موضوعات

برنج آبکش یا کته؟ مسئله این است!

rice
خانم های ایرانی روی مسئله دم کردن برنج بسیار حساس اند و به هر قیمتی که شده باید برنج آن ها خوب از آب در بیاید. ما دو نوع روش پخت برای برنج داریم؛ کته و آبکش، معمولا برنج آبکش برای ضیافت شام و مهمانی استفاده میشود؛ از این بابت اکثر خانم ها هم فکر میکنند روش پخت از طریق آبکش از کته بهتر است. ولی در ادامه یک متخصص تغذیه در پاسخ به این سوال که “برنج کته بهتر است یا آبکش شده؟” توضیحاتی را ارائه کرده است که در این مطلب می‌توانید آنها را مطالعه کنید.

شهاب اولیایی متخصص تغذیه گفت: هر چقدر برنج کمتر آبکش شود و بیشتر به صورت کته( دمی) مصرف شود، ارزش غذایی بیشتری دارد.

وی افزود: ویتامین‌های B1 موجود در برنج که به تیامین معروفند، ویتامین‌های محلول در آب محسوب می‌شوند، بنابراین زمانی که برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها از بین می‌روند.

این متخصص تغذیه در ادامه توضیحاتش گفت: هنگامی‌ که برنج به صورت کته تهیه می‌شود، ویتامین‌های موجود در آن در مراحل پخت حفظ می‌شود و بنابراین برنج کته از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است.

وی همچنین درباره این تصور افراد که درصورت شستن زیاد برنج یا آبکش کردن آن، از میزان نشاسته آن کاسته و برنج کم کالری می‌شود؛ اظهار داشت: این موضوع صحت ندارد و میزان نشاسته‌ی برنج هیچ ارتباطی با شستن آن ندارد.

اولیایی در خصوص جذب قند موجود در برنج یادآور شد: حرارت سبب جذب املاح موجود در مواد غذایی می‌شود و از آنجایی که  برنج آبکش در معرض حرارت بیشتری قرار دارد، بنابراین جذب قند آن بیشتر بوده و انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی محسوب نمی‌شود.

این متخصص تغذیه همچنین در مورد برنج قهوه‌ای عنوان کرد: گرچه برنج قهوه‌ای شامل برخی مواد شیمیایی همچون آرسینیک می‌باشد اما برنج قهوه‌ای دارای منیزیم و فیبر است که به کنترل سطح قند خون و تعادل وزن کمک می‌کند.

منبع: خبر داغ

writer.m

21 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • با این روش، سس هزارجزیره درست کنید
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • پنکیک موز، انفجار مزه ها در بهترین لحظه ها
  • طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی
  • دستور طبخ پای با طعم گوجه فرنگی
  • آشنایی با سالاد رژیمی کورن
  • ساندویچ ساده با ماهی
  • تهیه ماءالشعیر طبیعی در منزل
  • دستور ویژه تهیه فسنجون با گوشت اردک
  • مقاله ای صوتی پیش کش به افرادی که اضافه وزن دارند
  • پربازدیدترین مطالب

  • بستنی میوه ای یخی مخصوص رژیمها
  • این بار ترشی کلم را اینگونه درست کنید
  • شیوه درست کردن شیربرنج به سبک ترکیه
  • رول بسیار لذیذ امروز
  • آموزش پخت کیک در زود پز
  • سیب زمینی مخصوص کودک
  • شیوه درست کردن بستنی های خوشمزه برای از بین بردن گرما
  • برای از بین بردن چربی شکم این ده دستور را فراموش نکنید
  • ساندویچ بستنی با تراشه های شکلاتی
  • سالاد بلغور و انار ( تبوله)
  • سالاد پروتئینی
  • سوپ کلم قمری و ذرت
  • مربای بدون شکر – کاملا رژیمی
  • نان موز میان وعده ای خوشمزه
  • سالادی از آواکادو و گریپ فروت
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • خواص باورنکردنی پوست انار برای سلامت پوست
  • علت بهتر بودن وضعیت خوش‌بین‌ها چیست؟
  • با این ترفند افراد را به چیزی که دوست دارید ترغیب کنید
  • به این دلایل افراد از شغل خود متنفرند!
  • ۷ روش کارآمد برای متقاعد کردن افراد
  • تاثیرات مختلف دریافت ویتامین دی بر جنین
  • با چند ترفند ساده، خلاقانه عصبی شوید!
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • نظافت شیرآلات خانگی
  • نفسی خوشبو با یک دهانشویه طبیعی
  • دستگاهی مخصوص بیماران قلبی
  • ردیابی برای تناسب اندام
  • خواندن احساسات افراد مختلف
  • تاثیرات منفی ناشی از کمبود فیبرها
  • باید و نبایدهای موثر برای مقابله با خشم
  • پیشنهاد سردبیر

  • چگونه از شر تنهایی خلاص شویم
  • خانم هایی که قصد مادر شدن دارند ، بخوانند
  • دسر روانی مکزیکی
  • ابتلا به سرطان با گوشت فست فودی
  • برای بهبود نقرس چه کنیم؟
  • انواع لک ها و ترفندهای از بین بردن آنان
  • راه حلی مناسب برای سفید شدن موها
  • درباره بخش تمپورال در مغزتان چه میدانید
  • راه حلی قطعی برای کبد چرب
  • آموزش تهیه دلمه با فلفل دلمه ای
  • فرق اختلال بیش فعالی با بازیگوشی
  • چندگونگی یادگیری
  • فرهنگ نامه ارتوپدی بخش 1
  • رهایی ازعادت های مزمن عصبی روزمره
  • موفقیت بیشتر در زندگی با تقویت روابط زن و شوهر
  • 
       
    
    x