Walnut-properties-cracked-as-nut-linked-to-healthy-ageing_strict_xxl

درباره ارزش تغذیه ای گردو چه میزان اطلاع دارید این دانه روغنی حاوی چه ویژگی هایی برای بدن است و مصرف کنندگان گردو چه دلایلی برای استفاده از آن دارند این دانه روغنی به انواع سنین مختلف پیشنهاد داده می شود و مزایای زیادی برای سلامتی مان دارد از مصرف آن غافل نشوید.

 اگر کلسترول خونتان بالا است، دغدغه لاغری دارید، و یا مستعد بیماری قلبی هستید، و … می‌توانید با خیال راحت گردو را در رژیم غذایی روزانه‌تان بگنجانید.
به نقل از usnews در اینجا دلایل دیگری هم برای انتخاب گردو و مصرف منظم آن وجود دارد:

نیروگاه تغذیه: گردو علاوه بر اسیدهای چرب ضروری امگا 3، حاوی پروتئین، و فیبر فراوان نیز هست و در افزایش احساس سیری نقش مهمی دارد. همچنین منبع خوبی از منیزیوم و فسفر است و مصرف منظم آن عملکرد ماهیچه و توده استخوان را بهتر می‌کند.
تقویت کننده حافظه: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف گردو نقش مهمی در سلامت مغز و بهبود حافظه دارد و قادر به عقب انداختن سن ابتلا به زوال شناختی و آلزایمر می‌شود.
بهبود استحکام استخوان‌ها: در حالی که غذاهای غنی از کلسیم برای بهبود سلامت استخوان‌ها ضروری است، مطالعات نشان می‌دهد اسید آلفالینولنیک موجود در گردو نیز مزایای تقویت استخوان دارد. همچنین امگا 3 موجود درگردو باعث کاهش از دست دادن تراکم استخوانی می‌شود.
کاهنده وزن: مصرف گردو می‌تواند همیار خوبی برای رسیدن به خوش اندامی باشد. به خاطر این که اگر قبل از غذا یک مشت گردو (30 گرم) میل کنید بدون شک اشتهایی برای پرخوری و به خصوص صرف دسرهای خامه‌ای و غیره نخواهید داشت. گردو سرشار از فیبر است برای همین سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کند.

سلامانه