6-All-Natural-Kidney-Stone-Remedies

برای حفظ و مراقبت از بدنتان در برابر سنگ کلیه بهتر است از مصرف لبنیات پرهیز کنید و از ایجاد سنگ کلیه در بدنتان پیشگیری کنید برخی موادغذایی مانند لبنیات و گوشت قرمز عاملی برای ایجاد یان قبیل سنگ ها هستند موادغذایی حاوی کلسیم تاثیرات منفی بر کلیه ها میگذارند و موجب سنگ ساز شدن آن ها می شوند.

 بیماران مبتلا به سنگ کلیه مرتب باید مایعات و خوراکی هایی استفاده کنند که به دفع سنگ کلیه آنها کمک کند.

محمد سام زاده متخصص ارولوژی و فوق تخصص پیوند کلیه  گفت: با توجه به تشکیل سنگ کلیه از کلسیم، مصرف مواد لبنی حاوی این ماده، باعث بروز و تشدید سنگ کلیه به خصوص در افرادی که کلسیم بدن آن ها زیاد است، می شود.

سام زاده  با اشاره به ضرورت مصرف لبنیات برای بدن، ادامه داد: از آنجا که نمی توان بیماران را از مصرف این مواد منع کرد، باید با انجام اقداماتی دیگر در راستای کاهش ایجاد سنگ کلیه و تشدید آن ضمن مصرف لبنیات گام برداشت.

سام زاده کاهش مصرف نمک و افزایش نوشیدن مایعات به خصوص آب را در کاهش سنگ کلیه موثر دانست و بیان کرد:مصرف نوشابه های گازدار، گوشت قرمز،افزایش وزن، کاهش فعالیت های بدنی، شرایط آب و هوایی و وجود ذرات معلق در هوا از عوامل تشدید کننده سنگ کلیه هستند.

وی تاکید کرد:سالمندان، مبتلایان به دیابت و کودکان گروه های خطر در معرض سنگ کلیه هستند و در صورت وجود سابقه سنگ سازی کلیه آن ها باید هر شش ماه یک بار به اورولوژیست مراجعه و تحت آزمایش های خاص قرار بگیرند.

سام زاده با اشاره به افرادی که کلیه های سنگ ساز دارند، تصریح کرد: این افراد باید با برنامه غذایی مناسب از بروز سنگ کلیه جلوگیری کنند (مثلادر طول روز شیر مصرف کنند ) چرا که پوکی استخوان بسیار خطرناک تر از سنگ کلیه است.

این متخصص اورولوژی به مصرف عرق کاسنی، عرق خار شتر و هندوانه برای کاهش سنگ کلیه اشاره  و اظهار کرد:  اندازه سنگ کلیه بین 5 تا 6 میلی متر است و با کنترل وزن و انجام فعالیت ها می توان سنگ کلیه را دفع کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال شده در 9 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • اگر بیخوابی به سراغمان آمد چکار کنیم
  • تکرار تزریق واکسن سل و پیشگیری از دیابت
  • وضعيت دارويي بيماران آلزايمري كمتراز ديگر بيماران نيست
  • با مصرف چربی های مضر به سرطان پستان دچار می شوید
  • آشنایی با برخی خوردنی های سیر کننده
  • اگر در گذشته سرطان سینه داشته اید و درمان شده این تغذیه ها مختص شماست
  • بررسی کالری انواع نان ها
  • رابطه خوابیدن طولانی و خستگی
  • تغذیه کنکوریهای مضطرب
  • راهنمایی های موثر برای خوردن کربوهیدرات
  • 24 نکته مهم برای زیباترشدن
  • هشدارهای بدن برای کم شدن ویتامین های آن
  • وقتی سرماخوردگی کودک خطرناک می شود
  • انواع مزاج ها و روزه داری هرکدام
  • شیفت کاری شب و این توصیه های سلامتی
  • محبوبترین ها

  • از سوزش سر دل جلوگیری کنید!
  • تصویربرداری رزونانس مغناطیسی از مغز و نخاع چطوری است
  • بیماران قلبی به کمک “سلولهای بنیادی” درمان می شوند
  • چند برابر کردن متابولیسم را یاد بگیرید
  • یک زندگی زناشویی موفق
  • دل درد عصبی را درمان کنید
  • پیشنهادات تغذیه ای برای خلاصی از گلو درد
  • شمع خوردن تفریحی این دو خواهر استثنائی
  • تنبلی بیشتر و عدم تحرک با پشت میز نشینی
  • از کنار این 7 درد، ساده گذر نکنید
  • چرا دچار آروغ می شویم
  • یک بستنی خانگی برای رفع عطش افراد روزه دار
  • این مواد شیمیایی سطح ویتامین D شما را تهی می کنند به خصوص اگر شما یک زن هستید
  • از خوردن این غذاها برای صبحانه پرهیز کنید
  • نشانه مهم برای انسداد در مجاری صفراوی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است