کبد چرب غیر‌الکلی کبد چرب عامل بروز کبد چرب سیروز کبدی راه حل هایی برای کم کردن مصرف موادغذایی چرب چربی خون بالا چاقی شکمی و دیابت بیماری کبدچرب غیرالکلی ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

برای لاغری و کاهش وزن می توانیم مصرف چربی ها  و روغن ها را کاهش دهیم و از چربی های سالم و بی ضرر استفاده کنیم فست فودها سرشار از روغن های ناسالم هستند و می توانند در افزایش وزن ما تاثیرات منفی بگذارند

کاهش وزن و لاغری به یکی از دغدغه‌‌های بسیاری از مردم جهان امروز تبدیل شده است. یکی از نکات مهم در رژیم‌های لاغری این است که میزان مصرف روغن، چربی و قند کنترل شود. مصرف زیاد مواد غذایی که حاوی روغن، چربی  و قند هستند نه تنها باعث چاقی افراد شده بلکه در بروز بسیاری از بیماری‌ها نقش کلیدی را بازی می‌کنند. در ادامه نظر کارشناس تغذیه را درباره‌ی راهکارهای کاهش مصرف روغن و چربی می‌خوانیم.

 

کاهش مصرف چربی و روغن

سعید دارابی گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، به خصوص چربی‌های حیوانی (گوشت، شیر و لبنیات پرچرب)، خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد. بنابراین بهتر است مصرف آنها محدود شود. برای پیشگیری از اضافه وزن، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌‌ها مصرف انواع روغن و چربی باید کاهش یابد.

این کارشناس تغذیه گفت: توصیه می شود که از شیر و ماست پاستوریزه و کم چرب (کمتر از ۱٫۵ درصد چربی) و پنیر کم چرب به جای پنیرهای خامه‌ای استفاده شود.

دارابی ادامه داد: مصرف غداهای آماده و فست‌فود از جمله سوسیس، کالباس و پیتزا که چربی زیادی دارند باید کمتر شده و هنگام طبخ غذا، روغن را به طور مستقیم از داخل بطری به درون ظرف غذا ریخته نشود بلکه با قاشق اندازه‌گیری شود.

وی تصریح کرد: به جای غذاهای سرخ‌ شده که مقدار زیادی روغن دارند از غذاهای آب‌پز، بخارپز و کبابی استفاده شود. در صورت تمایل به سرخ کردن غذا به مدت کم و حداقل روغن مخصوص سرخ‌کردنی فقط تفت داده شود.

این کارشناس تغذیه گفت: درتهیه انواع کیک و شیرینی علاوه بر قند زیاد مقدار زیاد روغن به کار می‌رود پس بهتر است مصرف آنها محدود شود و از شیرینی‌های ساده و بدون کرم یا خامه که چربـی کمتری دارد به مقدار کم استفاده شود.

دارابی با اشاره به اینکه مصرف روغن جامد و نیمه جامد باید حذف شود گفت: به جای آن انواع روغن مایع با اسید چرب ترانس کمتر از ۲درصد مصرف شود.

فارس

ارسال شده در 7 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دانستی های ضروری بعد از زایمان
  • متد درمانی نوین مختص سرطان خون
  • تغییرات در حافظه امکان پذیر شد!
  • عوارض رژیم غذایی با چربی زیاد
  • انار سرشار از آنتی اکسیدان
  • حس افسردگی و یکنواختی را با این داروهای خانگی رفع کنید
  • تشریح افسردگی قسمت 1
  • تاثیر زاریانه در لکه های پوستی
  • محبوبترین ها

  • 15 نکته در مورد مصرف پیاز
  • چای سبز و زردچوبه،2 گیاه دارویی ضد سرطان
  • سوپی برای جوش خوردن مجدد شکستگی استخوان
  • داروهاي گياهي عموما عوارض دائمي ندارند
  • با این معجون ها گرفتگی صدا ناشی از سرماخوردگی را بهبود بخشید
  • 10 فواید شگفت انگیز میخک
  • درمان بیماری های گوارشی با طب سوزنی
  • تاثیرات مهم مزاج روی رفتار
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیفتینگ با نخ
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است