Fotolia_48801331_Subscription_L-1

این روزها آمار به ما خاطر نشان  می کند که نمی توانیم نسبت به سرطان بی اهمیت باشیم ، با کمی تغییر در مدل زندگی و انتخاب صحیح مواد غذایی می توانید خطر مبتلا شدن به سرطان را تا اندازه زیادی کاهش دهید !

مراقبت از سلامتی به این معنا نیست که زندگی روزمره خود را کاملا مختل کنید، ویلیام لی ام دی، لیستی متشکل از 22 نکته آسان که به طور قطع از خطر ابتلا به سرطان جلوگیری می کند(در بعضی موارد تا 60%) تهیه کرده است. همه این تغییرات کوچک نکاتی بسیار آسان و قابل اجرا هستند و باعث سلامتی بیش تر وشادی تان می شود.

میوه بیشتری مصرف کنید.
خود را متقاعد کنید تا ازمیوه های شیرین مانند سیب، گلابی، هلو و شلیل مصرف کنید. خوردن هر روزه این میوه ها احتمال ابتلا به سرطان مری را کاهش می دهد.

حبوبات را دوست بدارید.
مصرف یک پیمانه لوبیای پخته شده در وعده های غذایی خود، سه بار در هفته خطر ابتلا به سرطان روده کوچک را کاهش می دهد.

پیاز قرمز بخورید.
اضافه کردن هر روزه تکه های پیاز قرمز به سالاد خود( کم کالری و چاشنی خوشمزه) خظر ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.
از پیاز، سیر و موسیر برای مزه دار کردن غذایتان استفاده کنید.
تنها دو قاشق چای خوری از پیاز، سیر و یا موسیر کمک بزگی به مزه دار کردن وعده های غذایی تان می کند. مصرف این مواد از ابتلا به سرطان غدد لنفاوی جلوگیری می کند.
روزتان را با غلات سبوس دار آغاز کنید.
صبحانه مهم ترین وعده غذایی است به خصوص هنگامی که از غلات سبوس دار استفاده شود. مصرف این مواد خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.
هفته ای دو بار ماهی مصرف کنید.
ماهی حاوی اسید چرب امگا3 است(مانند ماهی آزاد، قزل آلا و ماهی خال دار) و منبعی مغذی از پروتئین است. مصرف ماهی حداقل دو بار در هفته به کاهش ابتلا به سرطان روده راست کمک می کند.
هفته ای دو بار چغندر مصرف کنید.
مصرف هفته ای دو بار یا بیشتر از دو بار چغندرباعث جلوگیری از سرطان معده می شود.
سبزیجات برگ دار بخورید.
تنها به خوردن سالاد اکتفا نکنید. پر کردن ظرف غذایتان از کاهو و سبزیجات برگ دار به کاهش سرطان تخمدان تا 66% کمک می کند. تمام چیزی که نیاز دارید مصرف روزانه یک پیمانه سبزی خام یا نیم پیمانه سبزی پخته است.
بروکلی مصرف کنید.
بروکلی منبع مغذی ویتامین C و فیبر است (و دیگر سبزیجات خانواده کلم ). بنابراین می توان گفت بروکلی منبع مبارزه با سرطان است. مصرف یک تکه از آن در هر هفته به جلوگیری از سرطان غدد لنفاوی کمک می کند.
پرتقال بخورید
هنگامی که به دنبال یک تارت و یا میان وعده ای شیرین می گردید، از پرتقال یا سایر مرکبات استفاده کنید.کاهش خطر ابتلا به سرطان معده نتیجه مصرف آن حداقل یک روز در میان است.
در سالاد خود از کاسنی فرنگی(endive) استفاده کنید.
نوع سالاد خود را با اضافه کردن کاسنی به آن عوض کنید.یک پیمانه از آن هر روز، سرطان تخمدان را کاهش می دهد.

منبع-http://ibanoo.ir