مشاوره زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو

irendaya.com_-517-500x312

  نوشابه ها تا چه حد می توانند به سلامتی ما اسیب وارد کنند چگونه قادر خواهیم بود فرهنگ مصرف نوشیدنی های سالم با کالری کم را در میان مردم نهادینه کنیم شرکت هایی که این قبیل نوشیدنی ها را تهیه می کنند و به مردم ارائه میدهند باید میزان قند و شکر کمتری در این محصولات استفاده کنند تا موجب بروز بیماری های ناشی از قند و شکر در مردم نشوند .

 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب کاهش 10 درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی خبر داد.

دکتر زهرا عبداللهی در خصوص آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود  در برخی محصولات غذایی گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماری‌های واگیر،  بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.

وی افزود: با توجه به این موضوع، کاهش 10 درصدی قند در نوشابه‌ها از سوی وزارت بهداشت تصویب و به صنایع ابلاغ شد. به موجب این مصوبه، کارخانجات تولید کننده آبمیوه‌های صنعتی نیز  موظف به اجرای این قانون هستند.

وی افزود:  در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینی‌جات نیز درحال صحبت با صنایع قنادی‌ و شیرینی‌پزی‌ هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزین‌های آن مثل “استویا” که شیرینی کمتری دارد و سالم‌تر است، استفاده کنند.

مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه  مصرف لبنیات  پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از  شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2.5 درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

عبداللهی ادامه داد: براساس ماده 37  قانون برنامه پنج توسعه مبنی بر ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی آسیب‌رسان و تعلق گرفتن عوارض بر آنها، محصولات پرچرب نباید تبلیغ شوند. به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار گرفته‌ است. مصرف کننده حق انتخاب دارد و سازمان غذا و دارو نیز به همین دلیل به هر دو محصول کم چرب و پرچرب مجوز می‌دهد. ما هم با آموزش و فرهنگسازی موظف هستیم به مردم در این مورد اطلاعات کافی بدهیم و بگوییم از محصول کم چرب استفاده کنید.

ایسنا،

5 1000
ارسال شده در 7 شهریور 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x