دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی

 

مقایسه شیر مادر با شیرخشک مصرف شیر خشک در نوزادان عوارض مصرف شیر خشک عفونت های شدید با شیرخشک ضریب هوشی نوزادان

می خواهیم تفاوت کیفیت رشد اطفالی که باشیر خشک تغذیه می شوند را با اطفالی که با شیر مادر تغذیه می شوند بررسی کنیم و تفاوت های این دو را بررسی کنیم میدانستید خردسالانی که از عفونت های شدید رنج می برند و ضریب هوشی کمتری دارند اغلب از شیر خشک تغذیه کرده اند .

 نوزادان در معرض عفونت های شدید قرار دارند و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.

عباس مومن‌زاده فوق تخصص عفونی اطفال  اظهار داشت: شیر خشک به لحاظ کیفیت ‌هیچ‌گاه با شیر مادرقابل مقایسه نیست.

وی در ادامه افزود: در حدود 60 درصد از ترکیبات شیر مادر را مواد معدنی تشکیل می‌دهد، اما این مقدار در شیر خشک تنها 40 درصد است و سبب تاخیر در روند هضم آن می‌شود.

فرق کودکانی که شیر خشک می خورند با سایر بچه ها در چیست؟

مومن‌زاده در مقایسه چربی شیر مادر با شیرخشک اظهار داشت: چربی موجود در شیر مادر 45 گرم در لیتر است که ازنظر غذایی و حفاظتی ارزش بالایی دارد در صورتی که این مقدار چربی در شیرخشک تنها 35 گرم است.

این فوق‌تخصص عفونی اطفال پیرامون چاقی در کودکانی که از شیرخشک تغذیه می‌کنند، ابراز داشت: نمک موجود در شیرخشک 3 برابر شیر گاو است که سبب بروز ا چاقی ظاهری در کودکانی می‌‍شود که از شیر خشک تغذیه می‌کنند.

وی گفت: ترکیب قندی موجود در قند شیر مادر از آلفالاکتوز است که سبب جذب مناسب کلسیم می‌شود، این در حالی‌است که در شیرخشک به دلیل وجود بتالاکتوز جذب کلسیم به خوبی صورت نمی‌گیرد.

مومن‌زاده همچنین پیرامون مشکلات ایجاد شده ناشی از مصرف شیر خشک در نوزادان، تصریح کرد: نوزادان در معرض عفونت های شدید و مرگ ناگهانی قرار دارند  و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی اطفال یادآور شد: مادرانی که نوزادان آنها از شیر خشک تغذیه می‌کنند باید توجه داشته باشند که نسبت شیر و آب را رعایت کنند و شیشه شیر را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشاند تا از بروز تب در نوزادان جلوگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

 

5 1000
ارسال شده در 13 شهریور 1395 توسط با موضوع سلامت کودک

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x