کبد چرب غیر‌الکلی کبد چرب عامل بروز کبد چرب سیروز کبدی راه حل هایی برای کم کردن مصرف موادغذایی چرب چربی خون بالا چاقی شکمی و دیابت بیماری کبدچرب غیرالکلی ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

برای لاغری و کاهش وزن می توانیم مصرف چربی ها  و روغن ها را کاهش دهیم و از چربی های سالم و بی ضرر استفاده کنیم فست فودها سرشار از روغن های ناسالم هستند و می توانند در افزایش وزن ما تاثیرات منفی بگذارند

کاهش وزن و لاغری به یکی از دغدغه‌‌های بسیاری از مردم جهان امروز تبدیل شده است. یکی از نکات مهم در رژیم‌های لاغری این است که میزان مصرف روغن، چربی و قند کنترل شود. مصرف زیاد مواد غذایی که حاوی روغن، چربی  و قند هستند نه تنها باعث چاقی افراد شده بلکه در بروز بسیاری از بیماری‌ها نقش کلیدی را بازی می‌کنند. در ادامه نظر کارشناس تغذیه را درباره‌ی راهکارهای کاهش مصرف روغن و چربی می‌خوانیم.

 

کاهش مصرف چربی و روغن

سعید دارابی گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، به خصوص چربی‌های حیوانی (گوشت، شیر و لبنیات پرچرب)، خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد. بنابراین بهتر است مصرف آنها محدود شود. برای پیشگیری از اضافه وزن، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌‌ها مصرف انواع روغن و چربی باید کاهش یابد.

این کارشناس تغذیه گفت: توصیه می شود که از شیر و ماست پاستوریزه و کم چرب (کمتر از ۱٫۵ درصد چربی) و پنیر کم چرب به جای پنیرهای خامه‌ای استفاده شود.

دارابی ادامه داد: مصرف غداهای آماده و فست‌فود از جمله سوسیس، کالباس و پیتزا که چربی زیادی دارند باید کمتر شده و هنگام طبخ غذا، روغن را به طور مستقیم از داخل بطری به درون ظرف غذا ریخته نشود بلکه با قاشق اندازه‌گیری شود.

وی تصریح کرد: به جای غذاهای سرخ‌ شده که مقدار زیادی روغن دارند از غذاهای آب‌پز، بخارپز و کبابی استفاده شود. در صورت تمایل به سرخ کردن غذا به مدت کم و حداقل روغن مخصوص سرخ‌کردنی فقط تفت داده شود.

این کارشناس تغذیه گفت: درتهیه انواع کیک و شیرینی علاوه بر قند زیاد مقدار زیاد روغن به کار می‌رود پس بهتر است مصرف آنها محدود شود و از شیرینی‌های ساده و بدون کرم یا خامه که چربـی کمتری دارد به مقدار کم استفاده شود.

دارابی با اشاره به اینکه مصرف روغن جامد و نیمه جامد باید حذف شود گفت: به جای آن انواع روغن مایع با اسید چرب ترانس کمتر از ۲درصد مصرف شود.

فارس

5 1000
ارسال شده در 7 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 440 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مقابله با یائسگی زود هنگام
  • چهار راه وجود دارد که مطمئن شوید مجبور به تعویض مفصل ران نیستید
  • روش های مختلف پاک کردن تاتو (تتو)
  • برای خرید سمعک به این نکات توجه کنید
  • چه رابطه ای بین فشار خون بالا و ابتلا به آلزایمر وجود دارد
  • ترفندهای دلجویی کردن
  • حقایقی درباره آفلاتوکسین
  • قهرمان شدن چه مشخصه هایی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • یوگای هوایی و این مزایا
  • با روانشناسی ورزش بیشتر آشنا شویم
  • چطور لاغر شویم ولی صورت تپلی داشته باشیم
  • راهکار هایی برای داشتن ثبات وزنی
  • ۱۰ نکته از علتهای شایع صدمات بدنسازی
  • با بکارگیری این شیوه حداقل یک پوند در هفته عضله سازی زیادتری کنید
  • راهنمایی های ورزشی برای دیسک کمر
  • 6 مکان شگفت انگیز برای انجام ورزش یوگا
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • لیفتینگ با نخ
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما