Traditional-Chinese-Medicine-and-Pregnancy

 

آیا استفاده از گیاهان دارویی توسط زنان باردار می تواند مضر باشد و به سلامتی ان ها آسیب برساند ؟خطرات این قبیل داروها برای جنین زنان باردار چگونه است بهتر است با مشورت پزشک و متخصصین طب سنتی از داروهای گیاهی  استفاده کنید تا با عوارض جانبی ناشی از آن ها مواجه نشوید توصیه های متخصصین این طب را در ادامه مطلب مطالعه کنید.

 

 

 یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: برای داشتن فرزندانی سالم باید در هفته های اولیه و پایانی بارداری از خوردن غذاهایی که خطر نقایص جنینی را در پی دارند جلوگیری کرد.

فائزه سادات بحری کارشناس گیاهان دارویی گفت: زنان در ماه های اول و آخر بارداری که زمان مهمی محسوب می‌شود، باید توجه خاصی به اثرات منفی بعضی از غذاها بر روی جنین داشته باشند.

این کارشناس گیاهان دارویی خوردن نان برشته و آش شورباهای ساده و نه چندان تند را به زنان باردار توصیه کرد و گفت: اسید فولیک، مرکبات، سبزیجات دارای برگ های سبز تیره و حبوبات از منابع عمده مصرفی مورد نیاز زنان باردار است.

وی تصریح کرد: مصرف غذاهای دارای طعم بسیار تلخ، تیز، تند و همچنین استشمام بوهای تند و قوی، نوشیدن آب بسیار سرد یا داغ به صورت مکرر، خوردن غذاها با طبیعت بسیار گرم و یا سرد ممنوع است.

بحری مصرف گوشت هایی که بطور کامل پخته نشده اند را برای زنان باردار نامناسب خواند و افزود: برخی غذاهای دریایی و ماهی هایی که میزان فلزات سنگین آن مانند سرب و جیوه بالا است بر روی جنین تاثیر منفی می‌گذارد.

این کارشناس گیاهان دارویی عنوان کرد: خوردن غذاهای چرب و نفاخ مانند نخود، لوبیا، کلم، کرفس و همچنین سرکه و سیاه‌دانه ممکن است باعث سقط جنین شود.

وی افزود: مصرف اکثر گیاهان دارویی به علت خاصیت بازدارندگی در دوران بارداری ممنوع است و نباید به صورت سر خود از این داروها استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛