مشاوره زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

800px-Good_Food_Display_-_NCI_Visuals_Online

چه موادغذایی برای سنین پیری مناسب هستند بهترین و موثرترین خوردنی هایی که باعث تقویت قوای بدنی افراد سالخورده موثر و مناسب می باشند را در ادامه مطلب به شما معرفی کرده ایم پنجاه سالگی و بعد از آن نیاز به درپیش گرفتن رژیم غذایی مناسب و موثر می باشد.

 مسلم است که بعد از سن 30 سالگی سوخت و ساز بدن ما شروع به کاهش می کند و این یعنی ناچاریم در این سنین روی مواد غذایی انتخابی مان بیشتر تمرکز مثبت کنیم؛ و آنهم برای جلوگیری از افزایش فشار خون، پایین نگه داشتن کلسترول، و محافظت در برابر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2.

، بهترین گزینه های غذایی برای کمک به افزایش سوخت و ساز بدن بعد از سن 50 سالگی برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن شامل این موارد است:

لوبیا: تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک وعده روزانه از لوبیا یا عدس یعنی حدود 3.4 فنجان، می تواند منجر به کاهش کلسترول بد یا ال دی ال به میزان 5 درصد شود. علاوه بر این مصرف منظم لوبیا در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 باعث کاهش هموگلوبینA1cبه میزان 0.5 درصد خواهد شد که این بهبودی قابل توجه در وضعیت بیماران است.

جو: خطر ابتلا به بیماری های قلبی به طور چشمگیری در مردان بالای 45 سال و زنان بالای 55 سال افزایش می یابد بنابراین ترکیب غذاهای کاهنده کلسترول از قبیل جو و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی یک انتخاب هوشمندانه است. جوی دو سر سرشار از فیبر محلولی به نام گلوکان بتا است و مصرف حداقل 3 گرم از این فیبر در روز یعنی چیزی معادل 1.5 فنجان، به صورت پخته شده، منجر به کاهش کلسترول ال دی ال به میزان 5 تا 10 درصد می شود. علاوه بر این، مصرف جوی دو سر از بروز مرگ زودرس به دلایل مختلف جلوگیری می کند.

سیب: یک سیب بزرگ حاوی 5 گرم فیبر است که به سلامت قلب کمک می کند. مطالعات نشان داده علاقه مندان به این میوه کمنتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

آجیل: خوردن یک اونس آجیل در روز به عنوان بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ های ناشی از بیماری های قلبی را تا 28 درصد کاهش می دهد.

سیب زمینی: سیب زمینی سرشار از پتاسیم است؛ بنابراین، حتما در وعده های اصلی خود، آن را زیاد مصرف کنید. مواد مغذی مانند پتاسیم در پوست سیب زمینی نیز به وفور یافت می شوند. در نتیجه، هنگام پخت و پز، سرخ کردن و یا حتی پوره کردن سیب زمینی، آن را پوست نگیرید. این امر در مورد انواع سیب زمینی ها صحت دارد.

توت ها: خانواده توت یکی از تقویت کننده های مغز و حاوی مواد شیمیایی گیاهی یا فیتوکمیکال ها برای جلوگیری از کاهش التهاب در بدن است. انواع توت ها حاوی فیبر بالا و ویتامین های ضروری برای بدن افراد مسن است.

ماست: مصرف پروتئین کافی در روز علاوه بر این که به حفظ عضلات کمک می کند، منجر به کاهش سرعت از دست رفتن توده عضلانی می شود ضمن این که توده های چربی را نیز در بدن کم می کند. مصرف ماست یونانی در وعده صبحانه علاوه بر این که کلسیم که یک ماده غذایی مورد نیاز برای مردان و زنان بالای 50 سال است را تامین می کند، باکتری های خوب را در روده افزایش می دهد و آنهم برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و حفظ عملکرد بهینه سیستم ایمنی بدن.

آوای سلامت

5 1000
ارسال شده در 7 شهریور 1395 توسط با موضوع سلامت سالمندان
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان

پیشنهاد سردبیر

  • فواید سلامتی شوید
  • دانستنی هایی درباره استخر
  • فعال شدن ویروس های سلول های بی تحرک بافت ریه با این نانوذرات
  • تاثیرعادات غذایی و نحوه دریافت مواد غذایی نوجوان
  • شایع ترین باورهای رایج در مورد افسردگی
  • برطرف کردن ترکیدگی پوست
  • وقتی اضطراب مهمان دائمی شما می شود
  • آیا بچه های چپ دست با دیگران تفاوت دارند؟
  • محبوبترین ها

  • خصوصیات مختلف افراد نابغه
  • حمله هراس در روانشناسی چه معنایی دارد؟
  • همه چیز درمورد دلایل دندان قروچه کردن
  • ابتلا به سرطان ها فقط به خاطر بد یمنی!
  • برای برخورد با افراد گستاخ این شیوه های هوشمندانه را بکار ببرید
  • درمان اضطراب اجتماعی با این ماده
  • کاهش افسردگی با در آغوش گرفتن عزیزان
  • سوالاتی که کودکان از به زبان آوردنش خجالت می کشند
  • رپورتاژ

  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • پیکرتراشی و لاغری موضعی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x