دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

سلامت قلب حفظ عملکرد بهینه سیستم ایمنی بدن پیشگیری از مرگ زودرس افزایش سوخت و ساز بدن از دست رفتن توده عضلانی

چه موادغذایی برای سنین پیری مناسب هستند بهترین و موثرترین خوردنی هایی که باعث تقویت قوای بدنی افراد سالخورده موثر و مناسب می باشند را در ادامه مطلب به شما معرفی کرده ایم پنجاه سالگی و بعد از آن نیاز به درپیش گرفتن رژیم غذایی مناسب و موثر می باشد.

 مسلم است که بعد از سن 30 سالگی سوخت و ساز بدن ما شروع به کاهش می کند و این یعنی ناچاریم در این سنین روی مواد غذایی انتخابی مان بیشتر تمرکز مثبت کنیم؛ و آنهم برای جلوگیری از افزایش فشار خون، پایین نگه داشتن کلسترول، و محافظت در برابر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2.

، بهترین گزینه های غذایی برای کمک به افزایش سوخت و ساز بدن بعد از سن 50 سالگی برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن شامل این موارد است:

لوبیا: تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک وعده روزانه از لوبیا یا عدس یعنی حدود 3.4 فنجان، می تواند منجر به کاهش کلسترول بد یا ال دی ال به میزان 5 درصد شود. علاوه بر این مصرف منظم لوبیا در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 باعث کاهش هموگلوبینA1cبه میزان 0.5 درصد خواهد شد که این بهبودی قابل توجه در وضعیت بیماران است.

جو: خطر ابتلا به بیماری های قلبی به طور چشمگیری در مردان بالای 45 سال و زنان بالای 55 سال افزایش می یابد بنابراین ترکیب غذاهای کاهنده کلسترول از قبیل جو و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی یک انتخاب هوشمندانه است. جوی دو سر سرشار از فیبر محلولی به نام گلوکان بتا است و مصرف حداقل 3 گرم از این فیبر در روز یعنی چیزی معادل 1.5 فنجان، به صورت پخته شده، منجر به کاهش کلسترول ال دی ال به میزان 5 تا 10 درصد می شود. علاوه بر این، مصرف جوی دو سر از بروز مرگ زودرس به دلایل مختلف جلوگیری می کند.

سیب: یک سیب بزرگ حاوی 5 گرم فیبر است که به سلامت قلب کمک می کند. مطالعات نشان داده علاقه مندان به این میوه کمنتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

آجیل: خوردن یک اونس آجیل در روز به عنوان بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ های ناشی از بیماری های قلبی را تا 28 درصد کاهش می دهد.

سیب زمینی: سیب زمینی سرشار از پتاسیم است؛ بنابراین، حتما در وعده های اصلی خود، آن را زیاد مصرف کنید. مواد مغذی مانند پتاسیم در پوست سیب زمینی نیز به وفور یافت می شوند. در نتیجه، هنگام پخت و پز، سرخ کردن و یا حتی پوره کردن سیب زمینی، آن را پوست نگیرید. این امر در مورد انواع سیب زمینی ها صحت دارد.

توت ها: خانواده توت یکی از تقویت کننده های مغز و حاوی مواد شیمیایی گیاهی یا فیتوکمیکال ها برای جلوگیری از کاهش التهاب در بدن است. انواع توت ها حاوی فیبر بالا و ویتامین های ضروری برای بدن افراد مسن است.

ماست: مصرف پروتئین کافی در روز علاوه بر این که به حفظ عضلات کمک می کند، منجر به کاهش سرعت از دست رفتن توده عضلانی می شود ضمن این که توده های چربی را نیز در بدن کم می کند. مصرف ماست یونانی در وعده صبحانه علاوه بر این که کلسیم که یک ماده غذایی مورد نیاز برای مردان و زنان بالای 50 سال است را تامین می کند، باکتری های خوب را در روده افزایش می دهد و آنهم برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و حفظ عملکرد بهینه سیستم ایمنی بدن.

آوای سلامت

5 1000
ارسال شده در 8 شهریور 1395 توسط با موضوع سلامت سالمندان

پیشنهاد سردبیر

  • هایپوگلایسمی چیست؟ چگونه می توان با این اختلال مقابله کرد؟
  • اگر به فکر حذف سحری هستید کاملا در اشتباهید
  • تنظیم هورمون ها با این سبزیجات
  • آب بازی برای کودکان معجزه آسا است
  • دروغ بزرگی به نام حجامت 21 نقطه ای
  • این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید
  • صورت چطوری باید ماساژ داده شود
  • لایحه حمایتی مجلس برای صیانت از محیط زیست
  • محبوبترین ها

  • ازبین رفتن معده با ناخن خوردن
  • دلیل به سکسکه افتادن چیست
  • کیفیت هوای تهران بار دیگر مرز آلودگی را پشت سر گذاشت
  • دستاوردهای جدید درمورد سرطان پروستات و عوامل ابتلا
  • نکته مهم و کاربردی درباره خرید آسان تشک
  • قایق پناهجویان در دریا واژگون شد
  • برخورد با توزیع کنندگان تنباکوی معطر
  • خطاهای بیشتر با دمای هوای سردتر
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x