irendaya.com_-517-500x312

  نوشابه ها تا چه حد می توانند به سلامتی ما اسیب وارد کنند چگونه قادر خواهیم بود فرهنگ مصرف نوشیدنی های سالم با کالری کم را در میان مردم نهادینه کنیم شرکت هایی که این قبیل نوشیدنی ها را تهیه می کنند و به مردم ارائه میدهند باید میزان قند و شکر کمتری در این محصولات استفاده کنند تا موجب بروز بیماری های ناشی از قند و شکر در مردم نشوند .

 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب کاهش 10 درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی خبر داد.

دکتر زهرا عبداللهی در خصوص آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود  در برخی محصولات غذایی گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماری‌های واگیر،  بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.

وی افزود: با توجه به این موضوع، کاهش 10 درصدی قند در نوشابه‌ها از سوی وزارت بهداشت تصویب و به صنایع ابلاغ شد. به موجب این مصوبه، کارخانجات تولید کننده آبمیوه‌های صنعتی نیز  موظف به اجرای این قانون هستند.

وی افزود:  در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینی‌جات نیز درحال صحبت با صنایع قنادی‌ و شیرینی‌پزی‌ هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزین‌های آن مثل “استویا” که شیرینی کمتری دارد و سالم‌تر است، استفاده کنند.

مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه  مصرف لبنیات  پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از  شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2.5 درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

عبداللهی ادامه داد: براساس ماده 37  قانون برنامه پنج توسعه مبنی بر ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی آسیب‌رسان و تعلق گرفتن عوارض بر آنها، محصولات پرچرب نباید تبلیغ شوند. به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار گرفته‌ است. مصرف کننده حق انتخاب دارد و سازمان غذا و دارو نیز به همین دلیل به هر دو محصول کم چرب و پرچرب مجوز می‌دهد. ما هم با آموزش و فرهنگسازی موظف هستیم به مردم در این مورد اطلاعات کافی بدهیم و بگوییم از محصول کم چرب استفاده کنید.

ایسنا،

ارسال شده در 8 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • علت شکلات دوست داشتن خانم های باردار چیست؟
  • چگونه لاغر شویم که به روابطمان صدمه ای وارد نشود؟
  • چرا باید روی سالاد تخم مرغ رنده کنیم
  • منبع بدبینی و احساسات منفی
  • جدیدترین ابداع هنرمندانه دانشمندان را بهتر بشناسید
  • زیر یک سقف رفتن با افراد بچه دار
  • سرطان سر و گردن در مردان
  • سندرم خطرناک برای اداره ای ها
  • رابطه شخصیت ها پس از ازدواج
  • خطر ابتلا به دیابت نوع 1 در بچه ها و حوادث زندگی
  • سلامت قلب با این خوراکی ها
  • افزایش میل اطفال به تناول کردن غذا
  • مراقب مشکلات گوارشی در این ایام باشید
  • برای مسمومیت های تنفسی چه اقداماتی باید انجام دهیم
  • مزاج گرم و پیامدهای آن
  • محبوبترین ها

  • رهایی از استرس های محیطی با این روش
  • دانستنی هایی در مورد خودآگاهی
  • چرا سبقت غیرمجاز میگیریم؟
  • تصمیم به جدایی گرفتن
  • وسواس در کودکان نیز وجود دارد
  • ترومبوسیتوپنی ناشی از به دلیل استفاده از مصرف هپارین
  • مقایسه عادات روزانه افراد ثروتمند و افراد فقیر
  • اصلاح رفیق بازی همسر با این کارها
  • مقابله و غلبه بر تنش های روانی با این کارها
  • فعالیت بیشتر ذهن با کمک جدول
  • اگر نگران سلامت سیستم عصبی خود هستید بخوانید
  • اختلال هراس، گذر هراسی
  • تاثیرات مختلف تغذیه دسته جمعی
  • نشانه های عاشق شدن در نوجوانان
  • همه انواع ترس را بشناسیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است