دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

 هضم راحت غذا هضم بهتر و آسان‌تر مواد غذایی خوب جویدن مواد خوراکی خوب پخته شدن مواد غذایی آرام غذا خوردن

می خواهیم مهمترین عوامل بروز اختلال در هضم را بشناسیم چگونه این عارضه در سیستم گوارشی پدید می آید چه عواملی در هضم بهتر و راحت تر غذا تاثیرگذار هستند ؟سریع خودن،خوب پخته نشدن مواد غذایی، خوب نجویدن غذا و غذاهای پرچرب و حجیم را مهمترین عوامل ایجاد کننده مشکل در هضم می دانند .

 یک متخصص تغذیه خوب جویدن مواد خوراکی را مهم‌ترین نکته برای هضم راحت خواند و به نکات کلیدی اغذیه اشاره کرد.

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه با تاکید بر خوب جویدن غذا اظهار داشت: از آنجایی که غذا خوردن یکی از نیازهای اساسی انسان در طول زندگی‌اش محسوب می‌شود، رعایت نکاتی برای هضم بهتر و آسان‌تر مواد  غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است. یکی از  مهم‌ترین نکات  برای هضم راحت و آسان غذا خوب جویدن و کم بودن مقدار مواد غذایی در هر لقمه است.

انوشه در این خصوص گفت: آرام غذا خوردن و پرهیز از عجله از جمله نکات مهمی است که برای هضم بهتر غذا باید رعایت شود چرا که سریع خودن باعث ورود هوای اضافی به داخل معده و ایجاد نفخ می‌شود.

وی افزود: خوب پخته شدن مواد غذایی قبل از مصرف به خصوص درمواردی که این مواد نفاخ باشند از اهمیت بسیاری برای هضم آسان برخوردار است. همچنین حبوباتی نظیر نخود، لوبیا و عدس قبل از پخته شدن باید چند ساعت خیس بخورند تا نفخ آنها به طور کامل از بین برود.

انوشه با بیان اینکه هضم بعضی از سبزیجات از جمله کلم قرمز و کلم بروکلی برای معده برخی افراد دشوار است، توصیه کرد: کسانی که این مشکل را دارند برای هضم آسان‌تر، این سبزیجات را به صورت پخته شده مصرف کنند و خود را از خواص این ماده غذایی مفید محروم نسازند.

وی در خصوص افرادی که در هضم شیر به دلیل لاکتوز موجود در آن دچار مشکل می‌شوند، اظهار داشت: این افراد برای این که هضم آسان‌تری داشته باشند، از شیر های بدون لاکتوز،شیر سویا و یا سایر لبنیات برای تامین کلسیم بدن خود استفاده نمایند.

انوشه در پایان بیان  کرد: از بین مواد غذایی، خوراکی های پرچرب نسبت به خوراکی هایی که  حاوی کربوهیدرات و پروتئین هستد، دیرتر هضم می شوند. به همین دلیل برای هضم سریع و آسان‌تر غذا توصیه می شود غذا هایی که چربی زیادی دارند را کمتر بخوریم و همچنین برای جلوگیری از نارسایی‌های معده و مشکلات هضم غذا، از خوراکی های سبک و کم چرب تغذیه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

 

5 1000
ارسال شده در 13 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سندرم کشنده در نوزاد نارس
  • عوارض برخی از رایج ترین داروهای سرماخوردگی
  • کمک به کاهش تجمع چربی درکبد با مصرف پروبیوتیکها
  • تداوم هوای پاک در تهران
  • 5 راه برای جلوگیری از اشتباهات یوگا
  • برای امتحانات آخر سال بچه ها را چطوری آماده کنیم
  • متداولترین درمان شکستگی لگن
  • درباره دهیدریشن بیماران دیابتی آگاهی خود را افزایش دهید
  • محبوبترین ها

  • خوردنی های مضر برای سلامتی
  • موثر بودن پروتئین کبدی بر بالا رفتن میزان رشد سلول های انسولین
  • استرس از نوع دیابتی
  • چکارکنیم که دچار زخم دیابتی نشویم
  • نکات ایمنی برای تمرینات ورزشی دیابتی ها
  • کاهش ریسک ابتلا به دیابت و بیماری قلبی با کودکی قوی
  • هزینه های سرسام آور برای امراض قندی
  • برای بهبود زخم های مقاوم به درمان غشاء آمنیوتیک پیوند زده میشود
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • لیفت صورت با نخ
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x