیست؟
  • چرا بیشترین سرعت در دنیا متعلق به نور است؟
  • آمادگی برای اهدای خون
  • کاهش اسپرم با یکجانشینی
  • بی خوابی و تاثیر پذیری از این عوامل
  • رپورتاژ

  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما