sickman.jpeg.size.custom.crop.1086x724

 مردانی که به سرطان مبتلا هستند در مقایسه با زنان بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند روحیه مردان در برابر بیماری های سرطانی و تحمل درد و رنج ناشی از آن ها بسیار حساس و آسیب پذیر خواهد بود اکثر مردان از رفتن به پزشک پرهیز می کنند و به علائم بیماری در بدن خود اهمیت نمی دهند و این امر موجب مرگ زودرس آن ها می شود.

صحبت از اینکه سرطان به یکی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بدل شده است حرف تازه ای نیست، بیماری که متأسفانه هر سال جان تعداد قابل توجهی از افراد را می گیرد. یک سؤال اساسی در خصوص این بیماری این است که مردان بیشتر تحت تأثیر آن قرار می گیرند یا زنان؟ احتمال بهبود کدام یک در مواجهه با این بیماری بیشتر است؟

 صرف نظر از اینکه هر سال چه تعداد زن و مرد به انواع سرطان مبتلا می شوند؛ مسأله نحوه برخورد آنها با این بیماری است؟ اینکه کدام گروه در مبارزه با سرطان سربلند بیرون می آیند؟ شاید گمان کنید، مردها برابر سختی و درد مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند و به همین خاطر احتمال بهبودشان پس از ابتلا به سرطان بیشتر است. تصوری کاملاً غلط که موجب گشته مردان نشانه های بیماری را جدی نگیرند و به پزشک مراجعه نکنند.

تصورات قالبی رایج که از مردان افرادی قدرت مند با روحیه ساخته است، موجب آن گشته که مردان در مواجه با هر بیماری دیرتر به پزشک مراجعه کنند. در واقع، بر خلاف زنان که اغلب پس از مشاهده اولین نشانه های درد ترجیح می دهند با دکتر مشورت کنند مردان نسبت به این مسأله تمایل چندانی ندارند. به همین خاطر، آنها نشانه های بیماری خود را انکار می کنند و این مسأله در خصوص بیماری های خطرناکی مانند سرطان می تواند موجب مرگ آنها بشود.

به دلیل وجود همین خصیصه، در حال حاضر تعداد مردانی که از افسردگی، اضطراب و ناامیدی رنج می برند بیشتر از زنان است؛ چراکه برای مردان صحبت در مورد مشکلات و مشورت با پزشک کاری سخت محسوب می شود که قدرت مردانه آنها را زیر سؤال می برد. این در حالی است که برای زنان صحبت در خصوص احساساتشان به سادگی اتفاق می افتد و مراجعه به دکتر مسأله دشواری برایشان نیست.

بنابراین، خلاف باورهای رایج ما احتمال مرگ مردان در صورت مبتلا شدن به سرطان بیشتر از زنان است و دلیل اصلی این اتفاق جدی نگرفتن نشانه های بیماری و عدم تمایل آنها برای رفتن به پزشک است.

شفقنا زندگی