لبنیات و سنگ کلیه کاهش سنگ کلیه کاهش ایجاد سنگ کلیه سنگ کلیه تشدید سنگ کلیه

برای حفظ و مراقبت از بدنتان در برابر سنگ کلیه بهتر است از مصرف لبنیات پرهیز کنید و از ایجاد سنگ کلیه در بدنتان پیشگیری کنید برخی موادغذایی مانند لبنیات و گوشت قرمز عاملی برای ایجاد یان قبیل سنگ ها هستند موادغذایی حاوی کلسیم تاثیرات منفی بر کلیه ها میگذارند و موجب سنگ ساز شدن آن ها می شوند.

 بیماران مبتلا به سنگ کلیه مرتب باید مایعات و خوراکی هایی استفاده کنند که به دفع سنگ کلیه آنها کمک کند.

محمد سام زاده متخصص ارولوژی و فوق تخصص پیوند کلیه  گفت: با توجه به تشکیل سنگ کلیه از کلسیم، مصرف مواد لبنی حاوی این ماده، باعث بروز و تشدید سنگ کلیه به خصوص در افرادی که کلسیم بدن آن ها زیاد است، می شود.

سام زاده  با اشاره به ضرورت مصرف لبنیات برای بدن، ادامه داد: از آنجا که نمی توان بیماران را از مصرف این مواد منع کرد، باید با انجام اقداماتی دیگر در راستای کاهش ایجاد سنگ کلیه و تشدید آن ضمن مصرف لبنیات گام برداشت.

سام زاده کاهش مصرف نمک و افزایش نوشیدن مایعات به خصوص آب را در کاهش سنگ کلیه موثر دانست و بیان کرد:مصرف نوشابه های گازدار، گوشت قرمز،افزایش وزن، کاهش فعالیت های بدنی، شرایط آب و هوایی و وجود ذرات معلق در هوا از عوامل تشدید کننده سنگ کلیه هستند.

وی تاکید کرد:سالمندان، مبتلایان به دیابت و کودکان گروه های خطر در معرض سنگ کلیه هستند و در صورت وجود سابقه سنگ سازی کلیه آن ها باید هر شش ماه یک بار به اورولوژیست مراجعه و تحت آزمایش های خاص قرار بگیرند.

سام زاده با اشاره به افرادی که کلیه های سنگ ساز دارند، تصریح کرد: این افراد باید با برنامه غذایی مناسب از بروز سنگ کلیه جلوگیری کنند (مثلادر طول روز شیر مصرف کنند ) چرا که پوکی استخوان بسیار خطرناک تر از سنگ کلیه است.

این متخصص اورولوژی به مصرف عرق کاسنی، عرق خار شتر و هندوانه برای کاهش سنگ کلیه اشاره  و اظهار کرد:  اندازه سنگ کلیه بین 5 تا 6 میلی متر است و با کنترل وزن و انجام فعالیت ها می توان سنگ کلیه را دفع کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان

 

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 9 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • ویتامین های مورد نیاز جنین پیش از تولد
  • کیک توت فرنگی مخصوص عصرانه
  • عوارض شستن سر در سینک آرایشگاه
  • داروهای استاتین، خونریزی مغزی را افزایش می دهد
  • ارمغان مشروبات الکلی ؛ هپاتیت و مشکلات کبدی
  • منشا خنده نوزاد در هنگام خواب
  • اهمیت استفاده از عینک آفتابی در این ساعات
  • اسهال و کارکرد روده
  • محبوبترین ها

  • غذا و خوراکی ها چه تاثیری بر سرطان پروستات دارند؟
  • فواید نوشیدن آب روزانه
  • پیامدهای مهم استفاده از قهوه
  • چرا باید برنج قهوه ای بخوریم
  • مناسب ترین رژیم غذایی برای شهر هایی با هوای آلوده
  • مواد غذایی و برخی ظروف سرامیکی مکزیکی که میزان سرب بالایی دارند
  • بررسی خاصیت ضد سرطانی فرنی
  • استفاده از گوشتهای گریل شده باعث بوجود آمدن بیماری آلزایمر و دیابت است
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است