Vegetables

همه ی ما در مواجه با میوه ی لکه دار کمی بی میل میشویم و از خوردن آن صرف نظر میکنیم؛ اکثر میوه ها و سبزیجات لکه دارند حتی میوه های پر مصرفی مانند سیب و … ولی معمولا میزان زیادی از میوه‌ها و سبزیجات به خاطر وجود چنین لکه‌هایی، دورریخته می‌شوند، اما محققان کالیفرنیای جنوبی می‌گویند میوه‌ها و سبزیجات لکه‌دار برای ما ضرری ندارند و دیدگاهی که نسبت به این دسته از محصولات وجود دارد باید از بین برود. در ادامه جزئیات این تحقیق را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

به گفته این پژوهشگران، پاتوژن‌ها یا عوامل بیماری‌زایی که میوه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند، بر انسان‌ها تاثیری ندارند. این لکه‌ها در واقع حاصل مبارزه گیاه با میکروب‌ها هستند.

گیاهان نیز مثل انسان‌ها با میلیاردها قارچ و باکتری همزیستی دارند. برخی از این میکروب‌ها برای گیاه مفید واقع می‌شوند، اما برخی دیگر، پاتوژن‌هایی هستند که حتی در مغازه و در یخچال ما نیز به زندگی با میوه ادامه می‌دهند. بیشتر این پاتوژن‌ها به هیچ وجه ضرری برای ما ندارند.

میکروب‌هایی که لکه‌های نرم در میوه ایجاد می‌کنند، معمولا بعد از این که میوه از گیاه جدا شد، آن را مورد حمله قرار می‌دهند.

اگر هنگام انتقال، میوه‌ها زخمی شوند، قارچ‌های نکروتیک از این بخش‌های زخمی وارد میوه شده و با کشتن سلول‌ها، مواد مغذی آنها را جذب می‌کنند و باعث لک‌دار و قهوه‌ای شدن میوه می‌شوند.

از آنجا که این بخش ها، بافت‌های مرده و تجزیه شده هستند مزه بدی دارند، اما کافی است این قسمت‌ها را از میوه جدا کرده و باقی میوه را مصرف کنیم.

برخلاف پاتوژن‌های گیاهی، میکروب‌هایی مثل باکتری E.coli یا سالمونلا، در میوه لکه‌ای ایجاد نمی‌کنند، اما به طور نامرئی در سطح میوه وجود دارند. بنابراین به جای دقت کردن به ظاهر میوه، باید در شست و شوی آن دقت کافی به خرج دهیم.

منبع: الو دکتر

ارسال شده در 14 شهریور 1395 توسط writer.m با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نکاتی مفید برای تشخیص سلامت پاها
  • لذت بردن از زندگی زناشویی در این ایام
  • روش نوین برای درمان مشکلات سیستم شنوایی
  • توصیه های اپتومتریست ها پیرامون استفاده از لنز و عینک طبی
  • ماکارونی رژیمی با سبزیجات
  • رازهایی راجع به ارتباط لباس سفید با فشارخون
  • افراد با ناراحتی روحی ضد اجتماعی چه نوع شخصیتی دارند؟
  • مراقبت های لازم و ضروری از دهان و دندان
  • 10 صفات شخصیتی درونگراها
  • افسردگی فصلی را چگونه می توان درمان کرد؟
  • تصاویری از دستگاه فارا دیک
  • خورد و خوراک در روز اول نامزدی
  • عوامل ژنتیکی ناباروری
  • در برخی گروه های خونی امکان بوجود آمدن دیابت بیشتر است
  • نظر متخصصین تغذیه درباره آب روی ماست
  • محبوبترین ها

  • کمری باریک را به خود هدیه دهید
  • این غذاهای پرچرب برای لاغری!
  • معجزات درمانی محصولات پاییزی
  • رویش مجدد موهای ریخته شده با مصرف انواع توت ها
  • مهار سکته با این راهکارآسان
  • پوست و تاثیر این مواد غذایی
  • با روزه داری به تناسب اندام برسید
  • چگونه کربوهیدارت و الیاف گیاهی را به بدنمان برسانیم؟
  • باز شدن اشتها برای خوردن صبحانه
  • غذاهای بد برای بوی بدن
  • هر آنچه در مورد همبرگر باید بدانید
  • چطور ویتامین D دریافت کنیم؟
  • کمبود این مواد غذایی منجر به بیماری می شود
  • رنگ زعفران موجود در مواد غذایی عارضه جبران ناپذیری دارد
  • چه مواد غذایی برای پیشگیری از بیماری نقرس لازم است؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است