کلینیک دندانپزشکی فرجام کلینیک تندیس

میوه های لکه دار مصرف میوه های لیژ شده عواقب مصرف سبزیجات لکه دار علت خراب شدن میوه

همه ی ما در مواجه با میوه ی لکه دار کمی بی میل میشویم و از خوردن آن صرف نظر میکنیم؛ اکثر میوه ها و سبزیجات لکه دارند حتی میوه های پر مصرفی مانند سیب و … ولی معمولا میزان زیادی از میوه‌ها و سبزیجات به خاطر وجود چنین لکه‌هایی، دورریخته می‌شوند، اما محققان کالیفرنیای جنوبی می‌گویند میوه‌ها و سبزیجات لکه‌دار برای ما ضرری ندارند و دیدگاهی که نسبت به این دسته از محصولات وجود دارد باید از بین برود. در ادامه جزئیات این تحقیق را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

به گفته این پژوهشگران، پاتوژن‌ها یا عوامل بیماری‌زایی که میوه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند، بر انسان‌ها تاثیری ندارند. این لکه‌ها در واقع حاصل مبارزه گیاه با میکروب‌ها هستند.

گیاهان نیز مثل انسان‌ها با میلیاردها قارچ و باکتری همزیستی دارند. برخی از این میکروب‌ها برای گیاه مفید واقع می‌شوند، اما برخی دیگر، پاتوژن‌هایی هستند که حتی در مغازه و در یخچال ما نیز به زندگی با میوه ادامه می‌دهند. بیشتر این پاتوژن‌ها به هیچ وجه ضرری برای ما ندارند.

میکروب‌هایی که لکه‌های نرم در میوه ایجاد می‌کنند، معمولا بعد از این که میوه از گیاه جدا شد، آن را مورد حمله قرار می‌دهند.

اگر هنگام انتقال، میوه‌ها زخمی شوند، قارچ‌های نکروتیک از این بخش‌های زخمی وارد میوه شده و با کشتن سلول‌ها، مواد مغذی آنها را جذب می‌کنند و باعث لک‌دار و قهوه‌ای شدن میوه می‌شوند.

از آنجا که این بخش ها، بافت‌های مرده و تجزیه شده هستند مزه بدی دارند، اما کافی است این قسمت‌ها را از میوه جدا کرده و باقی میوه را مصرف کنیم.

برخلاف پاتوژن‌های گیاهی، میکروب‌هایی مثل باکتری E.coli یا سالمونلا، در میوه لکه‌ای ایجاد نمی‌کنند، اما به طور نامرئی در سطح میوه وجود دارند. بنابراین به جای دقت کردن به ظاهر میوه، باید در شست و شوی آن دقت کافی به خرج دهیم.

منبع: الو دکتر

ارسال شده در 14 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رهایی از سوزش و زخم معده با ماست
  • روش های اساسی برای مقابله با کم خوابی و بی خوابی
  • تاثیرات مختلف بالش روی سلامتی
  • پاهای یک مومیایی رمزگشایی شد
  • شروع بارداری و دستورات تغذیه ای مهم برای آن
  • با کمک ژیروسکوپ لرزش دست را از بین ببرید
  • نگفته ها در مورد بیماری دیابت
  • چربی های دور شکم خود را از بین ببرید
  • محبوبترین ها

  • خوراکی های نمک دار را بشناسید
  • رژیم غذای در بیماران دیابتی
  • به آسانی هر روز 500 کالری کمتر مصرف کنید
  • مناسبترین میان وعده های ضد اشتها
  • 6 اشتباه ماستی که سبب بالا رفتن وزن می شود
  • روش های افزایش اشتها در بیماران سرطانی
  • رژیم ۲۱ روزه لاغری لاغرشو – روز چهاردهم
  • با این مواد غذایی کالری را از بدنتان دور کنید
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است