میگرن می‌تواند شما را از پا بیاندازد؛ چنان که هر ۱۰ ثانیه یک نفر در ایالات متحده به خاطر تیر کشیدن درد ناشی از سردردهای میگرنی به بخش اورژانس بیمارستان انتقال داده می‌شوند و حدود ۱/۲ میلیون نفر در روز بابت این سردردها به پزشک مراجعه می‌کنند.

به گزارش مدیکال‌دیلی، محققان با بررسی نقش کمبود ویتامین‌ها در ۷۶۹۱ نفر دریافتند آن دسته از افرادی که دائما دچار میگرن می‌شوند به طور بارزی با کمبود ویتامین D ، ویتامین B2 ، فولیت و آنزیم Q10 مواجهند. از آنجا که هر ویتامین، نقش سازنده‌ای در تولید انرژی سلول‌ها ایفا می‌کند، محققان این نظریه را مطرح کردند که عدم مصرف کافی ویتامین‌ها می‌تواند مسبب بروز میگرن شود و فعالیت مغز را در این زمینه تشدید کند.

یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: «به منظور شفاف‌سازی و روشن شدن این موضوع که آیا مصرف مکمل‌ها به طور کلی در بیماران میگرنی اثر مثبتی به همراه دارد یا نه، یا می‌تواند در بیمارانی که دچار میگرن‌های خفیف هستند مزیت‌هایی به همراه داشته باشد، هنوز باید تحقیقات بیشتری انجام شود.»

تا پیش از این، طی تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ در این زمینه صورت گرفته بود، محققان دریافته بودند که بین کمبود منیزیم و میگرن، ارتباط نزدیکی وجود دارد و میزان منیزیم در بدن آن دسته از افرادی که به طور مرتب دچار میگرن می‌شوند، در مقایسه با افرادی که اصلا دچار سردرد یا میگرن نمی‌شوند، کمتر است. از آن زمان تا کنون، پزشکان توصیه کرده‌اند تا در صورت بروز علائم میگرن، حتما منیزیم را با مولتی‌ویتامین مصرف کنید.

مصرف تمام ویتامین‌های خوراکی که برای کارکرد درست بدن لازم و حیاتی است، کار دشواری محسوب می‌شود و شاید به خاطر همین است که بسیاری از افراد برای کاهش علائم میگرن به سمت مکمل‌های ویتامینی می‌روند. با این حال، توصیه می‌شود از غذاهای سرشار از ویتامین به منظور کاهش علائم میگرن استفاده کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد ویتامین D به بدن کمک می‌کند تا کلسیم را جذب کند. این ویتامین به میزان زیاد در غذاهایی مانند سالمون، ماهی تن، شمشیرماهی و نیز پنیر و تخم‌مرغ وجود دارد اما بهترین گزینه برای تأمین ویتامین D بدن، مصرف شیر یا عصارهٔ ‌پرتقال است. برای تامین ویتامین B2، دانهٔ سویا، اسفناج، بوقلمون، بادام و ماست گزینه‌هایی عالی محسوب می‌شود. فولیت هم در بسیاری از سبزیجات سبز تیره، مانند بروکلی، اسفناج و نیز نخود،‌ لوبیا و عدس وجود دارد. آنزیم کمکی Q10 را نیز می‌توان در بروکلی، سبزیجات برگ‌دار تیره و همچنین آجیل، ماهی، صدف‌ماهی، گوشت خوک، مرغ و گوشت گاو یافت. به منظور افزایش میزان منیزیم بدن، می‌توانید بادام، تخم آفتابگردان و دانه‌های کدوحلوایی، موز، بادام هندی و تخم برزک مصرف کرده و شیر بنوشید

منبع: سلامت نیوز

ارسال شده در 8 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • نکات جالب و حیرت آور در مورد بدن
  • نوع متابولیسم بدنتان را انتخاب کنید
  • پیامدهای حسادت به زندگی دیگران
  • رهایی از نفخ معده
  • ترفندهای روانشناسی برای بازگشت به دنیای کودکی
  • در بیماران قلبی تغذیه سالم چقدر مهم است؟
  • تصاویر تجهیزات لاندری بیمارستانی
  • روش های موثر برای ثابت نگه داشتن وزن
  • محبوبترین ها

  • چه میزان درباره”زینک” (روی) اطلاع دارید؟
  • راه حلی طبیعی برای درمان بیماری زردی
  • تاثیرات بی نظیر خام خواری
  • با تخم مرغ و خاصیت های باور نکردنی آن آشنا شوید
  • مصرف غذا باید چگونه باشد تا مریض نشویم؟
  • کاهش چربی شکم چطور و با کدام غذاها ( فکت گرافی)
  • غذای آبکی برای سحری ممنوع
  • قانون 5 ثانیه رد شد!
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)